Prichindei martie - aprilie 2005 (123)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

mamacita , felicitari!
Doamne ajuta sa fie bine!

mav, multumim de veste! Alte detalii ai? Adica acum fetele sunt bine? Anabela creste mare?

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Bun venit pe lume, Anabela! Sa fii sanatoasa si fericita! Multa sanatate si putere, Mamacita! Asteptam vestile bune cat de curand

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Mamacita felicitari si multi pupici micutei.Ne rugam la Doamne Doamne sa treceti cu bine amandoua peste aceasta perioada si sa reveniti pe forum

Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Bun venit Anabela! Sa fii sanatoasa, sa cresti mare si frumos!
Mamacita, felicitari! Refacere rapida!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Mamacita felicitari! Ne rugam la DD ca totul sa fie bine pentru voi doua!
Anabela bine ai venit pe lume! Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Sa va mai povestim despre noi.
Ieri am fost la urgenta pt ca am sangerat.Nu l-am pierdut pe bb.....,dar am tras o spaima....Au vrut sa ma interneze.Nu am ramas pt ca trebuie sa am grija de Andrei si trebuie sa si plecam marti la Tg.Mures.Andrei este bine,ieri a mers singur aproape tot timpul cat am fost afara. Era fff mandru de el.Acum imi este greu ca nu trebuie sa-l mai car deloc in brate si el trage la mine ,dar il ia sotul cu vorba.Mi s-a spus sa stau mai mult in pat,dar nu am cum.
La Galati este epidemie de enterocolita.Si sora mea este la urgenta internata.Dar ce este mai grav ,ca are si ea enterocolita si s-a dus maica-mea sa stea cu cea mica.pe sora-mea a luat-o salvarea la alt spital.Asa ca aveti grija de piticei.
Va pupacim si va dorim multa sanatate.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Azinoapte am revenit si noi din vacanta si acum am deschis forumul.
N-am apucat sa citesc decat pagina asta, dar ma grabesc sa urez:

Mamacitei Felicitari! Refacere rapida si evolutie foarte buna micutei Anabela! Sa veniti cat mai curand acasa cu bine!

Crisei Felicitari! Sarcina usoara si fara alte incidente si un copil asa cum vi-l doriti voi! Felicitari lui Andrei pentru mers!!

Noi suntem bine, am fost in Grecia la mare si fost foooarte bine si frumos Ne-a placut mai mult decat anul trecut in Thassos. Marea extraordinara, am stat aproape numai in apa cat am stat la plaja. Extrem de limpede, calda, linistita, intrare lina in apa, plaje cu nisip si o gramada de pestisori in apa Am avut un apartament cu doua camere si chicineta. Ioana si Mariuca au avut camera lor, au dormit impreuna S-au distrat de minune, le-a placut mult in apa, abia le mai scoteam. Nici n-am mai umflat piscina Ioanei, era in mare tot timpul. La inceput a ezitat putin de teama ca se murdareste de nisip A facut furori printre greci, le zambea si-i dadea gata
Mi-a placut mult cum a denumit ea marea "aici unde sunt copii sarati" Asta fiindca isi gustase manutele cand era in apa si sesizase ca-s sarate

Pupici tuturor, incerc sa citesc din urma si sa revin

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Gata, am citit rapid tot, n-am apucat sa vad si pozicile, astea raman pe maine.

In primul rand Multa sanatate micutilor suferinzi!

Ligia nu-ti face atatea probleme, daca a avut doar scaunele alea fara alte simptome, nu e nimic grav. Smecta, ceai si o sa treaca. Raducului!

An-k Bine ca ai trecut cu bine peste amniocenteza Presupun ca-ti vor spune si daca e baietel peste 3 saptamani, nu? Pupici Biei frumoase!

Crisa in locul tau as veni la Bucuresti pentru consiliere genetica si as face o amiocenteza. In Romania triplul test se face la 16 saptamani, dar, asa cum bine stim, nu e relevat. Sarcina usoara!

Adseana Hai ca va acomodati voi pana la urma. Mie mi-a placut in Canada, ce-i drept am stat doar 3 saptamani Pupici pentru Ale!

Andruzza "tara" noastra e foarte aproape de Campulung, la vreo 18 km.

Gegea si Ioana incepe sa planga daca o cert, nu suporta sa fiu suparata pe ea. Si ea spune ca e "iubita" si e foarte iubareata

Felicitari noilor promovati la chilotei - olita!
Ioana nu vrea sa faca la olita. E haioasa, la mare a avut slip normal si ma intreba daca poate sa faca in el pipi si caca I-am zis ca nu, sa-mi spuna cand vrea sa faca si asa a facut. Imi cerea sa-i pun pampers sa faca Ma anunta ca are pipi sau caca in pampers si trebuie sa o schimb. Dar nu vrea pe olita decat ocazional. N-am presat prea tare nici eu.
A inceput sa ne spuna povesti. Stie sa spuna cap - coada mai multe, preferata fiind Scufita rosie. Stie si poezii (d-astea de 4 versuri) si cantecele - favorit e "Albinita mea" - imi spune ca ea zice "Albinuta mea" ca asa e corect
E in continuare cuminte si rezonabila. Accepta argumente corecte foarte rapid. Uit mereu cat e de mica fiindca comunic si ma inteleg cu ea mai bine decat cu Mariuca uneori, am impresia ca are in jur de 4 ani deja si din cand in cand ma induioseaza cat e de mica

tuturor!

poze cu noi

Mergi la inceput

Carmen La multi ani!! cu mare intarziere...
Sa fii fericita alaturi de cei dragi!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Rrox,m-am gandit la asta.Dar deocamdata mergem la Tg.Mures cu Andrei si apoi cand venim mai vedem ce facem.
In privinta amniocentezei.....,nu prea am curaj la cate zvonuri sunt(cum ca ar gresi dr.ii)
la pitici.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput