Mamici de iulie-august 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 4
lorinaoo1 spune:
Deni intubarea se face inainte de a te "adormi" sau dupa?
Aseara am aflat ceva ce m-a nemultumit - clisma e obligatorie. Asa ca degeaba speram eu sa scap
Luna sa-ti fie de bine distractia, ca cine stie cand mai apuci asa o iesire cu baietii
Simo buuun tortuletul de inghe Cum te-a rasfatat azi sotul?
Danis draguti colegii tai de la serviciu si da-le incolo de babe. Care ce are cu burtica ta, eiiii
Lavinia-nasica de moflea cu Lorina Maria 38+
AMR 6 zile
ilenutza spune:
jADI, mor de ras, cica ti-ai modificat semnatura, dar tot gravi te dai!! si plimbi caruciorul pe acolo!
Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by ilenutza
Gata, le-am vazut si are si cercei ...
Luna gand la gand cu tortul.Luni imi desface cerclajul, m-ai intrebat mai demult.
AMR 03 sapt.
Te mai anesteziaza cand il scoate? Intreb ca nu stiu, sunt varza la capitolul asta.
Deci daca ai norocul lui Anto luni e posibil sa nasti.
Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
jadi spune:
Intubarea mi-au facut-o mereu dupa ce m-au anesteziat! Aici clisma nu e obligatorie! Dar nu e mare lucru, e neplacut dar asta e!
Deni & Vlad & Tudor
Luna1 spune:
Lavinia am avut si eu o operatie de lipom sub barbie cu anestezie generala si intubarea stiu ca se face dupa. Oricum tu nu stii nimic, cand te trezesti te poate ustura putin gatul, pe mine insa nu m-a usturat.
Cu clisma zic eu ca daca stii exact cand intri in operatie abtine-te de la mancat si da-i ceva la asistenta sa nu-ti faca explicandu-i ca oricum n-ai mancat.
Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
jadi spune:
Ilenutza, sunt desteapta, oricum daca ma vezi poti zice sa sunt gravida .
Deni & Vlad & Tudor
ilenutza spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Te mai anesteziaza cand il scoate? Intreb ca nu stiu, sunt varza la capitolul asta.
nu stiu daca ma anesteziaza.
si da, e posibil
Edit pt Jadi: asa , ca in 5 luni?.Cunoastem...
AMR 03 sapt.
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Ilenutza, sunt desteapta, oricum daca ma vezi poti zice sa sunt gravida .
Deni & Vlad & Tudor
Lasa mai ca abia ai nascut, tu ce vrei sa treci prin inel la 3 zile de la nastere? Oi vrea sa te apuci si de cele lumesti acuma, nu alta.
Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by ilenutzaquote:
Originally posted by Luna1
nu stiu daca ma anesteziaza.
si da, e posibil
AMR 03 sapt.
Atunci sa le punem pe dn'soare la treaba.
Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
lorinaoo1 spune:
Hiii, ce bine, ma gandeam ca ma mai supun astia la o cazna in plus cu intubarea. Mersi, Deni. M-am uitat si eu la pozicile cu nazdravanii tai Asta micu parca seamana cu tine si e scumpel rau mai ales asa pletos
Mai, fetelor, voi nu aveti probleme cu logarea? Ca pe mine ma delogheaza automat daca schimb pagina
Lavinia-nasica de moflea cu Lorina Maria 38+
AMR 6 zile