Mamici de septembrie - octombrie 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 27

slippers76 spune:
Hai ca m-ati starnit cu Z-ul! Maine ma duc sa-mi repet analizele de urina + toxo (la care nu am anticorpi). Si cred ca o sa trisez si eu un pic: dau o raita prin magazine. Or fi reduceri si in Plazza?
Ana 31+
Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Roxana_G spune:
Terrapin, eu am asa umflaturi, adica nu mai am de cand sunt la mare. Dar la fel, laba piciorului si degetele. Nu ma dor ncheieturile, dar ma doare mana in sine ca sunt vasele umflate si albastre.
Nana, eu stiu cum e cu dormitul prost, aici nu mai transpir asa ca e mai racoare. Poti dormi si ziua daca faci absolut bezna in casa.
Gabi, mi-au zis si ai mei ca la Cluj sunt furtuni, cica vin si spre mare in 2 zile. Deocamdata e super, cea mai calda zi.
Urmy, daca asa simti, alea chiar sunt contractii, ca d-alea am avut la nastere. Ai grija!
Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

myral spune:
Ana multumesc, adica sa inteleg ca daca nu mai scrie nimic de leucocite sau cilindrii sau albuminurie(proteine) inseamna ca sunt in regula? Ca mi-era frica ca lipsesc.Of si eu am o pofta de cumparaturi dar mai astept. Totusi mi-am pus sotul sa cumpere el niste body-uri+ strictul necesar pt spital in caz ca Doamne fereste, ca el vine peste 2 sapamani.Dar sunt optimista ca mi-a zis ca sigur o sa ne gaseasca tot in formula asta adica 2 in 1.
Myral
30+

mandarinutza spune:
Ana, bodyurile nu sunt de la Z, le-am luat din Carrefour si de la un magazin de langa mine. Am inteles ca sunt reduceri la toate magazinele Z. Aici, in mall Vitan, nu scria nimic de reduceri, unele etichete aveau preturi reduse, dar la orice produs iti aplica reducerea la casa. Am intrebat, si mi-a zis ca toate produsele sunt la juma de pret. Mie mi-au placut mult si sosetelele, ca sunt foarte moi.
Pai si eu tot din cauza fetelor de aici am ajuns la Z, am visat azi-noapte ca sunt la cumparaturi la Z.
Mandarinutza 30+
Antonia Maria
Poze

urmychance spune:
quote:
Originally posted by Annisiaquote:
Originally posted by urmychance
Anissia, ce perspicace esti....bravo mami! Detectiv sa te faci!
Fata tu ai pus ochii pe mine, nebuno! Trimite un scuipat mare aici, sa nu ma deochi, ca te injur!
PS: Nu crezi ca shpionii sunt mai bine platiti? Iii, ce zici?
Bebe Yannis Edmond in evolutie
:)):)):)):)).....

urmychance

urmychance spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Terrapin, eu am asa umflaturi, adica nu mai am de cand sunt la mare. Dar la fel, laba piciorului si degetele. Nu ma dor ncheieturile, dar ma doare mana in sine ca sunt vasele umflate si albastre.
Nana, eu stiu cum e cu dormitul prost, aici nu mai transpir asa ca e mai racoare. Poti dormi si ziua daca faci absolut bezna in casa.
Gabi, mi-au zis si ai mei ca la Cluj sunt furtuni, cica vin si spre mare in 2 zile. Deocamdata e super, cea mai calda zi.
Urmy, daca asa simti, alea chiar sunt contractii, ca d-alea am avut la nastere. Ai grija!
Rox30+
si Alexandra Maria(10.02.2004)
PAI DIN ALEA AM DIN SAPT. 20, DAR NU SUNT ZILNICE SI TREC REPEDE CU NO-SPA, CE ZICI? CREZI CA NASC ACUSIKA?
urmychance

mandarinutza spune:
Ascultati aici, ca e tare frumos:
http://www.youtube.com/watch?v=nZ0rUCMnIn8&mode=related&search=
Mandarinutza 30+
Antonia Maria
Poze

andrruzza spune:
mandarinuta, superbe hainutele, sa le poarte bebelina sanatoasa!
Mai fetelor, io ma tot uit la cate cumparaturi ati facut!! pai io n-am cumparat nimic pentru Stefi, doar ce are patuturile si carutul de la Rares. Hainute n-am pastrat nimic de la cupil din primul an. Si nici nu ma urnesc sa colind magazinele. Luna asta vreau sa le amenajez camera, asa sa fie, ca ei vor sta amandoi cu noi in dormitor. Dar sa am spatiu pentru haine, jucarii, etc. Si apoi plec la cumparaturi ca doar n-o sa tin copila in curuletzu' gol :))
Asa! Pentru fetele care nasc la Giulesti, mergeti cu incredere si nu va speriati de cum arata maternitatea :))Nu stiu cum mai e acum, dar acum 2 ani nu se permitea imbracarea bebeilor cu hainute, erau toti infasati ca niste sarmalute in scutecele spitalului. Probabil si acum e la fel, ca sa stiti :) Daca va intereseaza ceva anume despr maternitate, io raspund cu placere!
Io va citesc tot timpul ca stau acasa de la inceputul lunii si nici nu ma mai duc la serviciu, dar nu prea indraznesc sa ma bag in discutii!
va pe toate
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Bee spune:
Andruzza si unde am nascut eu, la Municipal, mi-au infasat-o pe a mea si infasata a ramas pret de nici 2 zile cat am stat acolo. Daca am vazut ca si colegele de rezerva au lasat bebelusii infasati in lucrusoare de spital, la ce dureri aveam pe cap si la cat urla gagica mea ca eu n-aveam lapte inca......MI-am zis eu: "lasa, o grija in minus, nu mai imbrac copchilul!" Si asa, cand am plecat acasa mi-a imbracat-o o asistenta de la neonato, ca eu nu aveam curajul. . Acasa ce mi-am mai luat si eu inima-n dinti.
Annisia, consilier in amor, eu sunt de acord ca ai o vasta experienta, dar omori fata cu spusul verde-n fata! Indiferent care-o fi realitatea, nu ne place noua sa fim mintite frumos? DAca nu de ai nostri, macar de cei care nu stiu situatia asa de bine. MAi ales daca Mami are si o mamica cum stiu ca e si a mea, "tare de caracter".......o sa-i scoata ochii ca l-a luat si dupa 10 copii! A mea mai spune si acum "in gluma?", "lasa draga, ca poate nu-i place acasa, de asta sta atata la servici!" Si alte asemanatoare, desi respectivul meu sotz, daca ar vea cum, s-ar teleporta langa noi, dar deh......
Si ma minunez in continuare de hainutele de le cumparati voi fetelor! CAt sunt de dragalashe! EU tot insensibila, ocolesc magazinele ( a se citi superstitioasa). N-o ramane cel mic neimbracat. Acum si familia mea are mult mai multa experienta, deci s-or pricepe sa-i cumpere ceva cand va fi cazul.
Bee 25+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

sim_stoian spune:
Mandarinutza, faina melodia . Imi place cum canta Florin Chilian, stiu de multa vreme de el. In toamna a fost invitat de firma unde lucrez la un eveniment si m-am dus numai ca sa il aud cum canta
Sim 31+
Stefan
Asa creste bebe
Poze