Mamici de septembrie - octombrie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ne-am intors si noi din pauza, a se citi eu si bub.
Cumparat un sfert de pepene, un senvis cu sunca si cascaval si niste covrigei ptr la pauza de cafea. Asta ptr mine. Iar ptr bub, cumparat servetele umede Pampers sensitive, un pachet cu 2 pachete de cate 62 buc in el.
M-am uitat si la scutece, ca tot l-am lasat pe al meu sot la dentist si aveam timp, si am vazut ca Pampers, Libero si Huggies, caci aveau si din astia, sunt toate facute in Suedia. Nu aveau marimea care ne trebuie noua la Libero, drept ptr care mai astept. O sa iau din alta parte unde am vazut.
Dintre mamicile care au deja un bebelas, a folosit careva Huggies?... ca am si eu o obsesie, trebe sa ma documentez mai intai, nu ma injurati.

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Acum m-am trezit si eu.Am fost la analize si vor fi gata intr-o saptamana.S-a mirat si asistenta de culoarea caramizie a urinei dar a zis ca s-ar putea sa fie din cauza faptului ca nu beau apa suficienta.Dar vom vedea noi rezultatul.A era sa uit stiti cumva unde se face streptococ b,si cat costa?
Annisia bine mai zici fata hai,esti o tipa tare realista,esti COOL.Dar cred ca si eu am un neuron cam basicat si ma cam supar din orice si pun la inima chiar tot.Iar acum de cand sunt gravida sunt mult mai sensibila.Cu mama am o relatie deschisa,de prietenie,suntem f apropiate numai ca ea vrea sa aiba mereu dreptate,chiar daca nu este mereu asa.
Si acum cred ca se simte si tensiunea de dinaintea evenimentelor ce urmeaza sa se intample:cununia,nastera copilului.
In ceea ce il priveste pe mister sot,stiu ca el este alesul,altfel nu as fi facut un copil cu el iar copilul nu a fost o intamplare a fost o dorinta sau a fost un cadou de la DD,dupa ce anul trecut am trecut printr-o pirdere de sarcina la 3 luni.
Cununia va avea loc,nu va fi un super party,dar voi avea langa mine familia si cred ca este de ajuns.Va pup gagici ma duc sa mananc o felie de pepene galben rece din frigider.MMMMM imi lasa gura apa.Sper ca nu v-am facut pofta.
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Bravoooo!!! Am fost cu Misha la doctor. E bine... Adica inca nu este, dar cu tratamente se va face... A fost lovit si i s-au desprins oasele bazinului. Norocul lui e ca e puiandru si inca nu are oasele sudate. Trebuie sa il duc zilnic la vaccinat pentru ca nu suge lapte de a mami lui si are imunitatea scazuta, are lipsa de calciu si minerale. Important e ca se va face bine.

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Annisia ce ma bucur pt catelus ,a avut mare noroc cu tine.Acum esti mai linistita stiind ca are seanse.Te-ai gandit ce vei face cu el?Il pastrezi sau il dai spre adoptie?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bee

Annisia, consilier in amor, eu sunt de acord ca ai o vasta experienta, dar omori fata cu spusul verde-n fata! Indiferent care-o fi realitatea, nu ne place noua sa fim mintite frumos? DAca nu de ai nostri, macar de cei care nu stiu situatia asa de bine. MAi ales daca Mami are si o mamica cum stiu ca e si a mea, "tare de caracter".......o sa-i scoata ochii ca l-a luat si dupa 10 copii!

