Epilatoarele din reclame....

Epilatoarele din reclame.... | Autor: ralucutza77

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor. Ma tot uit la reclamele la epilatoare si sunt foarte curioasa, e vreouna din voi pe care sa o tina un epilat cu Braun/Philips....sau ce-o mai fi, 4 saptamani? Eu trebuie sa ma epilez in fiecare saptamana si nu pentru ca as fi paroasa. Ma gandeam ca o fi fost prost epilatorul cel vechi (ca-l aveam de ceva vreme), dar vad ca si cu cel nou e aceeasi poveste. Deci, e vreo problema la mine, sau astia ne mint pe fatza in reclame?

Fiecare zi are doza ei de amaraciune. Nu iti amari si mai tare ziua de azi, gandindu-te si la amaraciunea zilei de maine.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nici vorba! In 2 saptamani creste la loc.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Si eu trebuie sa ma epilez o data la 2 saptamini...si am avut epilatoare de la Braun si Emjoy, cu ambele era la fel.
Reclama....ca reclama.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

si eu mi-am cumparat de curind unul crezind asta, am 2 saptamini de cind m-am facut ultima data si chiar se simte nevoia iar.
Inainte ma faceam cu benzi de ceara de unica folosinta si parca era mult mai bine si mai rapida procedura.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina922 spune:

Maxim 3 saptamani ma tine un epilat. Aia cu 4 saptamani e poveste, deja arat ca Cheeta din Tarzan dupa o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valipop spune:

Nici vorba sa dureze 4 sapt. Cel mult trei si cu timpul cresc si fire de par sub piele. Am epilator Braun, dar prefer ceara de unica folosinta.
Reclamele... daca ma gandesc bine parca spune ...bla bla bla ...pana la patru saptamani. Deci poa sa te tina si 5 zile - te incadrezi in termenul lor.
Reclamele in general exagereaza si cu detergentii care scot toooaaate petele si cu pasta de dinti care iti face dintii aaaalbi etc.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

quote:
Originally posted by Alina922

Maxim 3 saptamani ma tine un epilat. Aia cu 4 saptamani e poveste, deja arat ca Cheeta din Tarzan dupa o luna. Vlad-Sebastian

Oau, 3 saptamani tot e ceva. La mine trebuie cam o data la o saptamana. Probabil si din cauza ca e firul mai subtire si multe fire se rup in loc sa se smulga. Da, si eu preferam ceara, dar din lipsa de timp recurg la epilator. Desi,...daca stau sa ma gandesc, cam tot aia e...

Fiecare zi are doza ei de amaraciune. Nu iti amari si mai tare ziua de azi, gandindu-te si la amaraciunea zilei de maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Doar 2 saptamani!!! Nici vorba de 4!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

in general ma tine 2 saptamni, dar cand merg la mare e mai rau, doar o saptamana.nu stiu de la ce, de la apa, de la soare dar creste mai repede.sau poate asa creste in general, dar nu stau ca la mare toata ziua sa analizez fiecare fir de par

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu ma fac in fiecare saptaminal, altfel cu siguranta nu arata pielea fara cusur. La mare nu creste parul mai repede, doar stam noi la soara si il vedem mai bine :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Maxim 2 saptamani ! Si in concediu il iau cu mine si ma retusez o data la cateva zile. Asa e, la soare se vede fiecare firicel .

Mergi la inceput