Mamici noiembrie-decembrie2007(40)
Raspunsuri - Pagina 8
slimatei spune:
mi se pare ca iar am ramas singurica...dar trag cu speranta ca imi raspundeti si mie lace v-am spus.....am cateva zile decand in partea stanga mai jos de coaste si oleca mai sus de ovar simt ceva(in special seara): nu ca ma deranjeaza sau ca ma doare, nu sunt nici intepaturi... nustiu cum sa va spun...caci prima m-am gandit ca ar fi splina... dar cred ca daca era m-ar fi durut sau m-ar fi deranjat mult mai tare,nu asa numai....
aseara l-am pus pe tati..sa puna urechea in locul ala si sa-mi spuna daca aude ceva... acele clipoceli spuneti voi, ca fluturasi zice ca nustie cum se aud...
culmea e ca in locul ala nu se auzea nimci o clipoceala(in partea opusa zice ca se auzea de mama mama... si mai zicea ceva cica auzea doua tipuri de batai de inimioara..
e posibil acum..? cica auzeabataia mea si bataie lui bb care erau mult mai dese ca ale mele...eu nu cred .. eu totusi zic ca si-a imaginat...
dar pe mine iar m-a luat si mereu in aceeasi parte ce se intampla va rog.....
STEFANIA+15Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
foto cu burtici
nu am fost niciodata un manechin
RGE spune:
STEFANIA..iti raspund si eu acum cat ma duce capul...inimioara nu cred ca era ...adiac ma gandesc ca ar fi prea devreme sa se auda asa tare..de exemplu la bebsounds ..miscarile lui bebe se aud ca niste batai de tobe...si mai ales ca clipocea ..e clar el se juca ..probabil impingea in stanga si mie mi se intampla....eventual ia un no-spa si incearca sa stai in pat culcata pe partea opusa adiac pe dreapta ca sa alunece el...eu asa il pacalesc cand ma rupe la rinichi......mai mult de atat nu stiu ce sa-ti zic.....sau ce i se parea lui tati ca se aude ca inimioara sa nu fi fost papica care cobora la bebe..la mine asa se aude ...
ROXANA 23+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
slimatei spune:
doar in primele3 luni,trecute acele nenumarate zile... dr a zis ca daca nu o sa ma mai doara sa-i dau via...(strada deschisa)caci e okbineinteles ca se poarta cu 20 de perechi de manusi basta ca se poate...
foto cu burtici
RGE spune:
..fluturasii ii simti nu-i auzi..e ca un gadilat....nu te mai impacienta..stai linistita ..o sa-l simti cat de curand pe bebe..
ROXANA 23+ GEORGE IONUT
RGE spune:
...he he pei atunci sa-i dati bataie!!..si nu va mai stresati atat..ca uite de la stres de cresc IR-urile...eu asa ii zic sotului ...asa ca..hai sa "gandim" mai putin..
ROXANA 23+ GEORGE IONUT
slimatei spune:
nustiu ce a auzit el zicea ca aude ca niste batai ca un galop daca mi-aduc aminte si dr imi zicea la fel cica are iniuma de cal... ce stiu eu dar pot fi si ligamentele?....si tot eu ma inteb dar numai intr-o parte?....totusi pt. prima oara as vrea sa- l simt spectaculos ca prima oara sa-mi aduc aminte....nu asa cate putin...oricum la urma urmei ma multumesc si cu atat...basata ca e...
ma gandesc la ce imi povestea mama ca pt. prima oare cand eu am miscat i-am tras un sut periculos.. si dupa aia nu m-am mai zbatut asa tare dar prima data....ca prima data
foto cu burtici
slimatei spune:
roxana ce-s alea ir-uri ca tot va aud vb dar eu nu ma mai stresez si cu astea...
foto cu burtici
RGE spune:
...aoleu..mama ce ma intrebi tu pe mine..eu iti explic cat stiu si eu sa explic...ca nici eu nu prea le am...artere uterine..pe unde circula sangele de la noi la bebe sau ceva de genul asta...si daca suntvalori mari cica nu e bine ca s-ar putea ca bebe sa se dezvolte mai incet...nici eu nu ma mai stresez..cat despre miscari stai linistita ca si eu am simtit putenic prima oara si pe urma pauza vreo saptamana
ROXANA 23+ GEORGE IONUT
luizza spune:
Buna burticoase
Am venit si eu cu o veste minunata si sper sa va bucurati impreuna cu mine ,copilul meu este perfect sanatoscel putin asa mi-a spus medicul la 4D ,si este o FETIZA!!!!!!!!!!!
adica inca unatre sa-l invatz pe barbata-miu sa cante fetele lui tata....(el nu etse roman)a venit si cu o varianta de nume dar eu inca nu stiu ce sa zic parca as vrea unul romanesc...sau cel putin mai romanesc...GRACE..inseamna rugaciune de multumire,gratie...in engleza ce ziceti cum va suna?
in rest suntem bine santatoase...ceea ce va dores\c si voua
LUIZZA22+ cu Maria 1,6 ani
RGE spune:
Buna LUIZZA ...sa traiasca GRACE...suna foarte bine!!...mie una imi place!!!
ROXANA 23+ GEORGE IONUT