Bee, te-ai simtit vreodata mintita frumos? Ti-a folosit la ceva? Eu una prefer sa ma rupi in doua cu un adevar, decat sa imi manaci kk pe la urechi doar ca sa nu ma sparg precum un bibelou de portelan. Nu am nevoie de protectia nimanui, de mila sau de compasiune. Si apoi nu traim chiar in telenovele, acolo unde poti sa inseli, sa minti, sa ucizi si nu se afla adevarul... Parerea mea e ca pana la urma adevarul tot iese la iveala indiferent cat ai fugi de el, cat te-ai preface ca nu e asa sau cat te-ai mintii ca traiesti in paradis...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Roxana, la tine ma gandeam cu umflaturile, esti cea mai patita; eu nu le am umflate foarte tare dar ma dor degetele si ma si mananca pielea la maini si picioare din cauza asta. Ma gandeam ca poate e si de la sare, in general eu mananc sarat; azi am incercat sa mananc fara sare si am reusit, sa vedem poate va mai trece.
Azi am tot tinut-o cu contractiile si o cam bagasem pe maneca pentru ca incepuse sa ma doara in partea de jos a burtii. Mai exact simteam ca o usturime si niste intepaturi puternice.
Cum se manifesta contractiile astea dureroase?
Acum mi-a mai trecut ca am luat un nospa, dar chiar nu putem sa tuflim pacatoasele astea de contractii?

Fetelor ati vazut conursul lansat aici pe forum? http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=60
Se baga cineva ca io-s mai pudica, dar ma gandeam ca Annisia ne-ar reprezenta cu succes

28+ Mario Andrei Laurentiu

Mergi la inceput

Mami25_7 e calr ca esti o persoana destul de ancorata in realitate. Ai dreptate, in orice cuplu exista mici tensiuni. NU-mi spune mie care sunt precum un taifun cand ma seaca al meu cu cate o prostie de-a lui. Apoi imi trece de zici ca n-am avut nimic. Si nu ar fi bai, dar am pretentia ca baiatul meu sa fie fresh si vesel dupa ce l-am balacarit eu cum mi-a venit la gura... Dupa atatia ani s-a mai obisnuit, dar inainte era de-a dreptul socat. Deci te inteleg perfect! Atunci nu-mi ramane decat sa ma bucur alaturi de tine si sa iti urez nu toata ca te-as tromboni, dar o mare parte din toata fericirea care poate exista intr-o minunata casnicie. De fapt nu casnicia e toata smecheria, ci FAMILIA!!!! Iar voi veti fi in curand o familie, ceea ce implica multe responsabilitati, dar si clipe de extrema fericire!!!!

PS - Catelul il voi pastra, il voi duce la curte. Cred ca e un semn, nu? Avand in vedere ca eu nu ies nicioadata pe la buticuri sa cumpar ceva si in ziua aia m-am mai dus si la 6 dimineata sa iau paine... E certa treaba ca trebuia sa fiu acolo neaparat, sa il gasesc pe puiut si sa il protezez. Eu cred in astfel de treburi - nimic nu e intamplator pe pamantul asta... Nici ”intalnirea” noastra pe acest forum nu e degeaba, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Annisia ce catel baftos!! Iti va manca urechile.

Dar ati scris nu gluma, eu mor de cald, vecinii de jos renoveaza (si-mi vine sa plec de acasa), am fost la Z ieri seara dar pentru baieti erau haine comune, pentru fete mai gaseai ceva, ceva, i-am cautat inca o pereche de sandale lui Victor si nu am gasit (nu stiu domle' de ce numarul 23 la copii e atat de problematic) a ramas saracul intr-o singura pereche si alea terfelite si vor ajunge si mai terfelite (la baieti e bine sa iei sandale cu botul plin, ca au obiceiul sa dea cu piciorul in minge si in tot felul de alte obiecte, un exemplu ar fi pietrele de pe strada, daca pantoful are botul plin, macar nu i se zdrelesc degetele , buuuunnn... alea pe care le are... vai mama lor sunt atat de jupuite in varf ca-mi e si rudine sa il mai duc cu ele la gradi). De' probleme grele...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

io sper ca mirela nu se asteapta la poze stil Demi Moore - desi exemplifica pomenind de celebra actrita...

Andries

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andries

io sper ca mirela nu se asteapta la poze stil Demi Moore - desi exemplifica pomenind de celebra actrita...

Cine e Mirela gagici? Si despre ce poze zici mataluta? Am pierdut ceva?

Mergi la inceput