Cu nervii intinsi la maxim.
Raspunsuri - Pagina 4
liliana29s spune:
flaviutza - te inteleg la problema cu strsul si cu tendinta de a te descarca pe cei din jur. Incearca sa mergi pas cu pas sa nu te mai gindesti intruna la licenta doar sa-ti propui cit inveti si sa te ingrijesti strict daca ti-ai facut portia pe ziua respectiva.
In legatura cu copilul nu fi ingrijorata , va fi probabil ca o vacanta pentru ea si in mod sigur e bine ingrijita.
Incearca sa te gindesti ca la anul pe vremea asta toate acestea vor fi deja uitate .
O sa-ti tin pumnii ,stai linistita o sa fie bine si vei fi cea mai buna .
Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
www.flickr.com/photos/liliana29s/sets/72157600354873761/" target="_blank">Dan Mihai 15Iunie2004
lorelaim spune:
Flaviutza - ti-am raspuns la subiectul celalat.
Multa sanatate si numai bine iti doresc!
Lorelai
Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Hibiscus and Lantana Camara from Alcudia, Petunias and Pelargonium from Alcudia,
Alcudia in pink and white, Colours from Alcudia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
pisimuky spune:
Flaviutza, hai, tu, mami, sa te tzuc ! Exact asa am reactionat si eu inainte de a-mi da licenta - scandal cu toata lumea, pe toate fronturile, nervii intinsi la maximum, aveam si copilul mic ( 1 an si 4 luni ), toate pe capul meu...Poate pentru unele fete ( si nu o spun cu rautate ci doar constatativ ) astea-s nimicuri, dar si pt. mine examenul de licenta a fost una dintre chestiile la care am tinut tare mult. Cu toate ca am fost sefa de promotie in faculta, nu m-am culcat pe-o ureche ci am tras tare sa termin cu brio... E un consum fenomenal si te inteleg perfect. Dupa ce am luat licenta m-am linistit rapid...Nu fi suparata pe fete ca si-au spus punctul lor de vedere, sunt convinsa ca nu au spus-o cu rautate ! Te pup si iti doresc sa-ti regasesti linistea cat mai curand !
Mamica de nazdravan Rares si Mihnea
Good things last forever.
annnna35 spune:
Cred ca toti avem astfel de perioade in viata...deci este clar ca TREC.
Solutii nu cred ca-ti pot da eu, pot doar sa-ti urez multa liniste sufleteasca, ceea ce-mi doresc si mie. Pupici!
Am dreptul sa comit greseli si sa nu fiu intotdeauna perfect.
flaviutza spune:
Pisimuky si eu sunt sefa..pana acum :) si asta nu pentru ca as vrea,dori vreo confirmare a valorii...ca m-ar ridica in ochii cuiva. ci pentru ca stiu ca in aia 700 eu pot cel mai mult .
Evident ca toti imi spun ca sunt nebuna,ca nu se poate sa iesi prima in conditiile in care ai copil de crescut, familie, iar ceilalti stau si invata toata ziua.
Acum vin de la profesorul coordonator,am fost de dimineata . i-am prezentat lucrarea si l-am lasat tablou. habar nu avea macar de noua metodologie de calcul a ratingului/scoringului in vigoare dupa aderare. despre basel 2 si ce implicatii are,despre schimbarea totala in metodologia creditarii. in 10 zile am invatat toate chichitele bancare.
Si a ramas fara cuvinte. am discutat si rasdiscutat pe picior de egalitate.
Si asta imi e de ajuns. nu ma multumesc cu mai putin,cand stiu ce pot. deci de aia trebuie sa termin prima.
Poate pentru restul,ca si pt barbatu-miu, socru-miu, tot familionul,asta ii apa de ploaie...inseamna ca eu chiar nu am probleme majore..dar nu uitati ca suntem diferiti,ca avem sisteme de valori total diferite .
de exemplu nu am acceptat din partea lor nimic,ca stiti cum e in orase mici..mai un examen aranjat,mai o lucrare de diploma facuta,mai ales cand cei din familie sunt...importanti.
Singurul ajutor l-am acceptat in a da de un anumit profesor...
sper sa termin cat mai curand...
cu restul...s-a ameliorat putin. Inca am probleme neelucidate,inca ma intreb daca se pot gasi solutii,daca poti trai cu tine in conditiile in care ai facut greseli majore si abia acum le constientizezi pe deplin.
principe spune:
cred ca de atitea calcule ,metode ,ratinguri ai inceput sa te "ciflezi".
mama tu nu ai auzit in doua facultaturi ale tale ca pauzele lungi shi dese is cheia marilor succese???
ia mai fa o pauzare,ca deajaba ai sa ajungi dna bancareasa daca "cocosul" tau merge pe aratura.