Mamici de iulie-august 2007 (72)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Luna, felicitari pentru eco. Eu cred ca ar tr sa fim cu toatele optimiste. Totul va fi bine

Simo, f bun tortul de inghtata! (pe al de cioco il lasam celor care se lupta cu ploile). Sa ne spui pe unde ai petrecut azi.

Jadi, intr-adevar bbelusii sunt asa, cumva ciudati in primele zile. Dar Tudor e chiar frumos, cu trasaturi conturate f bine. Mie mi-a placut teribil de el!!!!

Oana 36+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

jadi , multumesc pentru poveste....am citit-o cu sufletul la gura...imi e un pic teama ca nu stiu exact ce ma asteapta.Cum povestesti tu pare super simplu si m-ai incurajat foarte mult! Pozele sunt superbe, mie mi-au dat lacrimile de emotii!
Lavinia mie mi-au spus sa iau un laxativ(dulcolax)...incearca si tu sa-i convingi , pentru ca daca se poate si asa e pacat sa te streseze cu clisma asta...mai ales ca nu o vrei!
Fianna multumesc pentru raspuns!
Karligutza, ai facut treaba aia rusinoasa?sau cum ii spun eu " quality time"(nu stiu daca am scris corect ca la engleza sunt varza!!Oricum trebuie sarbatorita diploma lui tati!!
pup fetele...poate ne mai povesteste cineva cum a suportat operatia de cezariana

sorina 37+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani
AMR 13 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Gabi mersic pt raspuns . Pt faptul ca ai reusit sa stai nemancata si fara apa atata amar de vreme ai toata admiratia mea Eu una nu reusesc, trebuie macar apa sa beau Nu stiu, mai am timp sa exersez S-ar putea sa prefer clisma

Oana stii tu cum e cu fericirea prin ignoranta biblica... Parca nici eu nu as vrea sa stiu prea multe; daca mi s-ar face rahi cred ca efectul s-ar duce rapid la cat de anxioasa as fi, auzind "cutite", foarfece si altele. Pe de alta parte, cand ma uitam la serialul Grey's Anatomy, imi placea sa vad clar cum taie si ce se face acolo. Concluzia - sunt un fel de sadicuta dar nu pe pielea mea

Lavinia-nasica de moflea cu Lorina Maria 38+
AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Lavinia spre deosebire de anatomia lui grey, tu vei avea un cearceaf in fata ochilor, nu vei vedea absolut nimic . Doar ca poti auzi si vedea copilul imediat in caz de rahie si epidurala!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Jadi, Luna, stiti voi ca de ce ti-e frica nu scapi? Imediat dupa ce s-a nascut fie-mea semana cu soacra-mea ceva de speriat. Acum ca i se indreapta nasul si i se relaxeaza trasaturile incepe sa aduca cu sotul cu cu Victor cand era mic. Inca nu sunt panicata, stiu ca se va mai schimba mult pana la trasaturile definitive.
Nu am poze noi inca.

Simo, inca o data La Multi Ani si multa, multa sanatate. Bun tort, multumim.

Oanabb, sper sa nu nasti inca, dar daca se intampla, iti doresc nastere usoara, bb sanatos si cuminte.

Va pup pe toate, o seara buna si calma,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Ilenutza, pe mine nu m-a anesteziat cand mi-a scos cerclajul, plus ca eram la cabinetul doctorului, in policlinica, nu la spital.
Nu doare, dar e un pic neplacut, incearca sa respiri adanc si sa fii relaxata.
Bafta!

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

nico multumesc pentru mesajul de pe adresa comuna. M-am mai luminat un pic. Doctorul mi-a spus ca orice feln de anestezie ma hotarasc sa fac voi avea cateterul in spate. Initial eu ma hitarasem la anestezie totala si mi-a scris pe hartiuta (ca sa ii spun anestezistului) AG+EPIDURALA (AG = anesteziew generala), deci eu am inteles clar ca imi face anestezia generala impreuna cu epidurala.Sa nu fi priceput eu bine? Doamne parca cateodata mi se blocheaza neuronii...sper sa mai am macar 2...

sorina 37+
poze1
poza2
AMR 13 ZILE

Mergi la inceput

ftelor cum scriu si eu la semnatura AMR 13 zile cu alte culori(ca sa iasa mai in evidenta)...ca se apropie
multumesc ca m-ati trecut si pe mine pe listuta din fata cu cezariana 13 iulie.
pup fete si bebici

sorina 37+
poze1
poza2
AMR 13 ZILE

Mergi la inceput

ma duc sa fac nanica...bag de seama ca ori sunteti la chefuri...ori faceti nani ..Somn usor!!!
ne auzim maine
noapte buna

sorina 37+
poze1
poza2
AMR 13 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Simo, la multi ani ! Multa fericire si nastere usoara ! Sa ai un bebel sanatos, papacios, destept si frumos !

34+

Christian

Mergi la inceput