Mamici de iulie-august 2007 (72)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Simo , la multi ani ! Sa ai parte numai de momente frumoase in viata .Nastere usoara si un bb cuminte ,frumos,mincacios,dar mai ales sanatos.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Luna eu asa aperam, si-mi luasem si niste supozitoare cu glicerina, dar cica nu prea am sanse. Sau cel putin asa sustine prietena mea care e rezidenta la maternitatea unde voi naste. Stie ea ce stie...

Lavinia-nasica de moflea cu Lorina Maria 38+
AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Aoleu luna, nuuuuuu .Abia luni vine dr. in tara.!

Nu va mai bag in sperieti dar aseara pana la 4 am nici nu am putut sa dorm de dureri de sale si burta, si sunt singura acasa.Diseara vine consortul!

Iti spun eu cand sa dai startul, da? - mai pe luni, asa!

Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Lavinia ,mie nu mi-au facut clisma.Depinde de dr.Eu nu am mincat nimic de seara pina a doua zi la 13 ,nici apa,nici cafea ,mi-am pus un supozitor dimineata acasa pe la 6,si unul la spital pe la 10 (sperind ca la 11 intru in operatie) si cind a venit asistenta sa imi faca clisma i-am spus ca am pus supozitor.Era si dr de fata si i-a spus asistentei ca nu mai e nevoie de clisma .De supozitoare o sa ai nevoie dupa operatie cu siguranta ,dar sa stii ca mie mi-au dat si de la spital .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by ilenutza

Aoleu luna, nuuuuuu .Abia luni vine dr. in tara.!

Nu va mai bag in sperieti dar aseara pana la 4 am nici nu am putut sa dorm de dureri de sale si burta, si sunt singura acasa.Diseara vine consortul!

Iti spun eu cand sa dai startul, da? - mai pe luni, asa!

Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

Pai asa de incurajare pentru luni, nici cum pentru acum. Stai linistita si nu face nici un efort ca se calmeaza si durerile.

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

fetele...va zic pe scurt ca acu am prins un calc si nici astuia nu.i mere netu...

am scris deja 4 mesaje care s.au sters............

de aseara am o scurgere maronie nu fff abundenta dar constanta si dureri permanente de burta jos detot...nu contractii ci dureri permanente.

am vb cu dr si a zis ca dak nu se intampla altceva deosebit ne vedem luni la spital.
credeti ca nasc pana atunci?ca am vazut ca nu sunt singura care sta sa nasca.........

JADI...sa.ti traiasca minunea..sa fiti sanatosi amandoi!

aaaaa...am uitat...eu am deja 36 sapt iar bb 3100...

oana35+IANIS BOGDAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Simo LA MULTI ANI! sa fii fericita alaturi de sotul si de bebe tau! sa fiti cu totii sanatosi si sa petreceti clipe minunate in anul care vine! la anul iti urez la fel, dar nu baga asta acum de seama! te imbratisez cu drag si te pup, poate poate am o portie mai mare de tort

Deniss se observa o diferenta pe chipul tau! puteam sa nu vad nimic in jurul tau si pariam ca esti acasa! iti revii pe zi ce trece, asa cum Tudor creste pe zi ce trece! am vazut si eu pozele, am voie sa aleg ce mi-o placut mai tare si mai tare? cea cu vladutz culcat pe o parte si pus invers fata de Tudor care sta linistit pe spate si cea cu Tudor intre picioarele tale (tu pe pat, stand turceste... zici ca explic exercitiile de kinetoterapie )... foarte faine si restul, dar alea le-as inrama!

Eh, si acum vesti si de la mine!
Astazi sotul tocmai si-a luat diploma de inginer!
Saptamana viitoare la vremea asta are deja si diploma de tatic! ce e nasol sambata viitoare e ca diploma aia va fi un pic mai kkcioasa decat asta

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Oana, iti tin pumnii sa fie totul ok, iar daca bebe se hotaraste sa iasa mai repede, atunci nastere usoara!

Nana, 28+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Sorina, a explicat jadi f bine ce e cu anesteziile astea. Nu trebuie sa te sperii (si poate ar tr sa fim mai circumspecti in a face anumite afirmatii care pot demoraliza). Tot Jadi spunea: orice operatie implica riscuri. Dar acum...chiar si sa mergi pe strada e un risc - nu stii de unde cade o caramida sau un acoperis. Ori chiar un avion. (pe bune, stiu ca s-a intamplat si asta, candva, pe plaiuri mioritice, vuiau ziarele pe atunci)

quote:
cand te trezesti te poate ustura putin gatul, pe mine insa nu m-a usturat.

Luna are dreptate, motiv pentru care mie anestezista mi-a recomandat Strepsils. Si nu am mai avut nimic.

Oana 36+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Lavinia, ar fi bine daca scapi de clisma, desi si eu stiam ca e obligatorie. Ai sa vezi...oricum, nu trebuie sa-ti faci griji.
Eu la prima cezariana habar n-aveam ce ma va astepta. Stiu si eu...poate a fost mai bine!!!

Oana 36+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput