Mamici de septembrie - octombrie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Annisia, ma bucur pentru catelusul mic! Offf ce bine.
Nana, eu (Ana mea) sunt cu Huggies de pe la o luna. Mie mi-au placut. Poate sunt eu subiectiva. Dar cu astea n-am avut probleme de iritatii.
AM vazut ca era la un moment dat o discutie legata de apa, spalat, servetele umede. EU am spalat-o pe bubulina mea cu apa de la robinet, nefiarta de cand s-a nascut. Si am sters-o cu servetele umede normale. Si am spalat cu detergentul nostru obisnuit (primele luni, dubla limpezire, apoi am uitat). Iar cu cosmeticalele, n-am exagerat deloc. Cand am vazut ca are pielea ok (vreo 3 luni a fost uscata si se descuama pe burtica), am renuntat si la lotiuni, uleiuri, etc. Gel de dush si atat, acum. Doar la mare am imbalsamat-o bine in crema de soare.
Bee 25+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

mirela este Ms. desprecopii.com

au anuntat un concurs de poze cu gravide, vezi ca subiectul este pe prima pagina la odisee..

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Aha le-am vizionat si eu pe gagici. Sunt unele super frumoase. Dar au fratica niste burtihaneeeee.... Foarte dragut ca s-au gandit la asta!!!!

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

n-am mai intrat de mult pe aici,va pup pe toate
Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Aha le-am vizionat si eu pe gagici. Sunt unele super frumoase. Dar au fratica niste burtihaneeeee.... Foarte dragut ca s-au gandit la asta!!!!

Bebe Yannis Edmond in evolutie

am vazut eu de ieri asta cu concursul...dar nu stiu unde se vad pozele....help!:)

urmychance29baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Bee, merci de informatii referitoare la scutece. Cat despre spalat, uns si toate cele, mi-a placut mult ce ai scris, parca ma vad pe mine. Exact asta e si ideea mea despre cum urmeaza sa procedez cu Razvanel. Ma bucur ca nu sunt singura.

Terrapin, iti tin pumnii sa te lase contractiile, sa dispara de tot. E tare nasol, tocmai ce am experimentat si eu primele contractii aseara. Ma secau la suflet, asa am adormit. Ufff.

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Nana si al meu tot Razvanel e. Razvan Dimitrie.. Era Razvan dinainte sa-l concepem. Si Anutza, daca era baietel Razvan iesea.
Annisia, ai dreptate cu ce spui. Am exagerat eu cand am spus mintit. Nimanui nu-i place sa fie mintit frumos/urat. Dar uneori, parca in loc de scenarii catastrofice, apocaliptice, ai vrea sa auzi si niste pareri incurajatoare, ca poate chiar daca n-om fi chiar bibelouri de portelan, poate nici numai ia o pauzari puternice n-om fi chiar toate (aici vorbesc in numele meu, care am cam "pus botul" la chestii care s-au amplificat nejustificat in caputul meu, numai din cauza unor vorbe arucate cu cele mai bune intentii. Dar am mai crescut si eu si acum sunt mare si puternica )
Bee 25+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Burtici frumoase si dragalase, un nou capitol aici!

Mergi la inceput