Cum sa fac s-o uite?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AuraCris spune:

Mi-a spus ca in urma cu aproape un an ...dupa ce ne-am mutat noi impreuna, a trebuit sa se intalneasca cu ea ca sa-i dea niste bani cu care ii ramasese dator. Zice ca tipa aproape ca a inceput sa planga, ca ar fi vrut sa se impace cu el, dar ca el nici macar nu s-a apropiat de ea, i-a dat banii si a plecat. Am discutat despre asta (din nou) si l-am intrebat ce vrea de fapt, vrea cumva sa fiu ca fosta, ca daca vrea asta sa se duca la ea, eu nu am cum sa fiu altfel decat sunt. M-a asigurat ca nu vrea sa fiu ca ea, ca nu o vrea pe ea, ca nu mai simte nimic pentru ea.
Eu o sa-i cer sa-mi demonstreze asta, sa faca ceva cu albumul acela in care, nu v-am spus, dar are o ordine: prima jumatate e ocupata cu pozele cu ei doi, urmeaza doua poze cu mine si el, apoi cateva cu o alta "fosta" de-a lui, iar eu am dedus ca asta e ordinea importantei pe care o au sau au avut-o persoanele respective in viata lui(in care "maria-sa"-fosta-ocupa locul fruntas). deci, cum spuneam, o sa-i cer, dupa cum spunea nume, sa faca ceva cu "amintirile" lui, sa dispara din calea mea(si poate si a lui...SPER!)
I seara asta o sa avem iar o discutie serioasa, pentru ca la fiecare mica cearta se ajunge la discutii legate de despartire si nu e normal, trebuie sa stabilm o data cine ce vrea, si daca nu vrea sa renunte la mine, dupa cum spune, o sa-i las un timp in care va putea sa-mi demonstreze asta.
Nu mai stiu ce sa fac, sper sa iau decizia corecta. as putea sa dispar din viata lui, insa nu vreau sa ma pripesc. Eu visam la o viata de familie armonioasa alturi de el, chiar vorbeam de nunta si de copii, iar acum nu-mi vine sa cred ca suntem pe punctul de a ne desparti. O sa va povestesc maine la ce rezultat am ajuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

marci,tu ai avut noroc....
ce te faceai daca fosta arata ca un fotomodel?!
ca era libera,desteapta,frumoasa si devreme acasa?!
sigur il pierdeai.....

asa ca nu tine faza sa-l ajute ea (Aura)sa se cupleze cu fosta!!!

parerea mea.....

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by AuraCris
(...) albumul acela in care are o ordine: prima jumatate e ocupata cu pozele cu ei doi, urmeaza doua poze cu mine si el, apoi cateva cu o alta "fosta" de-a lui

Dar cum vine asta, face colectie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AuraCris spune:

Sper ca nu vrea sa faca colectie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Violeta, nu pe asta am mizat cand le-am facilitat intalnirea din umbra, eram constienta ca pot sa pierd, stiam ca o sa doara daca era sa pierd, dar si sa traiesc cu teama de fosta........
Eu prefer sa sufar o data si bine decat picatura chinezeasca.
In al doilea rand nu mi se parea corect, asa cum am mai spus, nici fata de mine, nici fata de ea, nici fata de el sa-l tin cu dintii.
Ceea ce a contribuit la decizia mea a fost si teama mamei lui de a nu se intalni cu ea. Nu mi-a spus-o direct, dar am simtit-o. Mai era si sora lui care avea impresia ca individa si-a cam batut joc de el.
Mie mi s-a parut ca el a renuntat la ea influentat fiind de familia lui si dupa ce i-am explicat ca niciodata nu tb sa decida altii pt tine, ca e bine sa lupti pt o mare dragoste, le-am aranjat si intalnirea.
I-am mai spus inainte ca sunt o tipa echilibrata si ca pot sa inteleg daca ar decide sa fie cu cineva pe care iubeste, ca n-am sa-i port ranchiuna, dar in veci nu l-as ierta pt o mare minciuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

AuraCris,
barbatii, in general, se ''consoleaza'' destul de usor, mai ales in perioada imediat urmatoare despartirii; insa, psihgologic vorbind, barbatii vor abandona femeia care i-a ''consolat'', imediat ce vor redeveni stapini pe ei si pe evolutia lor, deoarece nu le place sa fie alaturi de cineva care sa-i stie in momentele lor de slabiciune.
Mie mi-ar ridica oarescare semne de intrebare o relatie cu un barbat care-si ''linge ranile'', pastreaza poze cu fosta, desi s-a mutat cu mine, ''m-ar clasifica'' printre ''foste'', poze amenstecate de ieri, de azi, pe cind de miine? Indiferent cu arata ea, fosta, fotomodel sau nu, eu sint eu si cred ca nu i-as accepta ''caderile melancolice'', prin care sa simt ca nu sint ca EA. Daca o vrea pe EA, sa plece, eu il voi gasi pe cel care sa ma iubeasca pe mine, asa cum sint. Cit despre ''eu il iubesc, si aveam mari sperante legate de el'':parerea mea:respeca-ti sufletul, meriti sa fii iubita, nu sa fii folosita pe post de medicament.
Poate sint dura, dar am trait o experienta de acest fel, cu ani in urma( e adevarat ca nu m-am mutat cu el, pe vremea aia nu se putea asa ceva!) si sa stii ca a plecat pina la urma, am suferit ''ca un ciine cu coada taiata pe viu'', dar am invatat ca trebuie sa am grija de mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

AuraCris,subiectul deschis de tine,a deschis multe rani din sufletul meu
Mi-am adus aminte de toate comparatiile,de toate cuvintele lui,de poze...

E f ciudat sa ai un cuplu in care nu simti niciodata ca,sunteti 2.
Eu de la inceput pana la sfarsit m-am simtit ca intr-un triunghi.
Daca cautam ceva in dulap,era imposibil sa nu dau de o poza cu ei 2.
Una am rupt`o.O intalneam prea des...si nu mai suportam sa o vad.A urmat un scandal mostru.Ca nu am dreptul sa ii rup poza cu ea.
Au urmat cd-uri ascunse cu pozele lor impreuna,pe care pesemne nu vrea sa le revada,ca isi aduce aminte de tot.
Am fost batistuta lui,apoi prietena,apoi iubita si a fost tragic !!

Ii urasc numele fostei(cu toate ca nu am schimbat nici 2 vb cu ea si nu am vazut in fata mea niciodata),urasc casa in care au locuit ei si locuim si noi.Pe unde pasesc am impresia ca,pasesc pe urma lor.Casa aceasta inseamna toata relatia lor.Patul cel putin,l-am aruncat cand am venit,nu am dormit nici o noapte in el.
Poate ca sunt maniaca,poate am dezvoltat o obsesie pt relatia lor,dar el a alimentat ff mult asta!

De acum inainte,cand discut cu un barbat si pronunta cuvantul fosta,mai mult de o singura data intr-o conversatie,nu va mai avea parte de a doua intalnire cu mine !

Si eu m-am temut f tare de reintalnirea lor.Nu s-a produs inca.Si nici nu am mai prins-o impreuna.M-am framantat f mult,am inceput sa ma distantez si eu si el ...si nu am mai trait-o.
El o va revedea,dar atunci va fi singur,dupa o relatie cu mine,esuata.Daca se vor impaca,asta tine doar de ei 2.M-as simti f tradata sa se impace !! As simti ca 1 an am fost un pres !!
Si tare mi-as dori,sa fie ea batistuta,sa se invarta in cerc...totul...Dar el nu m-a iubit niciodata cat a iubit-o pe ea..Asta e..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

La intrebarea ta "Cum sa-l fac s-o uite" nu pot decat sa-ti raspund asa: nu exista retete despre cum sa-l faci s-o uite pur si simplu eu consider ca odata ce ai iubit acea iubire va ramane vesnic in sufletul tau chiar daca va ramane intr-un coltisor cat de mic al inimii si prafuit de vreme.Insa atunci cand iubesti a doua oara acea iubire ramane in urma si nu iti aduci aminte de ea decat din cand in cand.Spui ca nu sta gura in gura cum statea cu ea, stiu ca doare al naibii de tare dar nu poti sa iubesti de douaori la fel.Fiecare iubire e diferita de cealalta.Sotul meu nu a pomentit decat la inceput de prima lui iubire pentru ca dadeam nas in nas cu ea.Apoi nu s-au mai vazut multa vreme si mi-era teama de intanlirea lor.S-a petrecut insa daca s-a intamplat ceva in sufletul sotului meu numai el stie pentru ca nu a aratat deloc nici macar o emotie.Asa ca acum cateva saptamani am avut curaj si am mers la unchii ei acasa cu sotul meu si am ras de temerea mea de mai demult.Acum surpriza trebuie sa mergem la un botez si este si ea invitata.Ce pot sa fac?Nimic doar sa astept sa vad ce se intampla.Si in legatura cu pozele sotul meu nu are nici o poza cu alta fata pe toate le-a aruncat cand ne-am cunoscut si fara sa ii cer eu dar are ceva mai pretios ca pozele, amintirile pe care le pastreaza in suflet.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Greseala sotului tau e ca pomeneste de ea si o compara cu tine.Poate multi dintre barbati nostri ne compara cu fostele dar fara sa ne-o spuna pentru ca asta doare foarte tare.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Daca cineva compara ... nu e bine deloc... dar deloc deloc.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa

Mergi la inceput