Mamici de septembrie - octombrie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Acum mi-am luat si eu analizele la control ca am citit ce a scris Ana si am descoperit ca fata de trimestrul 1 de sarcina unde la sumar urina aveam vreo 12 chestii scrise(unde apareau si proteine in urina si leucocite, iar dr de fam si gine au zis ca sunt ok analizele), iar acum in trim 3 apar doar vreo 6 chestii analizate nu tu proteine, nu leucocite, deci nu ca nu le mai am nu apar deloc, ce sa inteleg eu ca sunt in regula sau ca nu le-au analizat aia la laborator?. Cele care ati facut analize help . Cred ca o sa-mi repet analiza la alt laborator pana atunci am la ce sa ma gandesc.Myral30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Mai fetelor, ce mai face Tzuc? Stiu ca ii spusese doctorul ca are niscaiva probleme... Inainte intra aproape zilnic si acum...
Tzuculeeeeee, ne auzi? Luna raspunde, aici Pamantul!!! Roger!

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Cand vad ce harnicute sunteti la cumparat lucrusoare, va invidiez. Eu una, desi nu-s de felul meu superstitioasa, la nascut si acum ca si prima data, nu ma prea inghesui cu pregatirile. Cred ca prin septembrie o sa ma uit prin hainele de la Anutza mea sa vad ce pot refolosi. Si sper ca pana atunci sa ne decidem cum amenajam spatiul unde locuim. Cred ca am sa-i fac o camera domnisoarei mele si pe bebe il luam cu noi. Desi presimt eu ca va fi o buna perioada de timp in care vom dormi cu amandoi.
Despre masuri haine bebe. Anei i-am luat vreo 2-3 costumase newborn si body-uri la fel. Si erau mari! Gigantice, uriase, desi ea s-a nascut cu 3.400 kg si 50 cm. E drept ca in 2 saptamani erau mici (in prima luna luase 7 cm in lungime). Eu si de data asta voi merge pentru primele 4 luni pe ideea: body+ costumashe + salopeta intreaga pentru afara. Nu camashute, nu ciorapei, nu geci, nu pantaloni.
Vazut poze cu lucrusoare, minunate! Sa le stapaneasca sanatosi cei mici!
Myral, imi pare rau ca te lupti cu atatea contractii. Nu mai e mult!
Nana, o fi soarele pe cer non stop si te supara si asta la somn, dar cred ca e o senzatie tare bizara (pe care ash vrea tare mult s-o experimentez si eu candva). Mereu ma gandesc ca e asha de ciudat sa stai in Islanda, atat de in Nord. Am ajuns si eu anul trecut in nordul Norvegiei si al Suediei (aveam eu obsesia Nordului indepartat), dar fiind septembrie, nu mai era soarele pe cer mereu (si asa era o lumina bizara). In Islanda, mai greu de ajuns cu mashina....(ne-am gandit noi si la asta).
fetele. Eu ma bag la zacut putin, ca zilele astea am exagerat (ieri am umblat de la 10 la 16.30 prin orash teleleu dupa rochie de nasha gravida pentru sambata , azi dupa sandale si accesorii diverse). Noroc ca suport bine caldura si mersul pe jos.
Bee 25+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Nici de Ayumi si Iuli nu mai stim nimic. Fetelor, nu ne uitati!

Am fost la Z, am cumparat rochite, pantalonasi, bluzite, sosetele pentru bebelina mea- o frumusete. Am luat de 6 luni, ca pentru mai mciic nu aveau decat bodyuri albe care nu prea m-au incantat. Dar am facut o gaura in buget, desi erau toate la juma de pret.Pentru fetite erau o groaza de lucruri dragute de la 6 luni in sus.

Oricum, era plin de mamici, care cumpararu vreo 20 de articole. Am postat poze cu ce hainute am luat pt bebelina pana acum: http://community.webshots.com/album/559747041EiJWck

Mandarinutza 30+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Nana, cand mai simti contractii, incerca sa te intinzi sau daca esti la servici sa iti pui picioarele pe un scaun sau altceva, astfel incat sa stai cat mai mult spre orizontal.

Sim, te astept cu detalii referitoare la shopping. Imi pare rau ca nu ne-am intalnit. Vazusem ca tu te duceai in Unirii.

Roana, multumim de inurajari si sfaturi.

Mandarinutza 30+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

moldoveanca nu am fost in next sa ma uit ptr. hainute.prefer sa merg direct la magazinele ca mothercare sau mother and father to be,unde gasesc ce imi trebe si am de unde alege.
mandarinutza super hainutele.

danielle 28+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Mami25_7, nu tu ai postat mesajul asta? Acum de ce te iei cu toata lumea in piept pentru ”badaranul” tau? Crezi ca mama ta nu a observat si ea, saraca, faptul ca nu esti intru-totul multumita de el? Probabil ca se gandeste ca de cat sa fii nefericita, mai bine da-o-n pustii de gura lumii... Eu cred ca din aceasta cauza se opune si vrea sa te faca sa te mai gandesti!

_
Trimis la: - 18/06/2007 : 08:04:50
---------------------------------------------------------------------

Salutare fetelor,eu sunt treaza inca de la 6.30 ca viitorul sot a plecat la serviciu.M-am trezit bine dispusa ca sa imi strice ziua badaranu de barbatamiu.Dupa ce i-am pregatit pachetul a spus ca nu il ia ca nu stiu unde mananca azi.Nici macar nu mi-a spus ca nu mai faceam efortul.Apoi ca sa fie totul complet a plecat fara macar sa isi ia larevedere.Sau asa mi s-a parut mie ca el cica a venit sa ma anunte.
Am niste nervi de imi vine sa mor.Apoi saptamana asta vrea sa mergem la el acasa undeva langa iasi,la tara.Dar eu nu vreau sa merg,pt ca acolo nu sunt conditii si io mor fara dus.E mai bine la mine acasa cu aer conditionat,la racoare.Asa ca acum cand suntsuparata pe el trebiue sa ii comunic ca nu voi merge la tara.
Inca nu suntem casatoriti legal,in iulie urmeza sa facem cununia civila,desi fie vorba intre noi ar trebiu sa ma gandesc de 1 milion de ori.Hai ca v-am plictisit cu badaranul meu si era sa uit:ROXANA felicitari pt examen,esti o fata desteapta era de asteptat ca vei avea succes.
Va pe toate.Si va doresc o zi buna
25+
_

Nu vreau sa te bag la idei. Stiam doar ca treaba nu e calara in sufletul tau... Si nu inteleg atitudinea ta de acum... Eu una nu as insista cu o casatorie doar pentru faptul ca am ramas insarcinata... Daca esti sigura ca el este Fat Frumos atunci ii doresc din toata inima ”Casa de Piatra”!!! Dar daca ai dubii, nu-i bai ca pe ceferticatul de nastere o sa fie doua nume... Nu e primul copil nascut din parinti necasatoriti, fericitul posesor a unei mame cu un nume si unui tata cu altul...
Gandeste-te ca daca exista anumite divergente si neintelegeri de acum intre voi, acestea se vor adanci cu trecerea timpului. Pasiunea frumusetea treburile astea trec... Va mai ramane ceva intre voi? La asta trebuie sa reflectezi... Poti avea incredere in instinctele tale sau azi il vezi bun si maine e dusmanul tau de moarte? Daca ti se intampla ceva, e prima persoana la care te gandesti ca te poate ajuta sau eziti si suni un prieten ori parintii? Te intelege, te sustine moral, fizic, psihic sau trebuie sa iti schimbi comportamentul pentru ca sti ca lui anumite chestii nu ii plac la tine si se vor ivi discutii, pe care incerci sa le eviti???
Eu sunt „consilier matrimonial„ si de asta stiu atatea lucruri despre relatii despre ce se ascunde in spatele vorbelor frumoase despre adevaruri care dor si femei care incearca sa arate altceva decat exista in realitate....
In fine... Tu ai cheia acestei situatii si sufletul tau stie cel mai bine ce e de facut. Numai incearca sa iti mai raspunzi la o singura intrebare... Ce fel de tata crezi ca va fi?

Mergi la inceput

Da, da, da... Nici de Iuli nu mai stim nimic. Eu am mai intrebat de ea... Iuliiiiii!!!!! Mai fata, te furara cipriotii aia? Sper ca esti pe undeva plecata, printr-un loc de vis, cu frumosul tau chirurg in devenire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Annisia

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Neata si d ela noi.
Pupici pentru gravidutzele care s-au trezit si au aparut la apel.
Ptr cele care experimenteaza contractii, am si eu o intrebare: cum se manifesta mai exact?
Aseara mi s-a intarit burtica f tare si ma intzepa in jurul buricului, chiar si lungita. Ce sa mai, parca imi bagase careva un cutzit. Treaba e ca avea momente in care parca se infasura bubu si ma intepa si mai cu foc. Astea sa fie oare?

Nana a lui Motoc, esti nebuna? Iar incepeti frate cu contractiile? Ei bine, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa alea sunt un tip de contractii!!!! Numai ca in aceasta perioada a sarcinii, cele pe care tocmai le-ai experimentat mataluta sunt absolut normale. Bebelinul a crescut si in joaca lui pe la tine prin burtica nu mai are asa mult loc. El ramane intepenit intr-o pozitie cateva minute, dar apoi isi gaseste alta pozitie si treaba e aranjata... Deci stai linistita ca e de bine! Nu se intampla nimic rau cu iubirea ta si nici nu nasti acum... Pupici delfinului tau jucaus!!!!

Uff mai, Annisia. Eu tot speram sa nu fie contractiile alea Braxton Hicks, sau cum mama gaia le cheama. Dar daca asa trebuie, asta e, ma conformez.
Pupici lui Yannis si ai de grija pe caldurile astea!

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Mandarinutza, nu am luat nimic pt ca nu m-au incantat prea tare hainele de baietei. Alea pt fetite erau frumoase, le vazusem si eu. Am vazut ce ai luat, sa le poarte sanatoasa micuta ta.
Daca tot am ajuns pe la Mall, am profitat de ocazie si am mancat niste mancare nesanatoasa de la KFC...Cu atat m-am ales.

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput