Mamici de septembrie - octombrie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Urmychance, buna idee. Uite ca nu ma gandisem la asta, recunosc. Diseara o sa fac asa sa vedem cum este. Merci mult de sfat.
Dani, buna organizare! Atunci sa-i inainte cu comenzile!

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna fetelor! Eu am lipsit ieri, ca mi-a plecat sotul pt 2 sapt. si am bantuit deprimata prin casa, dar de citit v-am citit si ma bucur ca au fost subiecte interesante despre nastere, mai pe seara si unele mai amuzante despre sex.Azi vad ca intrebati de contractii ca sa va linistesc (ca majoritatea sigur le aveti pe cele normale care pregatesc uterul) va spun cum sta treaba la mine desi am mai spus, eu am f multe pe zi peste 20 cred ca nici nu le pot numara. Simti deci cum uterul se strange treptat jos sub buric, se face ca un pietroi si apare o presiune, tensiune mai mult sau mai putin dureroasa, eu trebuie sa ma duc la baie ca apasa pe vezica, pe col. Treaba nasoala la mine e ca seara se intetesc contractiile, cateodata apar chiar la 15, 20 minute si binenteles ca ma cuprinde panica, nu as putea sa stau fara no spa sau uscosin, iar noaptea intotdeauna ma trezesc cu burtica tare.Si asta la mine se repeta zi de zi, plus ca in unele zile ma ia si durerea de spate cam ca la menstruatie asa. Ei, sa vedem acuma e cineva mai tare in contractii ca mine?Myral30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Gabriela la mare e f frumos, nu f cald tocmai bine dar cica vine si la noi vijelia dar nu tine mult, o zi maxim 2 acum sa vedem si cu prognozele astea, desi eu asteptam putina ploaie si racoare.Myral30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by valentina_22

merci annisia ptr sfatul cu crearea albumului. Am urmat pasii dati de tine si am reusit. Problema mea este acu ca nu reusesc sa le pun intr-o ordine. Eu am spionat pe la tine si am vazut ca le ai frumos asezate. Ce zici ma ajuti si de data asta?

Valentina, vezi ca daca esti logata pe contul tau sub albume (si in partea dreapta a monitorului) iti apare optiunea ”rearrange”, adicatelea rearanjeaza. Asta te introduce intr-o fereastra noua de unde poti muta aslbumele in ordinea dorita de sufletelul tau. Ia incearca si daca nu merge da un beep...

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Nana si eu sunt super incantata de pernutza mea.Mai tii minte ca te-am zapacit de unde ti-ai cumparat-o.Pana la urma tot sotiorul a cumparat-o de pe site-ul care mi l-ai dat tu.Ce culori ai tu?A mea e albastra cu verde deschis.Si eu dorm la fel .Capul pe perna normala si pernutza la burtica si intre picioare.Sa vezi ce bine o sa doarma si baieteii nostri pe ea.Te pup

teo

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mandarinutza

Cel mai mult mi-a placut un carucior Hauck de la Miniblu, care are si portbebe, maner reversibil, roti care se intorc si are 11 kg-dar mi s-a parut destul de usor .
http://www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=34&cod_produs=532
nu stiu daca se vede linkul - e varianta Galaxi 6, pe rosu.

Da iubita, se vede linkul si caruciorul e foarte shucar. Si are si un pret foarte bun. Cred ca e o alegere smechera!!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Neata si d ela noi.
Pupici pentru gravidutzele care s-au trezit si au aparut la apel.
Ptr cele care experimenteaza contractii, am si eu o intrebare: cum se manifesta mai exact?
Aseara mi s-a intarit burtica f tare si ma intzepa in jurul buricului, chiar si lungita. Ce sa mai, parca imi bagase careva un cutzit. Treaba e ca avea momente in care parca se infasura bubu si ma intepa si mai cu foc. Astea sa fie oare?

Nana a lui Motoc, esti nebuna? Iar incepeti frate cu contractiile? Ei bine, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa alea sunt un tip de contractii!!!! Numai ca in aceasta perioada a sarcinii, cele pe care tocmai le-ai experimentat mataluta sunt absolut normale. Bebelinul a crescut si in joaca lui pe la tine prin burtica nu mai are asa mult loc. El ramane intepenit intr-o pozitie cateva minute, dar apoi isi gaseste alta pozitie si treaba e aranjata... Deci stai linistita ca e de bine! Nu se intampla nimic rau cu iubirea ta si nici nu nasti acum... Pupici delfinului tau jucaus!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Da,Dani am catalogul asta nou acum au si ceva reduceri, am inteles.Eu sunt foarte multumita de produsele lor.Si hainutze pt mine am avut de la ei si sunt foarte bune calitativ.Chiar si in next au lucruri frumoase si ieftinutze.Eu tin minte ca am cumparat multe pt finutzul meu de acolo.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Myral, multumesc, scumpo! Offf, mult ai avut tu de tras cu contractiile astea...Dar o sa vezi pana la urma ca totul va fi bine!

Gabriela 29+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Sim, acum am vazut mesajul tau. Dupa ce am postat, am plecat si eu la Mall. Ma mir ca nu ne-am intalnit pe acolo.

Mandarinutza 30+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput