Mamici de iulie-august 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 7
andutzy spune:
LA MULTI ANI, SIMO! SA FII O MAMICA VESELA SI SANATOASA SI SA AI MULT MULT NOROC!
PATICUT, LA MULTI ANI si tie, cu intarziere, sorry!
Jadi, vazut pozele, Tudorica cel pletos e o scumpete, sa va traiasca!
Am fugit la nani, sunt capie, poate maine am mai mult spor la scris!
AndraSapt35 cu Horia Andrei siDragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Ashera spune:
Oanabb, nu stiu ce inseamna durerire de burta pe care le ai, dar scurgerea maronie ar putea fi eliminarea dopului. Din cate auzim de la fete, nu nasti neaparat imediat dupa ce elimini dopul. Oricum, daca ar fi sa nasti, bb e deja marisor. Eu iti tin pumnii si iti doresc de acuma nastere usoara si bb sanatos !
34+
Christian
siminoc spune:
Seara buna, burticutze, mamicutze si bebelushi!
Iaca am reusit si noi doua sa mai ajungem putin pe forum inainte de nani!
quote:
Originally posted by oaana
SIMINOC deci bebe nu s-a intors la tine?luni merg si eu sa vad daca s-a gandit sa se intoarca,daca nu in acelasi timp programam cezariana,si nu vreauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu deja am crampe de emotii.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 36+
poze Iosua
MAI E UN PIC,UN PIC
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Oana, eu m-am pregatit toata sarcina pentru nastere naturala, pentru ca nu erau semne sa am probleme. Da' vezi tu, acum (dupa ce mi-a trecut supararea si nervii), cred ca poate e mai bine asa, ca are grija DD de toate. Ca poate sa fie totul ok pana la momentul Z si in timpul nasterii sa apara ceva si sa fie nevoie de cezariana. Asa ca, asta sa fie cea mai mare nenorocire! Sa fim noi doua sanatoase, sa am io lapte si ea pofta sa-l pape!
Ce sa mai zic, donshoara e o printesa, vrea sa-si faca intrarea fara nici un efort!
Sau vrea sa-si bage picioarele in viata din start!
Simona, mamica de Miruna, A M R 9 ZILE (teoretic!)
poze cu burtica si fara
Venus2007 spune:
Noi, mamicile de mai-iunie 2007, va predam voua stafeta!
A venit, intr-adevar randul vostru...
Si va uram din tot sufletul sa aveti parte de
NASTERI USOARE,
BEBELUSI SANATOSI, VOIOSI, NECOLICOSI si...
de ce nu
FRUMOSI FOC!!!
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by karligutza
Eh, si acum vesti si de la mine!
Astazi sotul tocmai si-a luat diploma de inginer!
Saptamana viitoare la vremea asta are deja si diploma de tatic! ce e nasol sambata viitoare e ca diploma aia va fi un pic mai kkcioasa decat asta
karligutza
sapt.39 cu la purtator
Felicitari taticului in devenire! Sa traiasca dom' inginer!
Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by Antoanela23
Jadi, Luna, stiti voi ca de ce ti-e frica nu scapi? Imediat dupa ce s-a nascut fie-mea semana cu soacra-mea ceva de speriat. Acum ca i se indreapta nasul si i se relaxeaza trasaturile incepe sa aduca cu sotul cu cu Victor cand era mic. Inca nu sunt panicata, stiu ca se va mai schimba mult pana la trasaturile definitive.
Nu am poze noi inca.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)
oricum s-au inventat operatiile estetice. Fiu-miu cand s-a nascut avea nasul acvilin al tatatalui. Dupa o saptamana a disparut si acum are trasaturi superbe dar tot stau cu teama vis-a-vis de nas. Am zis ca daca totusi il face ii sugerez operatie estetica.
Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Antoanela23 spune:
Karli, felicitari sotului pt diploma.
Luna, du-te la nani ca ai somn de recuperat.
Luna1 spune:
Oanabbb cel mai bine iti spune doctorul ce este. Poate e doar dopul ori s-ar putea sa incepi travaliul. Oricum eu iti doresc nastere usoara daca e sa fie acum.
Siminoc aici daca nu se intoarce bebe ti-l intorc ei in burtica, adica incearca si de cele mai multe ori reusesc. Ai intrebat daca nu pot incerca asa ceva? Aici se face in jur de 37 sapt caci exista un oarece risc minor de nastere.
Mamicile de MAI-Iunie multumim de urari, sa dea Domnul sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi.
Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Antoanela23 spune:
Venus, multumim.
Multa sanatate mamicilor si bebeilor de la voi din grup.
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by Antoanela23
Luna, du-te la nani ca ai somn de recuperat.
Hihihi am dormit de la 5 la 7 si acum n-am somn, aici e abia 10,15. Ce face printesa?
Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin