Cum sa fac s-o uite?
Raspunsuri - Pagina 4
glont10 spune:
AuraCris, sincera sa fiu si eu la inceput eram asa si nu suportam sa il aud vorbind de fosta.Mie intr-adevar nu mi-a facut comparatii dar cand a incercat, cu un zambet tamp, sa spuna stii ca X-uleasca asa facea, i-am zis "eu nu!deh, sunt speciala!". Asa nici nu ne-a putut gasi asemanari si nici nu i-a cazut bine cand i-am amintit ca daca nu ii place suntem ambii la fel de liberi sa ne cautam ce ne dorim.Evident ca tin enorm la el si ca un raspuns pozitiv din partea lui mi-ar cadea ca un baros in moalele capului dar ce as putea sa fac?! nu il pot tine cu forta, nu?Ori crizele de gelozie si paranoia clar nu m-ar ajuta.La inceput o luasem si eu razna si i-o tot strigam, pana am vazut ca de fapt eu o tot readuceam in discutie si el ma tot tachina vazandu-ma cum ma perpelesc.
Si eu il vedeam inainte de a fi impreuna cum statea numai cu ochii in telefoane sa vada cand il suna dragutza pe cand cu mine se intampla"sa nu auda si sa nu vada apelul pierdut" si chiar s-a intamplat sa imi zica "cristina" in telefon pe cand pe mine nu ma cheama cristina...ci pe fosta .Am facut galagie atunci si gata...ce sa ii fac?!I-am zis ca daca nu a uitat-o se poate intoarce oricand la ea...doar nu voi sta eu in calea iubirii .
Si daca o tot amintesti si o tot strigi si singura o aduci in prezent in viata voastra...nu are cum sa se odihneasca in pace, in trecut.Pune-ti tu amprenta asupra lucrurilor din viata voastra si se va sterge a ei.
AuraCris spune:
Si mie mi-a zis Sabina, adica numele fostei, chiar imediat dupa revelionul de anul acesta (nu pentru ca era obosit, ci pentru ca se gandea la ea). Atunci chiar m-a lovitdar am trecut peste asta.
S-ar putea sa ai dreptate cand zici ca nu ar trebui sa o mai aduc in discutie, si sa nu-l las nici pe el sa mai vorbeasca de ea. O sa incerc sa uit eu de ea, daca el nu poate. Sper sa functioneze!
Cristina_C spune:
Aura, glont : stiu un tip care, din acelasi motiv, avea grija ca toate iubitele lui sa aiba acelasi nume. Si-au fost vreo 4 Aline la rand
marius spune:
quote:
Originally posted by AuraCris
Si mie mi-a zis Sabina, adica numele fostei, chiar imediat dupa revelionul de anul acesta (nu pentru ca era obosit, ci pentru ca se gandea la ea). Atunci chiar m-a lovitdar am trecut peste asta.
S-ar putea sa ai dreptate cand zici ca nu ar trebui sa o mai aduc in discutie, si sa nu-l las nici pe el sa mai vorbeasca de ea. O sa incerc sa uit eu de ea, daca el nu poate. Sper sa functioneze!
Fara sa te superi pe mine, tu nu ai mandria ta? Eul tau? Pai daca mie mi-ar face asa ceva si sa simt ca asa gandeste... pa si la revedere! Pai da' ce sunt eu?! Eu din ceea ce am citit, TU nu ai nici o obligatie cum adica sa incerci TU sa faci ceva ce nu-ti apartine? Hai sa fim seriosi. Dar fara sa te superi pe mine Ok?
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa
Annnca spune:
Si mie mi-a zis de 3 ori pe numele ei.A 4-a oara a inceput doar cu D....aaa.. dupa care zice : Da !! Si l-am intrebat ce se balbaie cu Ddd...aa...
Prima data mi-a zis pe numele ei la inceputul relatiei : Eram undeva,beam ceva ...nu mi-a picat bine..dar am zis las ca o fii din cauza obisnuintei.
A doua oara tot cam pe atunci,dupa ce adormise...a zis numele ei,asa din senin.La care eu i-am zis : Bine ca dormi cu mine si te gandesti la ea !
Bineinteles a doua zi cand i-am zis nu a recunoscut,a zis ca el nu tine minte sa fii zis asa ceva.Si a treia oara prin bucatarie cand i-am zis sa imi aduca ceva si a zis:-Imediat D....! Ma rog...nu pica bine deloc !
Eu niciodata nu am zis nimanui pe numele vreunui fost,habar n-am cum reusesc.
Sunt jenante situatiile astea.Eu vreau sa le evit.
anca_vlad spune:
AuraCris, din ce ai povestit mie individul mi se pare lipsit de maturitate, genul care nu stie ce vrea de la o femeie nu stie pt ce sa o aprecieze!
cred ca ii trebuie o lectie si un dus rece si nu mai fi asa de intelegatoare, avea dreptate cineva a spus bine esti ORIGINALUL, copii la centrele de copiere!
Explicai cu hartia si creionul inmana daca altfel nu intelege care este sensul timpurilor trecutul e trecut, prezentul e prezent si sa faca bine sa se gandeasca ce isi doreste de la viitor ca altfel se va lupta toata viat cu fantomele trecutului!
Iar tu ce sa faci ca el sa o uite? NIMIC!
Fi tu insuti si atat, fi originala, cine are ochi sa vada vede si daca are minte stie sa aprecieze o femeie pt ceea ce este...adica prezentu si viitorul lui!
Alegerea ii apartine!
AuraCris spune:
Da, vad ca aveti dreptate. El trebuie sa ma aprecieze pe mine pentru ceea ce sunt.
Si eu ajunsesem la concluzia ca e imatur si ca nu stie ce vrea. Zice ca ma vrea pe mine, ca vrea sa avem o viata impreuna, casatorie, copii, dar la primul obstacol se razgandeste, isi aminteste de aia, face legaturi si comparatii.
I-am spus de multe ori ca in momentul in care relatia noastra a devenit serioasa eu nu m-am gandit o clipa la cat de bine imi era cu fostul, sau ca poate ar fi mai bine sa ne despartim. Numai ca atunci cand il vad asa lipsit de initiativa, si atat de dezorientat si incert, incep sa-mi schimb parerea si sa cred ca poate nu el e barbatul care sa fie in stare sa construiasca ceva durabil impreuna cu mine.
Oricum am lasat-o mai moale cu planurile, pe care se pare ca numai eu le faceam, plus multe alte lucruri necesare viitorului. Sa mai lupte si el pentru ele. Eu am obosit sa lupt singura.
Atunci cand o sa-l vad ca face ceva mai mult decat sa reproseze, sa compare si sa ridice pretentii prea mari(in conditiile in care el nu ofera mare lucru dar vrea sa primeasca)o sa redevin "luptatoarea" cu care s-a obisnuit si o sa ne straduim impreuna. SPER!
marius spune:
Corect, numai sa te tina.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa
glont10 spune:
sper sa scapi de apasarea asta.Mai intai tu.
Stiu ca e usor sa dai sfaturi si sa spui" nenorocitul! nu meriti sa iti faca asa! lasa-l" sau "cum poti sa suporti? eu as pleca imediat" si poate ca asa si e, dar e al naibii de greu sa dai cu piciorul si sa te scuturi de azi pe maine de tot ce a fost atata timp intre voi.Ca doar eu cand aud aici ce face nu voi avea niciodata in minte si atatea momente frumoase dintre voi.
De asta eu am zis, daca ai timpul, vointa si energia necesara, sa cauti mai intai o "reparatie" si daca nu se poate si nu se poate...
Sper ca domnul sa realizeze ca nu face decat sa te departeze criticand-te si comparandu-te si nu sa te schimbe...
Uite, deja ai inceput(desi fiecare dintre noi a zis cel putin o data intr-o relatie intr-un moment de "rascoala" ce ai spus tu mai sus, si apoi, cum zice si marius, si-a"revenit").Stiu prea bine ce inseamna sa suporti multe in numele slabiciunii;totusi, daca se repeta, eu zic ca vei suporta ce vei suporta, timp in care vei incepe sa iti incretesti fruntea din ce in ce mai mult.E vorba doar de timp.
bafta.Ne tii la curent....sau in curent, cum stau eu acum, ca maaamaaa! ce vijelie e afara