Cum sa fac s-o uite?
Raspunsuri - Pagina 3
XIO spune:
Si prietenul meu are poze de cand era el mic pana acum , implicit si poze cu fostele prietene.
Pe mine nu ma deranjeaza , mi se pare absurd sa-i cer sa-si arunce amintitirle doar pt. ca eu nu pot concepe ca a avut un trecut inaintea mea.
E adevarat ca niciodata nu a facut comparatii , nu mi-a spus ca aia era mai cu motz sau mai stiu eu ce , mi-a povestit doar in mare de ele , cand ne vedem pe strada ne salutam, ne oprim povestim 3 minute gata.Are albumul cu pozele lui pana in liceu , in care sunt incluse si vreo 6 poze cu fostele, albumurile noastre si 2 cu una cu care a fost acum vreo 3 ani , cand noi eram despartiti. L-am intrebat in gluma "ce-i cu astea" dupa ce ne-am impacat si a spus ca ea i le-a dat si ca sunt poze , nu le arunca. Mi se pare teribil de normal,nu am aruncat/rupt vreodata poze cu nimeni.In plus , are sub nas prostia pe care a facut-o , si eu cand ma mai plictisesc si ma uit pron pozele alea , creste sufletul in mine si ma binedispun
Nu cred ca trebuie sa-i faci scandal si sa-l pui sa le arunce , mai bine cumperi tu un album in care pui pozele voastre , si albumul ala il faci uitat printr-un dulap, e voila! Il intrebi daca vrea sa continue relatia asta si ii spui ca daca vrea , sa termine cu comparatiile astea stupide, ca nu-l obliga nimeni sa stea langa tine.
Elise fooooarte tare!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
AuraCris spune:
Nu stiu unde se va ajunge in cele din urma in relatia noastra, el spune ca nu mai simte nimic pentru ea, ca de fapt nu a iubit-o atat de mult cum cred eu...vorbarie...Mi-a mai zis ca s-a indepartat de ea si din cauza ca a fost plecata din tara o perioada si a avut relatii intime cu vreo doi barbati(atat stie el)si ca atunci cand s-a intors a fost la ea acasa si au dormit ca niste colegi de camera, nu a vrut sa se atinga de ea. Bineinteles ca nu vrea sa renunte la amintirile lui, adica pozele, nici nu vrea sa se indeparteze de ele, i-am zis sa le duca la tara, si nu a vrut, a zis ca sunt amintirile lui nu ale parintilor sai.
I-am cerut ca atunci cand se intoarce fosta in tara (de un an de zile e plecata) si daca o sa ia legatura cu ea, sa stabileasca o intalnire in trei, vreau sa o cunosc si cu ocazia asta sa vad si cum se comporta unul cu celalalt in prezent. Stiu ca vor avea retineri dar mai stiu ca il cunosc destul de bine ca sa observ daca imi ascunde ceva, daca il incearca vreo emotie la intalnirea cu ea. Sper sa am parte de intalnirea asta cat mai curand!
tuinea spune:
Dupa cat timp de la despartire v-ati cuplat voi?
Poate a fost prea repede!
In orice caz, ea nu mai poate face nimic rau iar tu in viata de zi cu zi mereu mai iei cate o bila neagra. Asa este! Trecutul nu le poate lua dar prezentul si viitorul tot aduna!
Vorbiti serios si transeaza problema!
Curaj!
AuraCris spune:
Eu am aparut in viata lui dupa doi ani de la despartirea lor, timp in care a mai avut o relatie care,desigur, a esuat, probabil pentru ca el nu era destul de vindecat.
Sincer,fosta nu arata bine deloc! Adica avea o gura mare, era grasuta. El cand a facut comparatia nu s-a referit la felul in care arat eu pe fata de ea ci la faptul ca aia "stia cum sa-i ofere iubire".
Eu am inteles din ce mi-a mai povestit, ca nu i-a zis decat o data ca-l iubeste, intr-o felicitare, se intalneau destul de rar, pentru ca ea era mai mult cu nasul in carti(asta stiu ca-l deranja); nu prea intelegeam de ce era atat de fascinat de felul in care-l iubea, apoi mi-a zis ca ea oferea iubire fara sa ceara nimic in schimb. Eu i-am cerut sa ma iubeasca si el asa cum il iubesc eu.
De acum inainte o sa fiu si eu mai rece, si nu o sa-i ofer decat atata iubire cat o sa-mi ofere el. cand el o sa fie indiferent si o sa aiba alte preocupari, o sa fac si eu la fel.
M-am convins ca barbatilor daca le dai totul se plictisesc repede si din cand in cand mai trebuie "tinuti in sah", sa le atragi atentia pentru ca altfel nu ai cum. Lui ii pasa de mine doar atunci cand stie ca ma poate pierde. Daca asa vrea el...o sa-i arat mai des ca "nimic nu e batut in cuie", nici chiar iubirea asta imensa ce o am eu pentru el, ca atare trebuie sa o pretuiasca mai mult.Altfel "se lasa pe-o ureche"
Guestus spune:
tu ai inteles anapoda sensul la "stia cum sa-i ofere iubire".......yo zic sa inchiriezi un film XXX si sa-l analizezi
Annnca spune:
Cand o ai ii dai cu piciorul,cand nu o ai alergi dupa ea.
Poate fosta era mai distanta,iar pe el asta il atragea probabil.
tuinea spune:
Poate ca se incadreaza si al tau la capitolul de egoisti sa da o raita pe acolo si citeste! Este interesant.
In doi ani trebuia sa se vindece si mama ei de rana de iubire. Sau cum a zis cineva vrea alt fel de sex si nu se refera la iubirea ca sentiment cand iti reproseaza. La capitolul sex poti fi si ca balena ca dac ii dai ce-i place e multumit.
Cauta sa vezi ce vrea ca de dat cu piciorul e usor!
Succes!
ileanna spune:
foarte urat ceea ce iti face
a nu se trece cu vederea
ce e cu mesajele astea "nu esti ca fosta"?
asta e mod de comunicare? atat poate? "blonda nu e ca bruneta" "iarna nu-i ca vara"
sa puna mana sa-ti spuna ce doreste exact. ce nevoi existentiale are, pe care tu nu i le intelegi etc etc
insista sa afli clar si concis care este de fapt mesajul, ca nici el nu stie ce vrea si nu trebuie sa suferi tu ca sa afle asta pe pielea ta.
explica-i ca si tu iti doresti foarte tare sa fii cu cineva care te apreciaza. si crezi ca acest cineva exista. dar ca pana atunci, poate aflati ce doreste el exact.
Never say NEVER.
principe spune:
nu cred ca ascuzind albumul,sau intilnirea in 3 o sa rezolve ceva.ce faci este sa astupi soarele cu degetul.
nu faptul ca pastreaza fotografiile cu x-ele este problema,este normal din punctul meu de vedere sa pastrezi fotog ,accepti o persoana cu tot cu trecut ,nu trebuie sa-si ascvunda sau distruga trecutul, sau sa-l tina in casa mamei.prpblema este ca face comparatii,astazi te compara cu ex-a ,miine daca te casatoresti posibil nu ai sa faci gogoshi ca vecina,sarmale ca soacra ,croshet ca surioara,shi uite asha.
eu i-as spune ca sunt UNICAT din toate punctele de vedere,daca vrea iubire ca cu x-a sa se duca la ea.tu nu esti nici o fotocopie nici un clon ,esti un original.daca vrea fotocopii sa caute la xerox.