Mamici noiembrie-decembrie2007(40)
Raspunsuri - Pagina 6
RGE spune:
..oricum ma duc sa incalzesc papica poate ii miroase....
ROXANA 23+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
slimatei spune:
fetelor dar active mai sunteti.. eu la un moment dat am vazut caq nu mai e nimeni am inchis si am iesit la plimbare... adik mi-am corupt sotul sa nu mai munceasca atat .. sa mai faca domnule o pauza, nu....si am mers la shopping..si m-am relaxat un pic...cred ca era si cazul si oricum meritam sa fac un pic de mofturi...era timpul, din cand in cand...
dar acum s-a apucat sa faca tb in casa, in gradina(am si eu vreo 20 m patrati, dar si-a pus ardei nu te pui cu el...foarte activ omul meu...si iar am ramas singurica....mai ies si eu pe afara dar nu stau prea mult ca ma papa tantari si nu vreau sa ma dau cu nici un fel de solutie, nu vreau sa-i fac rau lui bb si oricum nu suport, simt ca sunt toata lipicioasa...ihhiii
STEFANIA+15Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
foto cu burtici
nu am fost niciodata un manechin
RGE spune:
..SLIMATEI...v-ati facut de cap sa inteleg la shopping...ce bine ca stati la curte ..super..lasa-l sa-si faca si el de lucru ..oricum au gust de mori legumele din gradina mai ales ca sunt puse de voi sunt super bune si pt bebe..
ROXANA 23+ GEORGE IONUT
RGE spune:
...Stefania...imi place mult ce scrie la tine despre Doamne Doamne..si te inteleg cu bebe surpriza..felicitari!!....eu am simtit ca este baiat stiam...putea Iosup sa se jure ca e fata a stiut mama ce are
ROXANA 23+ GEORGE IONUT
Victo spune:
fetelor...bine eu intreb..asa.. ca ma gandesc ca ajung si eu acasa in 3 sapt..
cum mai mere ?
nu e greu cu burta mare? el mai vrea? nu i/e teama?
voi va simtiti ok? mai puteti avea orgasm? ca eu spre ex doar intr/o sg pozitie pot avea orgasm..si acu e cam dificila poZItia aia..
v/am bagat in ceata...
21+ piticul Stefanut
RGE spune:
..a...da ..sa sti...pei...ce sa zic depinde cum va simtiti voi..eu iti spun sincer ca nu discutam despre chestia asta ..nu mai facem ca inainte...sa zic o data la saptamana ..chiar la doua saptamani....tocmai ca acum mi se pare mai bine ca inainte la ce mod..nu stiu parca simpla atingere a celuilalt te face sa te simti in al noualea cer...eu zic sa nu va mai ganditi la asta..faceti ce simtiti..si pt mine este mai greu la pozitii..cu fata in sus nu avem voie ..pe la spate e dureros..intr-o parte cam incomod...dar vine totul de al sine..pe noi chiar ne bufneste rasul la un moment dat..
ROXANA 23+ GEORGE IONUT
RGE spune:
..periculos pt bebe NU ESTE!!!..doar ca suntem noi prea grijulii..de suntem mame si este normal sa ne fie frica..cat despre soti cred ca asta simt si ei ..chiar daca stiu ca este totul ok..prefera mai rar ..probabil isi dau si ei seama ca ne este mai greu...
ROXANA 23+ GEORGE IONUT
RGE spune:
..cum fu??...fu bine..chiar foarte bine...ne-am tinut mult in brate si ne-am iubit,...a fost bine stai linistita..numai ca la inceput trebuie sa aveti rabdare ..eu una zici ca sunt "like a virgine"
ROXANA 23+ GEORGE IONUT
slimatei spune:
stiu ca nu sunt la obiect ca vad ca voi vb de altele.... dar ma bag si eu in seama cu ce ma doare pe mine
tin sa va multumesc fetelor pt.felicitari si sper tare mult sa sarbatorim macar anul asta in Romania alaturi de cei dragi caci saracii inafara de parinti nu au venit niciunul la nunta aici...a fost un pic cam ciudat, singurei...printre straini(cei drept m-au facut in ziua aia sa ma simt ca in fam. dar nu e la fel)..pe de alta parte a fost mai bine ca nu s-a bagat nimeni in organizarea noastra; cum am vrut asa am facut, dar a fost extrem de dificil sa organizez totul singura...daca ar fi sa o i-au de la capat nu cred ca as mai face fata cred ca eram nebuna nustiam la ce ma inhamam au fost luni de chin,totul singura inclusiv rochia de mireasa(defapt minta ca mi-a dat o mana o prietena dar a tb sa caut fiecare bucatica sa se potriveasca cu ce vreau eu si nu se gasea in orice loc am comandat....si nu vreau sa va mai plictisesc...
dar ce conteaza bucatica de hartie?tot una e...noi oricum ne iubeam la fel si fara ea putem spune ca a crescut iubirea datorita trecerii anilor si cunascandu-ne mai bine, bla bla...
STEFANIA+15Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
foto cu burtici
nu am fost niciodata un manechin