Epilatoarele din reclame....
Raspunsuri - Pagina 2
ilse spune:
Si eu tot cu silk-epil de la braun ma fac, si la mine tine tot cam 2 saptamani, dar din cauza ca nu ies toate firele cum zicea cineva, adica cresc unele, iar altele nu, asa ca ce sa fac prin rotatie cum ies ele, trebuie sa le smulg cam la feicare 2 saptamani...
Eu desi mai blondutza de la natura, am niste fire asa de greu de smuls, la mine epilatul cu ceara e chinuiala, adevarata tortura, asta daca ma fac singura.
intrebare: pana cand putem folosi aparatul in sarcina, pana cand nu mai suportam
??
Alina922 spune:
quote:
intrebare: pana cand putem folosi aparatul in sarcina, pana cand nu mai suportam??
Mie mi s-a zis ca-l pot folosi cu succes, dar doar pe picioare. Inghinal nu e recomandat, cica se pot inflama ganglionii si niste glande de sub piele, ceea ce nu ar fi prea grozav.
doradora spune:
quote:
Originally posted by Alina922quote:
intrebare: pana cand putem folosi aparatul in sarcina, pana cand nu mai suportam??
Mie mi s-a zis ca-l pot folosi cu succes, dar doar pe picioare. Inghinal nu e recomandat, cica se pot inflama ganglionii si niste glande de sub piele, ceea ce nu ar fi prea grozav.
Vlad-Sebastian
il poti folosi, in sensul ca nu ai interdictie; important e sa il si suporti. eu ma epilez cu aparatul, dar in sarcina nu a fost chip, asa ca a stat de pomana 9 luni.
chris +
alexandra varsta alexandra
bebeii nostri
Siminaf spune:
Wow! Eu folosesc Venus Breeze de la Gillette sis tot la 3-4 saptamini il folosesc. Deci care ar fi avantajul epilatoarelor? Pe linga durerea pe care o produc? Venus Breeze are si lotiune care inmoaie pielea si drept sa spun, sint f. multumita de cum ramine dupa, asa fina nu am avut-o cu nimic folosit inainte.
Succes la.... smuls!
Annie80 spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
Wow! Eu folosesc Venus Breeze de la Gillette sis tot la 3-4 saptamini il folosesc. Deci care ar fi avantajul epilatoarelor? Pe linga durerea pe care o produc? Venus Breeze are si lotiune care inmoaie pielea si drept sa spun, sint f. multumita de cum ramine dupa, asa fina nu am avut-o cu nimic folosit inainte.
Succes la.... smuls!
Asta nu este aparat de ras??? nu stiu ca cei de la Gilette sa aibe tweezer
Si eu dak pun razor-ulpe picioare, data viitoare cand il pun este de 2-3 zile....cum sa tina 4 saptamani

Someone's pleasure is another's pain!
Siminaf spune:
Da, e un mic aparat de ras. Asta e, ma tine mai bine de 3 saptamini. Si eu foloseam depilator sau chiar ceara adevarata prin facultate, dar mi-a trecut dupa aceea, pentru ca nu mai aveam timp deloc de stat dupa asa ceva. Si culmea e ca nu mai am atit par ca atunci cind ma faceam cu ceara. Oricum, pilozitatea este reglata hormonal, nu de aparatul de ras/depilat.
Annie80 spune:
...scuze dar imi vine nemaipomenit de greu sa cred asta....paote tie iti creste parul in 3 saptamani cum imi creste mie in 2 zile
wonderful spune:
Desi am pilozitate redusa ma epilez saptamanal pt. ca firele cresc pe rand(si nu suport sa vad nici un fir)Am un silk epil si o 'rashnita'veche de care sunt mai multumita decat de philips.Cu silk ma epilez bune la axile.
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by Annie80...scuze dar imi vine nemaipomenit de greu sa cred asta....paote tie iti creste parul in 3 saptamani cum imi creste mie in 2 zile
Si ce daca?! Si mie imi vine nemaipomenit de greu sa cred ca v-ar tine doar 2 zile daca ati folosi o lama buna. Doar e vorba de pilozitatea de pe picioare, nu din axile, si nu pot crede ca aveti mai mult decit barbatii la acel nivel! Si daca da, este clar vorba de mostenirea genetica sau/si de constelatia hormonala.
Ca o paranteza, eu am fost foaaarte paroasa cind eram adolescenta. In prima sarcina stiam sigur ca voi avea un baietel, pentru ca imi crescuse par (putin, mai mult ca un puf, dar oricum) peste tot, pina si intre sini! Apoi, in a doua sarcina, stiam ca voi avea o fetita, pentru ca, pe linga celelalte semne de impregnare estrogenica, pina si parul din diverse regiuni a devenit mai fin si mai subtire. Iar acum chiar nu mai am deloc pe coapse, de exemplu (nici cu lupa, deloc) si foarte putin pe miini si gambe. Nici vorba de cum eram in prima sarcina. Din pacate, estrogenii au si efecte secundare, dar asta este. Aici vorbeam numai despre pilozitati.