Prichindei martie - aprilie 2005 (123)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

va salut , de data asta de aici, de aproape, am venit de 2 saptamini la bunici, si deocamdata ne merge bine , speram sa stam taota luna august. peripetii am avut cu o muscatura de capusa( gabriel) dar a luat 10 zile de zinnat pentru asta..

Mamacita draga, multe felicitari pentur Anabela, Dumenzeu sa ii dea multa sanatate si tie putere sa treci prin inceputurile mai firave de acum!

anka ma bucur ca ai scapat de analize si sinteti bine!

rrox, ce frumos trebuie ca a fost in vacanta, ai descris asa de frumos marea si bucuria fetelor :)
criss 77, sa ai o sarcina usoara si un bebelas sanatos!
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Salutare!

In primul rind vreau sa urez muuulta santate si putere Mamacitei, felicitari pentru noul membru al familiei voastre!!! Sa va traiasca Anabela si sa fie sanatoasa, sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste greutatile de inceput, sa se intremeze rapid si sa ajungeti cu bine acasa!!!

Coincidenta face ca in 21.07, cu doar o zi mai repede, o prietena buna de-a mea a nascut la 36 de saptamini un baietel de doar 2,7 kg (Matei Teodor) dar el e acum acasa, dupa o zi la incubator si e sanatos si frumos, iar in 22.07 o alta prietena de-a mea a nascut un baietel mai marisor, Eduard, de 3,7 kg, care e si el ok si a fost deja botezat! Sa dea Dumnezeu sa auzim vesti bune de la voi cit mai curind!!

Crisa, m-au impresionat mult textele pe care le-ai scris. Sa-ti dea Dumnezeu o nastere usoara si un bebe sanatossi multi pupici ii trimitem lui Andrei!

Adseana, Cenia, adaptare usoara prin strainataturi!! Stiu ca nu e usor, dar va tin pumnii sa fie bine!

Ligia, Gegea, multi pupici speciali piticilor vostri!

Danuta, ce mai faceti, sper ca sunteti ok si rezistati cu brio caniculei!!?

Gabrianah, vacanta placuta pe plaiuri natale!

Carmenduta, La multi ani, cu intirziere, si din partea noastra, toate cele bune, sa fii fericita!!

Rrox, mi-a placut cum ai povestit despre fetitele tale, se pare ca a ati avut o vacanta foarte frumoasa!

An-k, tinem pumnii sa fie bune rezultatele si sa treci cu bine peste acest hop!

Ne-am intors si noi din vacanta...a fost foarte frumos si a trecut foarte repede! Am fost in Spania lamare,la Calella, la 35 dekm de Barcelona pe care am vizitat-o in 2 zile. Am avut noroc de vreme foarte faina, cu temperaturi de 25-27 de grade...Dupa cele 10 zile la mare, am fost 2 zile la munte si restul la bunici, la Cluj.

Nu prea avem cu ce sa ne laudam...Andrada cred ca a slabit ca n-a vrut sa manince aproape nimic, n-avea rabdare sa stea la masa deloc, tot timpul fugea, se plimba pe la mese, pe la copii etc. FFF prost stam la capitolul pofta de mincare, ma gindesc daca sa nu-i iau niste vitamine pentru copii?? Sper ca acuma daca am revenit acasa sa revina si ea la stilul dinainte...N-am scapat de pameprs, dar am facut anumite progrese, adica din cind in cind cere la olita. N-am scapat de suzeta, din pacate, si seara mai bem inca lapte din biberon. Asta e, sper sa avem si vesti mai bune in curind.

In schimb, ne-a ferit Dumnezeu pina acum de imbolnaviri - nici raceli, nici diaree, nici rosu-n git, Doamne ajuta!!!

O sa revin, zilele viitoare, sper. Concediu placut celor care inca se bucura de zile libere si fara griji!

Simona si Andrada(28.04.2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Simonela: multumim pentru urarile de adaptare prin strainataturi.
Si eu am inceput sa ii dau vitamine pt pofta de mincare si abia dupa 1/2 din borcan a inceput sa isi faca simtita prezenta pofta de mincare, dar oarecum mai bine. Eu ma steptam ca dupa al doilea ursulet gumat cu vitamine sa manince si farfuria...
Mamacita: SANATATE si Multa multa crestere in greutate pt micuta ta. Asteptam vesti de la mama printului!Bune!
Si eu am aflat ca a mea cumnata va avea fetita(asta dupa multa asteptare si lacrimi) sigur! asadar abia astept sa merg sa cumpar multe multe rochite!
va pupam pa

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna ziua mamici si pitici

Multa sanatate mamacita, sa fie sanatos puiul.

Am fost si noi in concediu. Dora a fost foarte incantata si cuminte.
Acum este iar la bunici. Saptamana viitoare mergem la munte.

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
[b]POZE CU PITICA LAMARE/b]
http://s189.photobucket.com/albums/z166/ionela_r/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Mamacita, felicitari si multa sanatate, recuperare rapida pt Anabela! Abia astetpam sa te intorci si sa ne arati poze!

Cris 77 - sarcina usoara si fara evenimente!

Rrox - ce frumos povestesti de Grecia si de fete ! Unde ai fost, ca inteleg ca nu v-ati mai dus tot in Thassos? Mi-a placut partea cu copiii "sarati"...
Noi anul asta n-am fost nicaieri, ne-am luat un teren in urma cu vreo 2 saptamani, pentru care taxele si comisioanele ne-au dus cam la 5000 eur... si noi ne gandeam la vreo 3000... asa ca suntem in pom si pomul in cosmos, acum fac alt credit ca sa acopar datoriile imediate
Cand ne pui poze?

Carmen - cu intarziere, La Multi Ani, sa fii fericita!!

Ligia - multa sanatate Raducului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Multumim de urarile de sanatate! Am intrat in panica mai repede decat trebuia, rrox m-a mirosit ca ma agit degeaba, prcatic am scapat cu acele 4 scaune ciudate... Eu fiind cu piticul pe creier din cauza acelui danonino , m-am cam speriat!
Bine ca a fost numai atata!

De mamacita stie cineva ceva noutati?! Eu am nr ei de telefon, i-am trimis un mesaj, dar mi-e jena sa o sun, ca ma gandesc ca numa de mine nu are chef...

rrox, ce frumoasa vacantza trebuie sa fi avut! Mai , dar Ioana chiar vb mult si f coerent daca face astfel de propozitii! Bravo ei!
Cum e , il spune pe "R", sunttei 3 raraite in casa?

andira, felicitari pt achizitie... Va veti face casa?
Sa sti ca mai trebe si cate un concediu!

simonela, bine ati revenit din concediu!
Poti incerca cu catina pt pofta de mancare!

crisa, bafta cu sarcina cu bb2 , ai totusi grija de tine, bb2 are si el nevoie de atentie ca si Andrei!
Iar referitor la amnio, ce sa zic, marja de eroare e tare mica, sfatul meu e sa o faci totusi , cum crezi si tu!
Mi-e greu sa dau sfaturi! Eu as face tot posibilul sa aflu ca bb2 e sanatos...

andruzza, ce mai face burtica, creste?!

Va pup ca se arata o zi aglomerata!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

Chiar vroiam sa ii spun "salut" mamacitei, caci drumurile m-au adus in constanta pt o saptamina. Si acum nu pot sa-i spun decit un "bine ai venit pe lume" Anabelei. Iar mamicii multa putere, curaj si energie sa depaseasca aceste momente mai grele de inceput. Nu pot sa nu va spun ca sotul meu a fost nascut prematur la 7 luni, a avut 1.1 kg, a stat o vreme sub un acvariu cu bec (incubatoare de unde pe vremea aia in Tasnad, cred ca nici acum nu sunt), si este un vlajgan de 1.90 m si 90 kg. Mult curaj Anabela, papa tot si fa-te mare sa se bucure mamii, tatii si Alexutu de tine. Doamne fii alaturi de ei si ajuta-i!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Ocrainic: ai vazut ca este un concurs cu poze cu burtici. Cele mai frumoase poza cu o femeie insarcinata si cea mai frumoasa cred ca esti tu.
ai avea sanse multe..
vacanta faina in RO!
pa

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

va scriu putin de la serviciu, ca de acasa nu-i chip

Ligia ma bucur ca ati scapat repede Si eu i-am dat Mamacitei un sms, si mie mi-e frica sa nu deranjez cu un telefon... chiar vroiam sa intreb daca mai are careva vesti...
Ioana vorbeste intr-adevar extraordinar de bine, foloseste foarte multe cuvinte, a ajuns chiar sa o corecteze pe Mariuca cand nu foloseste cuvantul cel mai potrivit , acorda intotdeauna corect singular/plural, feminin/masculin, face constructii atat lingvistice, cat si logice, foarte bune. V-am zis ca uit cat este de mica din cauza asta, am impresia ca vorbesc cu un copil de 4 ani Stiu ca o cam laud , dar sunt sincera si tare mandra de ea Da, este tot raraita, suntem 3 Si inca de ceva vreme, a inceput sa-l pronunte pe "r" demult. Mai are putin de lucru cu acordul la peroana I, le mai incurca cu persoana a II-a cateodata (verbele) - reminiscenta a lungii perioade cand isi zicea "tu" fiindca asa ii ziceam noi Acum foloseste "eu" si "mie".

Ocrainic si eu m-am gandit imediat la tine cand am vazut bannerul cu concursul

Andira am fost in Halkidiki, pe Sithonia, mai exact la Vourvourou. Cred ca si la anul tot acolo mergem, chestie noua pentru noi, de obicei alegem destinatii noi in fiecare an.
Felicitari pentru teren, e o isprava! Sa-l stapaniti sanatosi! E pentru construit casa?
O sa pun si poze, trebuie sa caut alt site pentru album si nu prea am timp. Ce-ti mai fac frumoasele?

Simonela cand ne arati poze din Spania? Trebuie sa fi fost o vacanta super.

Crissa Tinem pumnii la Tg. Mures! Nu prea gresesc medicii la amnio, dar daca o faci vino in Bucuresti la un spital cu experienta si conditii bune.

tuturor si pentru mamacita

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Dragele mele, vad ca suntem si noi in trend :D. Am fost, dupa cum ziceam, in concediu in Turcia si cand ne-am intors am finalizat actele pentru un teren pe care ne chinuiam sa il cumparam de luni intregi. Asadar suntem fericiti proprietari & datori vanduti la banca pentru urmatorii 30 de ani. Suna tare scarry! Speranta noastra e sa ridicam casuta peste vreo 2-3 ani, dar om vedea. Macar am facut primul pas - sa luam terenul.
In concediu Ema s-a distrat foarte bine, abia o mai scoteam din piscina (doar e pestisor, nu? :)). Am fost cu inca un cuplu cu baietel mai mic cu o saptamana ca Ema, dar care vorbeste foarte bine si e avansat si la partea de olita... Asa ca asta a ajutat-o pe Ema me tare sa isi dea drumu' la vorba, a invatat de la Tudor pozeii si cantece si s-au inteles de minune. Noi ne-am cam plictisit in resort, sa facem doar bai (de apa si soare), dar ne-am odihnit. Ne-am carat in toate restaurantele cu olita dupa noi, ca Ema nu suporta sa faca la WCuri straine sau... la firu' ierbii. Dar am perseverat si aproape am reusit. Zic aproape, pentru ca aseara am fost la o petrecere de motz si Ema s-a luat cu joaca si a uitat sa zica ca face si a reusit sa faca ambele... treburi pe ea, pe rand. Asa ca eu am petrecut spalandu-i chiloteii si pantalonii si am luat-o de acolo in haine de imprumut. Dar asta e mersu', avem o luna de cand nu a mai pus pampers pe ea.
Acum, cand gaseste scutecele, le pune papusilor, ca sa nu faca pe ele. Le-a gasit utilitate :D.

Ma bucur pentru cele care v-ati simtit bine in concediu!

Sper sa mai ajungem si noi un weekend la munte si cam asta o sa fie tot. Vorba Andirei, acum, dupa prima rata si comisioane, nu ne mai inghesuim sa plecam... Dar cine e boier latifundiar, eh?

Sa va povestesc scena super cu Tudor. La prima masa din Turcia nu a vrut sa manance si mama lui i-a zis ca daca nu vrea acum, va trebui sa rabde pana la masa urmatoare si sa nu ii ceara, ca nu primete nimic intre mese. Foarte frumos & tot respectul! Doar ca i s-a facut omuletului foame si cum nu a intraznit sa ii ceara mamei lui mancare, a venit la mine si m-a intrebat: "Anca, unde au astia bucataria aici?". M-a terminat! Voia sa aruncam un ochi in frigider, pate gaseam ceva... Nu-mi venea sa cred ca replica vine de la un pui de varsta Emei...

M-am intins cat o zi de post... da' imi era dor de o barfa electronica.
Va pup cu drag & la buna citire.

Daca vorbiti careva cu MAMACITA, sa ii transmiteti dragostea si urarile noastre

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]

Mergi la inceput