Mamici noiembrie-decembrie2007(40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

aha, ai si raspuns..
fetelor, va las, ma duc la mine la studiu ca luni iar ma examineaza astia...
ca ia uite pe la ce incep eu sa ma gandesc...
cool, eu de cd m/am maritat am facut mai putin sex...

21+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

SLIMATEI..sa sti ca ai mare dreptate cu bucatica de hartie..la noi chiar a fost ciudat dupa cununie incepusem sa ne simtim ca 2 straini si ne iubeam foarte mult si am zis bei nene gata...hartia nu conteaza noi suntem aceiasi ..iubirea noastra este aceeasi..hartia ..ii dam foc daca ne suparam...noi sa fim sanatosi ca restul ...totul se rezolva...
..cat despre tien ce sa zic mare putere ai avut felicitari..singura printre straini cum se zice..

ROXANA 23+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

stai linistita Stefania, ca eu in lipsa de...ajung iaca/ta sa va pun pe voi sa imi povestiti..ca sa imi fac de fapt, si mai mult rau...
va pup.gata, am fugit..

21+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

VICTO..pei dati-i foc la hartie!!!..succes si o noapte linistita!!

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

....s-a trezit si "ingerasul" meu...ALA MARE!!...ma duc sa pun mancarica la incalzit..

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

pai asa a fost sa fie Rox, sa trebuiasca sa vin in Buc. cu studiile... am stat la camin, ca chiriile mi s/au parut mult prea scumpe...asta e...ei, dar uite ca e gata anu'...

21+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by RGE

..cum fu??...fu bine..chiar foarte bine...ne-am tinut mult in brate si ne-am iubit,...a fost bine stai linistita..numai ca la inceput trebuie sa aveti rabdare ..eu una zici ca sunt "like a virgine"
ROXANA 23+ GEORGE IONUT

pot sa ma laud si eusotul meu a cam suferit primele luni ca nu puteam face nimic...pe langa faptul ca nu aveam voie totusi imi era mila de el dar nu puteam caci ma durea... iar acum imi zice mereu, verginica lu' tata..

STEFANIA+15Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine

foto cu burtici

nu am fost niciodata un manechin

Mergi la inceput

lasa VICTO ca ai vazut ce repede trece timpul..sa-ti dea Dumnezeu noroc sa le rezolvi pe toate ...oricum nu mai dureaza mult si pe urma o sa fiti o familie adevarata..stiu ca ti-a fost si iti este foarte greu..nici nu vreau sa-mi imaginez..insa nu trebuie sa-ti pierzi speranta si optimismul..mai ales acum ca aveti si un mic ingeras...bafta multa cu studiile sa-ti ajute Dumnezeu sa termini cu bine..macar sa sti ca a meritat efortul vostru

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

SLIMATEI..pei ne luam de mana si cantam???!..le facem o serenada la baieti..."like a virgine"..."for the first time"...

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

..Stefania nici acum nu aveti voie??...noi nu am avut voie saptamanile 12-13 de sarcina cand am avut eu dezlipirea de placenta...

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput