Nou stil de viatza (146)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara fetelor!

Va multumesc, sunteti niste dragute. Ati sarit toate pe mine. Incerc si eu cum pot. Azi este a 4 zi de ciclu, asa ca peste vreo doua zile, sau cum mi-a spus doctora: din a 10 zi, o zi da, una nu, si stat in pat dupa (cica sa nu fuga spermatozoizii...). Voi ce parere aveti?

InaC, ce varsta ai, daca se poate spune? Ca zici ceva de cat de batrana esti?

Zuzilici , esti o draguta. Da am renuntat la... Acum sa vedem!

Ieri am mancat cam aiurea: branza cu rosii si ceapa, dar seara (aproximativ 22.00) m-a luat o pofta de dulce si am mancat niste inghetata cu nuci si 4 prajituri cu visine. Vom vedea maine ce raport voi avea.

Bfly , cred ca nu m-am exprimat bine, dar sambata am avut program de smotru si spalat. Iar dantura nu am ce sa-i fac, asta este paradontoza, evolueaza rapid. In ce priveste o dieta anume, eu ti-as recomanda un regim care sa ti-l faci tu singura, fara o dieta anume si combinata cu sport. Dieta trebuie sa contina din toate, dar cat mai putine grasimi, fara paine, si fara dulciuri, apa plata cu lamaie (circa 2 litri pe zi), namancat dupa ora 19.00. Cel putin la mine a avut efect. Acum ramane sa probezi pe tine. daca vrei binenteles.

Va las acum si va urez o seara placuta si o noapte racoroasa.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mai dau eu cateva raspunsuri sa deschid noul subiect....

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Unde suntei fetelor???

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Sper ca nu in frigidere...da???

Mergi la inceput

HAi ca deschid subiect nou...ca sa pot face modificarile maine la listutza...

Mephala sper ca nu ai nimic impotriva, da???

Mergi la inceput

Gata fetelor...noul subiect este creat....asa ca...va astept maine la raport!

Asa ca...poftiti la Noul subiect

Somn usor fromoaselor...si ...pe maine!!!

Mergi la inceput