Nou stil de viatza (146)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

quote:
mamica dulce, cum D-zeu arati asa bine cu bere si tigari ( eu cred ca glumesti,nu?)

Esti o scumpa,multumesc de complimente...din pacate nu glumesc deloc.Si vorba mea referitoare la ce-mi arata oglinda e cam asa... "ce cal de rasa am fost si ce martzoaga am ajuns Dar nu mi-a venit sa cred okilor citind postarea ta,merci frumos

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

BUna fetelor....

InaC esti dragutza ca intrebi,...fi'miu a venit si m-a ignorat total...Nici nu m-a bagat in seama..offff!Dar in alta ordine de idei e ok.

Asta seara am mancat pepene, un rest de piure cu pui de la fi'miu si un ceai.

Gata ca ma duc la nani ca mooor de somn!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Azi am luat-o rau de tot pe aratura.
Ina, cred ca e ceva in atmosfera si avem mai multa pofta de mancare decat de obicei.

Am mancat pe nerasuflate 200 g de biscuiti de ovaz ( asa scrie pe punga dar au doar 13 % faina de ovaz)si dupa asta am citit si cate kcal au: 480 /100 g
Dar au fost deliciosi, se simtea untul.

Am terminat-o si cu pepenele rosu, gata, m-am saturat.

Mamicadulce, incepusem si eu sa beau cam multa bere cu caldurile astea pana cand mi-a spus cineva ca de asta nu imi prind prea bine anesteziile la masele.Si de frica durerii m-am lasat, ca trebuie sa fac o extractie. Si parca m-am mai luminat la fata.

Violeta, si eu retinusem din postarile tale ca ai un sot si vrei sa faci un copil. Sau e doar partener de viata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata!

Delidana, stai ca m-am prins despre ce prieten e vorba....

Azi incerc o zi de pepene galben. Habar n-am daca-mi iese!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna dimineata, frumoaselor!

Deci, de astazi sper sa revin pe calea cea buna.

md: sunca de pui, cascaval, ardei ( cantitati ff mici), cafea
g un activia si o piersica
p o salata de rosii cu sunca
g o piersica
c sunt invitata la un gratar in oras
la intoarcere 2 felii de pepene

cind ajung acasa la 17 bag 30 minute de stepper, plus ca ma duc putin sa ma plimb prin magazine ( daca nu am copil...)

si astazi mi-e foame, dar gata cu poftele, mi-am facut destule din aprilie pina acum...de atunci nu am mai fost stricta, insa sunt mindra ca ma mentin.

astazi aveam 72 kg, deci as mai avea de dat jos 8 kg pina pe 15 septembrie, zic eu...

luni merg la gineco si apoi incep si demersurile cu " barzoiul"

va pup pe toate si va doresc o zi minunata!

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

....pt Ina, ca sa revina pe calea cea buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor!!!

Eu sunt la servici..bosumflata ca ma simt iar umflata si dimineatza aveam 83.400 asa ca...ma oftic.
De luni daca tot nu incep sa dau jos....reiau dieta WW sa vedem daca mai pun metabolismul la lucru!!!

Azi ma duc la o mare intalnire forumistica cu mamicile de pe subiectul cu puiutii. Abia astept!!!

Va poop si mai revin probabil diseara!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Fetelo-dragelor, bateti-ma, autoflagelati-ma, dar eu tot o parasc pe Delidana! Ca na, nu pot sa ma abtin :

Delidana la ora asta e la munca, dar stiti ce face? ORNEAZA PRAJITURI ! Daca va puteti imagina....

Dordia, petrecere frumoasa! Sa ne povestesti si noua cum a fost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

ce faceeeeeeeee Delidana?????

Tzuni, nu puteai sa ne spui ieri?azi ti-ai gasit sa pronunti cuvintul prajituri?
pupici, ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

moaaaaama, ce liniste pe-aici! Ce mancati bun, fetelor?

Mergi la inceput