Mamici de septembrie - octombrie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Voiam sa va mai intreb ceva: eu nu am foarte mari probleme cu umflatul picioarelor dar de cateva zile laba piciorului e mai umflata si degetele de la maini sunt unmflate si ele. Ce ma ingrijoreaza putin e ca au unceput sa ma doara destul de tare articulatiile degetelor.
S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?

28+ Mario Andrei Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nana, eu nu prea sunt experta in contractii desi am nascut o data. La mine contractiile sunt in partea de jos a burtii, de la buric in jos, ca o intaritura si uneori dureroasa. Foarte rar am simtit toata burtica tare, inclusiv zona buric, nu sunt sigura ca era contractie sau vreo intndere de la BB.

Gabi, vremea este super, nu stiam ca se ma strica. Dar eu daca nu ma omor cu plaja oricum nu sufar,gasesc ceva de facut.

Roana,

Sunscriu in totalitate la sfatul Roanei, asa am patit si eu cu Alex, m-am obosit inainte si cand a aparut domsoara urlici nu stiam cum sa mai dorm. Problema e ca fac si acum aceeasi greseala.

Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Amar, Terrapin, .
Cam asa ceva s-a intamplat si la mine, insa eu asa am adormit, cu burtica intarita si cu intzepaturile respective. Am No-spa in casa, dar sincer nici nu mi-a trecut prin cap sa iau. Ce e ciudat este ca si acum e tare, insa nu mai am intzepaturile, dar bubu nu se lasa si s-a bagat sub coaste unde loveste de zor. Sper intr-u final sa oboseasca si sa adoarma. E he he, as vrea eu.

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Roxana, si eu sper in sufletul meu s anu fie astea contractiile, mai ales ca am mai avut in trecut simptomele astea, dar atunci nu le bagam in seama. Acum parca prea nu mai avea loc bubu si burta mi se parea folosita de el la maxim. Asta si din cauza ca nu mai are loc banuiesc.
Cat despre odihnit si dormit, oricat m-as stradui, in ultimele nopti transpir excesiv, ma trezesc de la 4 si pe urma ma chinui sa adorm ptr ca e prea devreme. Dimineata sunt atat de obosita de parca sunt batuta. Nasol este ca acum la noi este si perioada in care nu e noapte deloc iar soarele de 10 sulite pe cer ma scoate din minti.

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata burtici
m-am gandit sa postez listuta mea cu hainute ptr. bebelusha fiindca vreau sa fac comanda la mothercare da poate imi mai trebe ceva.
dati-va cu parerea si la mine
-pijamale:3 bucati
-body cu maneci scurte:7 bucati
-body cu manecute lungi:7 bucati
-gecuta cu pantaloni ptr. afara:2 bucati
-caciulite:4 bucati
-ciorapi:5 bucati
-costumase:3 bucati
-hanorace:3 bucati
-pantalonasi:5 bucati
-10 piese starter set (3 body-uri cu maneci scurte,3 pijamale,o caciulita,2 perechi manusele si o pereche botosei) astea sunt ptr. spital

ce parere aveti?am ratat ceva?mai trebe sa cumpar?

danielle 28+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Contractii peste contractii.....cred ca majoritatea le avem
Eu de prin saptamana 22 ma confrunt cu ele, au aparut ca urmare a unei colici renale, au disparut, au mai aparut cand si cand si tot asa, apar, dispar. Le tratez cu no-spa si Uscosin dar numai cand sunt dese si dureroase.
Acum au inceput sa fie mai dese si parca si putin mai dureroase noaptea, mai ales cand stau cu fata in sus (se mai intampla si asta).
Dar mizez pe faptul ca sunt normale si incerc pe cat pot sa le ignor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Roana, multumim!

Nana, eu mai am momente cand se intareste burtica, dar pt cateva secunde, si nu e dureros, de-aia eu nu m-am panicat, am inteles ca e normal, cred ca sint contractiile BH. Si asta, acum de vreo 2 saptamani! Dar se intampla f rar! Cu noptile nedormite..nu mai zic nimik...asa si eu...mai rau e cand dimineata trebuie sa mergi la serviciu si te iau toti drept buna!

Mersi, Roxana, o sa-i transmit surorii mele, sa se linisteasca! Aici la Cluj sint numai ploi si vijelii!Cred ca de-aia s-a speriat! Ai grija de tine!

Gabriela 29+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Nana, eu nu prea sunt experta in contractii desi am nascut o data. La mine contractiile sunt in partea de jos a burtii, de la buric in jos, ca o intaritura si uneori dureroasa. Foarte rar am simtit toata burtica tare, inclusiv zona buric, nu sunt sigura ca era contractie sau vreo intndere de la BB.

Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

EXACT ASA SIMT SI EU...doar sub buric, ma tine cateva secunde, burta se intareste si doare putin ca si cum as avea o crampa de la kakutza. Doctorul mi-a zis ca sunt contractii...pai, daca asa a zis, asta o fi:)

urmychance29baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Danielle si noi facem comanda la mothercare tu hainutzele pt spital le-ai lut newborn sau 0-3 months?Pt ca mi-a adus sotul data trecuta un costumas 0-3 months si mi s-a parut imens.Nu-mi dau seama ce carut ai tu din poze,tot de la Mothercare?Ca eu nu stiu ce sa fac sa-i spun sotului sa-mi trimita tot din Londra sau sa cumpar eu din tara?Adica ne gandeam ce e mai convenabil la pret,si care sunt mai calitative.Multumesc,te pup

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by moldoveanca

Danielle si noi facem comanda la mothercare tu hainutzele pt spital le-ai lut newborn sau 0-3 months?Pt ca mi-a adus sotul data trecuta un costumas 0-3 months si mi s-a parut imens.Nu-mi dau seama ce carut ai tu din poze,tot de la Mothercare?Ca eu nu stiu ce sa fac sa-i spun sotului sa-mi trimita tot din Londra sau sa cumpar eu din tara?Adica ne gandeam ce e mai convenabil la pret,si care sunt mai calitative.Multumesc,te pup

teo

vreau sa imi i-au si newborn cateva,asa sa fie ptr. prima luna si 0-3 months ptr. mai tarziu cand mai creste.stiu ca sunt mari alea 0-3 months,dar prefer sa iau mai multe marimea asta fiindca bebe creste rapid si o sa imi para rau ca am bagat banii in marimea newborn.
pun o poza cu caruciorul bebelushei imediat.tot de la mother care l-am luat.

danielle 28+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
EDIT: am o poza cu caruciorul in album.cum intri la mine la poze trebe sa intri la albums.acolo vei vedea pozele.

Mergi la inceput