Mamici de septembrie - octombrie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Fetelor, m-ati innebunit cu reducerile de la Z. Am visat azi-noapte ca eram in magazin, asa ca poate o sa trec si eu azi pe la cel din Vitan Mall-mai gasesc ceva?

Mandarinutza 30+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Mandarinutza, ne vedem la Mall? Hai ca iar zic fetele ca decimam tot prin magazine...Nu ma mai duc la Unirii azi pt ca e prea cald, dar la Mall as merge ca e aproape. Deci?

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

quote:
Originally posted by danuta36

...

Ana ma bucur ca esti bine si ca bebe e sanatos si bine dezvoltat.Vroiam sa te intreb ce analize ai facut si nu ti-au iesit bine?Caci mi-a zis si mie dr. de preeclampsie ca ar putea sa apara in trim.3(data trecuta am avut primele semne la 21-22 sapt.) dar nu mi-a dat sa-mi fac decat hemoglobina si ex. de urina.Numai din astea poate sa-si dea seama daca e ceva?

Dana +26s

Dana, se coreleaza examenul de urina cu tensiunea. Proteinele in urina trebuie sa fie 0. La fel si leucocitele. Daca se gasesc leucocite in urina, se verifica si urocultura, caci s-ar putea sa fie o infectie urinara, care se trateaza cu antibiotic. Daca exista leucocite in urina dar urocultura este sterila, se verifica cu numarul de leucocite din sange. Daca acesta este peste limita, poate indica o infectie aiurea prin organism. Care iarasi se trateaza ca orice infectie (poate fi vorba si de o masea printre altele). Daca insa nu e vorba de nici o infectie, leucocite in urina inseamna semn de intrebare. Daca pe langa leucocite sunt si proteine, se pune diagnostic prezumtiv de preeclampsie si intri sub observatie. Proteinele in urina (proteinuria) inseamna ca rinichii nu functioneaza corespunzator, nefiltrand cum trebuie toxinele. Si asta inseamna toxemie, mai usoara sau mai grava. Afecteaza si mama si copilul, iar in combinatie cu alti factori (in principal tensiune arteriala crescuta) dau tot felul de belele. Alte simptome, sau mai degraba efecte secundare ar fi ingrasare excesiva, edeme la nivelul membrelor si fetei.

Ana 31+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Mandarinutza, vad ca nu raspunzi la apel. Eu ma duc pana la Mall ca mai tarziu e prea cald.

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata si de la noi!

Mami, casa de piatra si sa fii fericita cu sotul tau, daca el e alesul, nu vad de ce te-ar interesa gura lumii!

Roxana, vad ca nu te potolesti....Cum e vream la mare? Ca sora-mea e la mine si pleaca pe vineri la mare si e stresata ca se strica vremea....Un pupic de la mine!

Urmy, Annisia ce conversatii aveti...hi hi hi!!!

Sim spor la cumparaturi! Mie nu-mi arde de nimik, dorm prost noaptea si ziua sint cam zombie! Dar nu mai e mult si intru si eu in concediu si apoi voi recupera!

La noi e racorica, a tot plouat! Dar sincer, mi-e mai bien asa! Mie mi-a crescut mult burta, am avut un soc cand am vazut niste poze de duminica de la gratar!

O zi frumoasa, mamici!

Gabriela 29+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Fetelor ,
ce nostalgii imi treziti cand va citesc.
Sunt o mamica de 15 octombrie 2006 (chiar daca am fost mamica de nov-dec am nascut in octombrie pentru ca nu stiam exact data ultimei menstruatii)
Si eu am avut o sarcina destul de usoara insa in ultima perioada tare nasol era si va inteleg cand abea asteptati sa va vedeti bebelusii.
mai aveti putin.

Daca acceptati un sfat de la mine: odihniti-va, plimbati-va, cititi, vedeti un film ca apoi bebe va ocupa tot timpul. dar e asa frumos sa fii mamica ca nimic nu mai conteaza.

Va pup si va doresc sarcini usoare si nastere si mai usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Neata si d ela noi.
Pupici pentru gravidutzele care s-au trezit si au aparut la apel.
Ptr cele care experimenteaza contractii, am si eu o intrebare: cum se manifesta mai exact?
Aseara mi s-a intarit burtica f tare si ma intzepa in jurul buricului, chiar si lungita. Ce sa mai, parca imi bagase careva un cutzit. Treaba e ca avea momente in care parca se infasura bubu si ma intepa si mai cu foc. Astea sa fie oare?

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Roana, multumim mult!

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Neata...Nana e posibil sa fie si alea contractii..eu una experientez chestii ciudate....pe langa ca nu am dormit mai deloc pt ca efectiv nu mi-am gasit pozitia, m-am trezit pe 2,30 si mi-a simtit burta tare si mare...parca pana atunci nu o vazusem...dar ma durea spatele...ma cam speriasem si nu stiam daca sa-mi trezesc sotul sau nu...abia dimineata cand s-a trezit i-am spus si el foarte calm a spus ...stiu sunt normale..intri in saptamana 30 s-ar putea sa se intoarca bebe cu capul in jos si de aia simti asa si la fel si cu durerile de spate.. trebuie sa incepi sa iei magneziu...am ramas masca ...m-am mai calmat..dar mie bne nu mi-a fost...
mai nou am aflat ca aici in Germania No-spa nu e cunoscut, dar nici substanta activa drotaverina...aici pt contractii din astea incipiente BH se da magneziu....oricum cine nu le-a trait sa nu-si doreasca...chiar daca pregatesc uterul pt momentul final...

carmen 29s 70% fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Salutari burtici si de la mine.
Am terminat examenele si sper sa vin si eu mai des sa va tin companie.
Eu am terminat cu serviciul de vreo luna iar acum ma chinui sa imi umplu timpul.

Nana, si eu ma lupt cu contractiile iar faimosul nospa nu are nici un efect. La mine se manifesta cam asa: simt intai in capul pieptului o apasare, parca nu pot sa mai respir, si apoi simt cum incepe sa se stranga burtica, iar cand pun mana e tare-tare. Doctora mea mi-a spus ca sunt normale daca nu dor si ca pot avea chiar si o contractie pe ora.
Eu nu le-am numarata niciodata ca imi sunt tare nesuferite .

Legat de somnul de noapte, cred ca ar trebui sa facem un club, nu stiu daca mai doarme cineva bine, e din ce in ce mai rau...

Sa stiti ca si eu votez pentru nastere naturala dar nu sunt hotarata acum daca voi apela la epidurala sau nu. Mie imi este foarte rau dupa anestezii, cand am facut laparoscopia am vomat non stop.
Pe de alta parte si la durere sunt tare fricoasa si chiar nu stiu daca voi rezista .

28+ Mario Andrei Laurentiu

Mergi la inceput