Mamici de septembrie - octombrie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nana, poa' sa fie si contractiile Sharon Stone... Ce-ti pasa? Da-le la vale si nu te mai panica! Esti pe val, doar nu te impiedici tu de o trebusoara ca asta?

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Dany, la Next au lucruri super misto, eu am tot cumparat anul trecut ptr finutza mea pe care am botezat-o. Au super calitate si sunt tare haioase.
Bee, aici nu poti ajunge decat cu feribotul sau cu avionul. Pacat ca nu ai avut cum sa ajungi atunci cand ai fost in nord. Era de vazut Laguna Albastra care este ceva nemaintalnit!¨Merita!

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Gata fetili, ma duc sa bananai prin urbe. Vorbilim mai tarliu, ca acum ma mananca a plecare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Sim , imi pare rau ca nu ai gasit ceva sa-ti placa pentru bebelinul tau. Eu cand am vazut atatea hainute roz pe acolo, am stat vreo jumatate de ora sa aleg.

dar am trecut si pe la Mothercare, foarte frumoase hainute de 0-3 luni, dar la noi aici in Romania sunt foarte scumpe .

Mandarinutza 30+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Moama ce as mai pleca si io. O sa plec peste juma de ora in pauza de masa, care pauza d emasa inseamna bantuit magazin de bebelasi dupa care intors la birou , mancat si apucat iar de. treaba, ca doar nu maninc o ora.

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ma bag la somnic. M-a obosit plimbarea pana la Mall...desi m-am dus cu masina. Cand m-am intors am pus o perdea la bucatarie si aia mi-a pus capac. Mandarinutza, s-ar putea sa fi ajuns inaintea ta ca stau aproape si am facut 3 min cu masina. In magazin nu am stat f mult pt ca nu am vazut nimic pt bebelinul meu. Am aruncat un ochisor la hainutele de fete si m-am amarat, apoi am urcat la Debenhams ca aveau si acolo reduceri, dar nu mi-a placut nimic. Apoi m-am dus la KFC...

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Anissia, ce perspicace esti....bravo mami! Detectiv sa te faci!

urmychance29baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Myral, stai mama linistita, ca atatea sunt de fapt: vreo 6 kestii care se analizeaza la sumarul de urina. Dar sunt doua capitole: biochimie si sediment. Sunt laboratoare care le raporteaza separat pe foaia de analize, si sunt unele care le baga la gramada. Si daca medicul ti-a spus ca e ok, inseamna ca e ok. Nu te mai amara degeaba si pentru chestii inutile. Ai tu alte probleme de care sa-ti faci griji.

Ana 31+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by urmychance

Anissia, ce perspicace esti....bravo mami! Detectiv sa te faci!

Fata tu ai pus ochii pe mine, nebuno! Trimite un scuipat mare aici, sa nu ma deochi, ca te injur!

PS: Nu crezi ca shpionii sunt mai bine platiti? Iii, ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Mandarinutza, suuuuuuuuuuuuper hainutele! Toate sunt de la Z? Adevarul e ca si eu inca ma uit dupa hainutze de bebelina, desi am ditai bebeloiul in burta. Cred ca din obisnuintza.

Ana 31+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput