Mamici de iulie-august 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 2
nma spune:
deni multumesc pt raspuns
luna felicitari pt rezultatele bune de la eco.
simonette sarcina usoara. o sa vezi ce repede trece timpul.
anto ce face sonia? nu ne mai spui nimic de ea? victor mai e solidar cu ea?
nico33+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
jadi spune:
Anto, uterul deja mi-a trecut si la cezariene in general doare mai tare la alaptat mai ales ca eu nu am avut contractii inainte. Acum vad ca m-au lasat durerile astea, au inceput cele de tzatze, cand ma apuca frate o data, curge transpiratia pe mine instantaneu, pe frunte mai ales, noroc ca in 10-20 de secunde ma imunizez. Deja nu ma mai dau cu nimic pe sani ca erau alunecosi si asta mic scapa tzatza prea des!
Deni & Vlad & Tudor
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Hehe Luna taman te citisem pe capitolul trecut!
Mai nu stiu cum crezi ca e frumos dodo dar eu am o parere ca bb nou nascuti nu sunt chiar fetzi frumoshi, abia intr-o luna incep sa se deschida la fata, sa le dispara umflatzeala. Cu toate astea fiind copilul meu, il consider nespus de frumos!
Cat despre ecografii si gramaje, eu nu vreau sa mai aud in viata mea, stiti ca eram oaresce stressata ca nu o sa faca asta mic 3 kile, et voila! aproape 3.300 g, ce retard de crestere, ce atatea nebunii!
Deni & Vlad & Tudor
Jadi chiar nu glumesc, si mie mi se par noi nascutii niste maimutici dragute abia pe la o luna incep sa fie frumosi insa Tudor acasa (specific acasa ca in spital in poze numai gura mare e de el ) e frumos rau. Sau oi fi luat-o eu razna caci ma apropii de nascare. (sincer sper sa nasc pe la 38 sapt ca m-am plictisit).
Sper si eu ca fie-mea sa fie paroasa, mi se par mai expresivi astia cu par dar daca o fi ca si Cosmin nu prea am sanse.
Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
ddanagh spune:
Jadi, nu ti-ai luat mameloane de-alea din plastic? Am inteles ca sunt utile, ca nu te mai dor tatustile asa tare?
Dana S37 + cu Daria Stefania
danis spune:
felicitari jadi, andicu si irinusha pentru bebici, va doresc refacere rapida si bebelusi sanatosi si mancaciosi! va asteptam sa ne povestiti cum au fost nasterile si ce fac bebicii cand veti putea.
fetele, eu cred ca ar trebui sa va spun buna dimineata...
am fost de dimineata la medic la o consultatie mica, fara urcat pe masa, numai ca sa vada rezultatele analizelor (lama si streptococ), totul a fost bine, nu va trebui sa iau antibiotic, medicul m-a sfatuit insa sa evit pe cat posibil efortul fizic ca sa nu nasc mai repede; ma mai duc inca o data pe 10 iulie, cand as avea cam 39 de saptamani, daca nu nasc pana atunci...
am venit acasa, am mancat un mic dejun copios cu sotul si... ne-am dat seama cat de obositi ne simtim si cat de somn ne este.... asa ca ne-am culcat... si am dormit pana adineauri...
asa ca de asta va zic buna dimineata...
vineri a fost pentru mine ultima zi de serviciu, tare mult simteam nevoia sa ma opresc pentru ca ma simt tot mai greoaie si nu mai vreau sa mai plec nicaieri... colegii mi-au facut o surpriza asa, ca pentru ultima zi, mi-au cumparat lucrusoare de bebe si au luat si tratatie ca sa ne bucuram de un fursec, o prajitura si un suc, ce mai! au facut o mica petrecere in cinstea plecarii mele temporare... am crezut ca o sa nasc de emotie si de bucurie pe acolo...
acasa renovarea se cam apropie de sfarsit, mesterii ar mai avea de terminat mici retusuri cateva zile, insa au cam terminat ... asa ca m-am mai linistit, chiar daca nu am aranjat camera bebelui, sotul se pricepe - ca are experienta de la primul :) si cam avem ce ne trebuie pentru camera... bagajul imi este cam gata... mai ramane doar sa fiu cuminte ca sa nu se nasca prea devreme... asta va fi lucrul cel mai greu, caci peste tot e ceva de facut in casa si pe mine "ma mananca" sa fac trebi :))
in rest, daca ies din casa, precis ma opreste vreo femeie si ma intreaba cat mai am - asa o burta mare pare sa am; colegii au zis ca nu au vazut nicaieri burta mai mare ca a mea si mereu ma intreaba in gluma cati bebici sunt inauntru...
va doresc in continuare un weekend placut si racoros si va imbratisez pe toate!
ddanagh spune:
Fetelor, ati vazut sa suntem la capitolul 72 ca si fetele din mai - iunie. Avem limbarnita frate.
Luna mi te inchipui cu 7 barbati in jurul tau ca ALBA CA ZAPADA CU BURTA si cei 7 pitici.
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by Antoanela23
Luna, sa-ti fie de bine distractia. Sotul ce a zis cand te-ai intors acasa mirosind a fum si clubbing? Sa-ti traiasca bebica inotatoarea.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)
Anto mersi, sotul ce sa zica, nu avea nimic de comentat ca sapt trecuta a venit si el la 1,30 de la cina de afaceri cica. Bine, o tot dadea intr-una ca i-a fost dor de mine, ma strangea in brate, e bine sa le mai reamintesti din cand in cand ca daca te supara poti rezilia contractul.
Si eu cred ca Sonia seamana cu tati, ai mai pus pozici mai recente?
Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by ddanagh
Fetelor, ati vazut sa suntem la capitolul 72 ca si fetele din mai - iunie. Avem limbarnita frate.
Luna mi te inchipui cu 7 barbati in jurul tau ca ALBA CA ZAPADA CU BURTA si cei 7 pitici.
Faza e ca a facut sefu' niste pozici cu mine si barbatii in jurul meu iar eu avand 1,60 ei fiind super inalti iti dai seama cum arata. Nu stiu unde i-a gasit numai prajini.
Si eu am cadou de la sefu (asa mi-a zis) dar cica ma asteapta sapt viitoare sa merg sa-l iau. Ce-o fi ca n-a vrut sa-mi zica!
Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
jadi spune:
Mameloanele de silicon pot duce la intarcarea copilului desi la Giulesti erau tare recomandate, ce sa mai zic ca am gasit la un moment dat copilul meu cu un biberon alaturi ca nu se satura din glucoza. Nici acasa nu as crede ca se satura 100% dimineata a supt 3 ore cu mici intreruperi deja ma gandeam ce oare suge ca singur nu mai aveam nimic. A picat ori obosit ori satul ca a dormit 3 ore incheiate. Si acum dupa baie a supt doar 25 de minute si iar somn... sunt imprevizibili deocamdata si mi-am propus alaptare la cerere, adica vrea , bine, nu mai vrea, bine iar
Deni & Vlad & Tudor