Mamici de iulie-august 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 3
mioara2004 spune:
Jadi si mie imi place Tudor!
Tu esti la bb2, poate te-ai obisnuit, dar eu ma uit ca hipnotizata si ma intreb oare cum va arata al meu??? N-am tinut in brate niciodata un bb asa mic (cred ca doar de la 6 luni in sus)...
Mioara 39+ Doru Andrei
ddanagh spune:
Mai mult ca sigur acum a avut doar intentia. de-asta nu a vrut sa-ti zica ce e. Insa nu e tarziu nici saptamana viitoare .
Eu una daca am intrat de la 20 saptamani in concediu si stau acasa nu am primit nimic de la nimeni. Inca. Dupa ce nasc si ma duc in Ploiesti unde avem majoritatea prietenilor sper sa primesc si eu ceva.
Dana S37 + cu Daria Stefania
ddanagh spune:
Ma incurajez tot eu. Lasa, ca mi-am cumparat singura. Ieri am mai tras o portie de magazine. Am gasit in cartier un magazinel al unui arab care aduce lucrusoare de la carter's. Sunt foarte frumoase. Tot ieri mi-am luat si cateterul braun pentru epidurala de la farmacia Donna cu 110 ron.
Dana S37 + cu Daria Stefania
Simo78 spune:
Fetili senx de urari, sunteti tare dragute! Tort de inghetata pentru toata lumea!!!!
Jadi poza cu Vlad si Tudor e ca din povesti....
Luna felicitari de rezultate la eco.....de restul vorbim noi mai tarziu! Femeie serioasa, gata sa nasca in cluburi
Simona 35+ Matei Hisham
Crash test dummies
ilenutza spune:
Mey, unde vad si eu pozele lui Kitti ca nu le-am gasit in adresa de mail? sau poate nu am vazut eu
Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by ilenutza
Mey, unde vad si eu pozele lui Kitti ca nu le-am gasit in adresa de mail? sau poate nu am vazut eu
AMR 03 sapt.
Te duci la capitolul trecut unde a postat Kitty (parca pagina 17) si le gasesti la semnatura ei.
Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Fetili senx de urari, sunteti tare dragute! Tort de inghetata pentru toata lumea!!!!
Simona 35+ Matei Hisham
Crash test dummies
Auzi mie nu imi trebuie tort de inghetata ca aici e un frig de mor. Mai si ploua. Asa ca de ciocolata nu ai? Ma tii asa pe uscat?
Ce-ai primit cadou?
Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
ilenutza spune:
Merci, le-am cautat si acolo dar nu stiu d c nu le-am vazut
Mi-e o pofta de tort, de praji, de orice dulce, mai putin inghetata-ca o am in frigider!
AMR 03 sapt.
ilenutza spune:
Gata, le-am vazut si are si cercei ...
Luna gand la gand cu tortul.Luni imi desface cerclajul, m-ai intrebat mai demult.
AMR 03 sapt.
jadi spune:
Gata am vazut si eu poze cu Daria de Kitty_Nic! Superba cercelusa si pare maricica! Am recunoscut si salonul de la alaptare intr-o imagine .
Simo, La Multi Ani iarasi... azi mananc si eu tort in cinstea ta!
Deni & Vlad & Tudor