Mamici de septembrie - octombrie 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 23

moldoveanca spune:
Ok, am inteles.Asa am comandat si eu cele de spital.Stii ce am mai luat eu tot de la ei,un prosopel cu gluga pt newborn e tare dulce,cred ca o sa-mi foloseasca.Eu am catloagele acasa de la toate,ca al meu sot e zapacit tare.Si eu tot le studiez si ii trimit link pe net.Iar dragutul comanda tot,se simte vinovat ca nu e cu mine sa ma rasfete asa ca nu comenteaza,cumpara tot.
teo

urmychance spune:
quote:
Originally posted by roana
Fetelor ,
ce nostalgii imi treziti cand va citesc.
Sunt o mamica de 15 octombrie 2006 (chiar daca am fost mamica de nov-dec am nascut in octombrie pentru ca nu stiam exact data ultimei menstruatii)
Si eu am avut o sarcina destul de usoara insa in ultima perioada tare nasol era si va inteleg cand abea asteptati sa va vedeti bebelusii.
mai aveti putin.
Daca acceptati un sfat de la mine: odihniti-va, plimbati-va, cititi, vedeti un film ca apoi bebe va ocupa tot timpul. dar e asa frumos sa fii mamica ca nimic nu mai conteaza.
Va pup si va doresc sarcini usoare si nastere si mai usoara
MULTUMIM MULT PT GANDURI ....SI CA ESTI APROAPE DE NOI....
urmychance

Happiness_4_us spune:
Gabriela, la mine e nasol ca zilnic trebe sa vin la birou, deci iti inchipui ca nu am nici o tragere de inima. In weekend cand sunt acasa, ma trezesc la fel, maninc dupa care mai dorm cam 2 ore ca sa-mi revin.
Dani, eu am cumparat numai hainutze pentru 0-3 luni. Nu am luat absolut nimic ptr nou nascuti, din simplul motiv ca acolo dimensiunile erau ptr bebei intre 44-50cm si m-am gandit ca bebe sigur se va naste la 50cm, cel putin asa sper. Am primit de la rude cateva seturi din alea de nou nascuti, insa sincer mi se par f mici.Eu am mai luat si bavetici, am luat de aici ca acasa nu am gasit calitatea pe care o vroiam si m-am axat mai mult pe costumasele alea de bumbac, cu totul, in care o sa bag bubul si o sa fie usor de manevrat. Pentru scos din casa, deocamdata nu am luat nimic.
N-ai scris nimic de prosoapele din bumbac cu colt. Sunt foarte practice si sigur iti vor trebui. Daca gasesti la ei, cumpara. Eu amluat tot de acasa unde erau 2 marimi, am luat marimea mai mare, si sunt si dublate. La fel paturica ptr pus in patutz, cos. Sunt unele acum pufoase tare, tot duble, iti dau senzatia ca sunt din catifea. De-asta ziceam ca trebuie vazute la fatza locului, dar avand in vedere ca vei cumpara de la Mothercare e ok. Si eu mi-am luat haine de gravidutza din America de la ei si sunt foarte multumita de ele. De fapt sunt cam singurele haine de gravida facute bine, viu colorate si care nu te fac sa arati ca naiba.
Nana,

In asteptarea lui

Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Gabriela77 spune:
Da, Nana, nasol pt tine ca trebuie sa mergi asa mult la serviciu! Ce sa faci, trebuie sa rezisti...Lasa ca merita bubu al tau, tot!
Gabriela 29+
Sara

urmychance spune:
EU SINCER VA SPUN ca, de cand am perna aceea pt gravide, dorm foarte bine..aproape neintoarsa...rar nu dorm bine..si atunci poate de la caldura....
si, pana acum, bebe nu m-a trezit niciodata noaptea , se trezeste la cateva secunde/minute dupa ce se trezeste masa (adika io;) ....asa o fi pana la capat?
urmychance29
baietelul nostru

Happiness_4_us spune:
Gabriela, .
Asta e singurul gand care ma consoleaza. Chiar vorbeam cu sotul dimineata si imi spunea ca stie ca eu duc greul cu burtica insa sa nu uit nici un moment ca suntem amandoi si el ma va ajuta sa fie sarcina cat mai frumoasa si bubu sa vina cu bine pe lume.
Nana,

In asteptarea lui

Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Happiness_4_us spune:
Urmychance, si eu sunt posesoarea unei perne de gravidutze. Mi-am luat-o imediat ce am scapat de gretzuri si mi s-a ridicat ceatza de pe ochi, ca pana atunci nu-mi trebuia nimic. Vreau sa-ti spun ca am luat-o cu mine acasa in Ro, deci iti inchipui, insa in ultimul timp ptr ca transpir la greu, prefer sa dorm pe perna normala cu fatza de perna de bumbac, iar perna de gravide sa o tin doar intre picioare. Oricum o tin cu mine in pat, dar nu ma ajuta cu insomniile si dormitul prost.
Nana,

In asteptarea lui

Nunta noastra de vis!

urmychance spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Urmychance, si eu sunt posesoarea unei perne de gravidutze. Mi-am luat-o imediat ce am scapat de gretzuri si mi s-a ridicat ceatza de pe ochi, ca pana atunci nu-mi trebuia nimic. Vreau sa-ti spun ca am luat-o cu mine acasa in Ro, deci iti inchipui, insa in ultimul timp ptr ca transpir la greu, prefer sa dorm pe perna normala cu fatza de perna de bumbac, iar perna de gravide sa o tin doar intre picioare. Oricum o tin cu mine in pat, dar nu ma ajuta cu insomniile si dormitul prost.
Nana,29+
Razvan Andrei
In asteptarea lui![]()
Nunta noastra de vis!
asa-i ca-i buna? poti sa o invelesti intr-un cearsaf....as zice si prosop dar sa nu iti ramana model pe fata:)
urmychance

danielle02 spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Ok, am inteles.Asa am comandat si eu cele de spital.Stii ce am mai luat eu tot de la ei,un prosopel cu gluga pt newborn e tare dulce,cred ca o sa-mi foloseasca.Eu am catloagele acasa de la toate,ca al meu sot e zapacit tare.Si eu tot le studiez si ii trimit link pe net.Iar dragutul comanda tot,se simte vinovat ca nu e cu mine sa ma rasfete asa ca nu comenteaza,cumpara tot.
teo
ai si catalogul nou spring/summer 2007? acolo poti vedea toate lucrusoarele ce vreau sa le comand.si caruciorul...
danielle

http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

danielle02 spune:
nana m-am gandit si la prosopele,dar alea fac parte din capitolul "lucrusoare ptr. baie" la mine asa functioneaza sistemul ca sa nu uit si sa ametesc toate lucrurile...
danielle 28+
Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici