Nou stil de viatza (146)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Carina sanatate muuulta!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Am vazut ca de data asta am scapat de biciusca. Se pare ca mi-am facut de cap in aceeasi zi cu doamna responsabila cu .

Doroty, si pe mine ma umfla pepenele dar ma si dezumflu ca fac drumuri dese la buda.

Carina, sanatate multa!

Doina, petrecere frumoasa in concediu.

Tzuni, ia spune tu drept, ai fost in vizita la prietenul tau cel galben?

Carmen, salutare!

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Delidana daca insisti...ia si tu niste cu intarziere...ca de mine...nu s-a incumetat nimeni sa ma biciuiasca bine!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

He he, ma asteptam eu s-o iau pe spinare.

Ar trebui sa ma duc sa alerg, dar am o leneeeeeee...si o oboseala in oase.....

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Dordia2000 stai ca vin eu cu .
Carina sanatate multa iti doresc.
Dupa ziua de ieri totusi azi dimineata (dupa ce am iesit afara) aveam 66.00 kg., ceea ce e bine.

Pana acum am mancat 4 rosii prunisoare cu sare si 4 feliute de paine graham.
Mai tarziu mananc 2 piersici, iar diseara cred ca bag niste pepene rosu de la frigider.

Tzuni nu stiu de ce insisti atata sa slabesti ca tu esti superbine. Din poze am impresia ca esti destul de inalta, iar kg. sunt bine proportionate. Oricum la cat de optimista si haioasa esti, esti oricum o persoana superplacuta de toata lumea.

Va las acum ca am o groaza de treaba, dar nu am chef deloc. Insa trebuie.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Mi-e raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuu!!!!
M-am culcat la 5 dimineata dupa o noapte de table si bere cu tata si-mi suna in cap numai Fotoliul din odaie a lu' Mirabela ca a cantat toata noaptea. Mi-a adus tata cand a venit o revista cu cd-ul.Si Maria Tanase. Azi am fost denaturata,nu m-am putut da jos din pat sa hranesc copilul normal si la timp,am bagat doua aspirine si acum,la ora 2 incep sa ma pot misca,tot in reluare,desigur
Dar sa-l vedeti pe tata ca a trebuit sa se scoale la 8 si sa plece la munca

Problema e ca acum sunt rupta de foame si imi imaginez numai hamburgheri uriasi,fix de asta am foame acum

Tumpi,te inteleg ,nici mie nu-mi arde de nimic azi!!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

MamicaDulce ia ia-ti tu gandul de la hamburgeri...ca stau cu in mana !!! si refacere rapida!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Scuze ca n-am intrat ieri sa dau raportul. STAGNARE, 82 de kg. Dar nici nu fac nimic in sensul asta, nu tin regim. Mananc putin dar seara. Ziua nu pot pune mancarea in gura. Cred ca e si de la medicamentul pt depresie plus caldura. Dar beau lichide multe. Seara insa mi-e foame, dupa ora 19-20. Si tot de la medicament sunt si constipata rau, azi mi-am luat un ceai de la plafar.
Ca stare generala sunt insa mult mai bine, parca am reinceput sa traiesc. O iau insa usurel, cu rabdare.
Zilele astea ma pregatesc pt vineri cand face Eric 1 an. Motul il taiem abia saptamana viitoare asa ca am de lucru destul. Dar sanatosi sa fim.
Va pup pe toate!Si atunci cand ma voi simti 100% refacuta, voi reveni in forta, nu numai la raport.

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Nu, violeta, in realitate sunt o acritura de 1.78 si sunt haioasa aici cu voi, pe net. Altfel...eram maritata si cu copii... Vezi? Ce simplu e!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salutare!

Azi am fost harnicuta, am facut salata de vinete si tocanitza de ardei copti. A, si pui la cuptor. Asta a fost meniul meu. Pe seara voi manca piersici si pepene galben.

Tzuni, ai o pasa mai proasta, trecatoare de altfel.
....si acriturile sunt mai mici de inaltime, asa, ca mine.

Delia sportiva, salutare!

Mamicadulce, te-ai trezit din mahmureala?

Cornelia, ma bucur ca te simti bine.

Mergi la inceput