Nou stil de viatza (146)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Am aterizat si eu intre asa zisele acrituri. sa va spun ca o sa fiu scoasa din circuit de miine pina la inceput de august.

Va doresc la toate o vara excelenta si fara probleme, nici majore, nici minore, deci numai bucurii si ghidushii. (asta cu ghidushiile o interpretati cum vreti. )

Va pe toate in

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Cornelia ... suuuper ca esti mai bine!!! Ma bucur si te asteptam cu drag cand ei fi pregatita!!!

Tzuni vrei sa-ti dau ceva ca sa iti revii??? Cum adica acritura??? Tu chiar vrei bataitza.

Gata ca acusi ne cheama seful al mare in sedintza si am un chef....de mor mai ales ca azi imi vine puisorul acasa!!!Abia astept!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

ei, in cazul asta, iti fac urarile azi:

Mik, la multi, multi ani cu sanatate si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

La multi ani Mik!!!!!!!!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Mik, multa sanatate si multe impliniri! Poate ne intilnim cind vin in Franta (cine stie cind....).

Cornelia, ma bucur de cite ori te citesc. pentru Eric!

Carmen, era sa aterizez in nas astazi la alergat. Mi s-a facut rau si a trebuit sa abandonez la final. Sint obosita, nu stiu ce naiba am...dar imi revin eu.

V-am pupat.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Mik sa fii sanatoasa si voioasa si petrecere frumoasa daca pleci in concediu .

Cornelia ne bucuram nespus ca esti mai bine si asa sa fii in continuare. Sanatate multa iti doresc si te asteptam cat mai repede printre noi.

Tzuni esti prea drastica cu tine (credeam ca eu sunt pesimista: si eu sunt nemaritata si fara copii, nu mai vorbesc de varsta...). Te rugam sa-ti revii din pasa asta proasta. Pupici multi

Pa la toate fetele. Pe diseara!
Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna seara, fetelor. Nu, nu sunt in pasa proasta, doar ca mi-e leneeeee si n-am chef de nimik! Ba nu, am chef de chipsuri Dar ma abtin.

Mephala, acrituri sunt de toate marimile!

Delidana, cu ce prieten galben sa ma intalnesc, ca nu m-am prins? Eu ma gandesc, ca de obicei, la ...nebunii!

Violeta, cati ani ani? Sa stiu...poate te iau eu de nevasta!

Mik, la multi ani, multa sanatate si bucurii, ghidushii si nazdravanii, sa ramai mereu slaba si frumoasa si devreme acasa (optional).

Muncesc ceva si revin. Sunt in zona!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna seara, fetelor!

Eu am avut doua zile foarte pline...iar a avut copilul musafiri:plimbari, meniu la comanda,chin sa-i culci seara etc.Acum l-am dus la bunici pentru ca nu are cu cine sa stea doua zile si ma plimb prin casa...Stau foarte bine insa la capitolul foame...o am cit casa.Astazi am mincat in disperare.

De miine gata, revin la vechile obiceiuri: meniu usor si gimnastica.Deci de miine , doroty!

va pup pe toate si va doresc somn usor!

dordia, ce face baietelul tau?

Mik, "La multi ani!" si implinirea tuturor dorintelor.

Carina, multa sanatate!Eu credeam ca doar grasutele au probleme cu vezica biliara.

Delidana, numai bine si tie!

mephala, ce meniu...cred ca m-a luat iar foamea :))

mamica dulce, cum D-zeu arati asa bine cu bere si tigari ( eu cred ca glumesti,nu?)

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Tzuni, ti-am propus sa dai probe la Divertis.Am fost obraznica?

violeta, dar parca citisem cindva ca faci mincare la sot...

va pup si pe voi doua si intrebare: sunteti frumusele,simpatice, spontane, aveti serviciu, vointa...sunteti cam sucite?( ca alta explicatie....)...a fost o gluma de foame, sa nu ma luati in serios.

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Nu, mah ina , cum sa fii obraznica? Doar ca am uitat sa-ti raspund...am imbatranit, e clar!
N-am io chiar asa de mult umor. Mai degraba is nebunica. Da poate numai aici, pe Net. Cred ca Delidana, care m-a cunoscut, iti poate spune mai bine cum sunt in realitate!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput