Mamici de iulie-august 2007 (72)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Da, Sorina, insa vopseaua de par si lavabilul nu au diluant. De fapt ala e problema la vopsea. Diluantul e foarte toxic. I-a foc imediat.

Dana S37 + 5 cu Daria Stefania

AMR 2+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by ddanagh

Da, Sorina, insa vopseaua de par si lavabilul nu au diluant. De fapt ala e problema la vopsea. Diluantul e foarte toxic. I-a foc imediat.
Dana S37 + 5 cu Daria Stefania
AMR 2+ saptamani

Pentru cine mai are aceleasi intrebari ca si mine, iata ce-mi trimite sotul meu pe Mess: http://www.babycenter.com/expert/pregnancy/prenatalhealth/5113.html
Inutil sa mai adaug ca harnicia asta a mea nu l-a impresionat deloc placut!

LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Dana merci de urari. Poate nasc azi ca sa am doua evenimente de sarbatorit .

Andreea saptamana 40 Radu Stefan
AMR 7 ZILE...DNP 9 IULIE
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanadum spune:

Buna dimineata!
E luni, deci spor la treburi Cine naste zilele astea? Nu v-au placut filmuletele despre nasteri? Nici un pic?

Mioara - felicitari pentru bebe! Sa creasea mare sanatos si frumos!(nu stiu ce s-a intamplat vad ca ramasesem cu urarea in gand).

Lia - eu nu stiu de unde ai atata energie? Pune pe cineva mai bine sa iti faca peretele. Sa nu obosesti pe la jumatate si sa tragi de tine ca sa termini tot peretele. Pe urma te trezesti ca mine de nu mai misti 2 zile. Cu mirosul ..nu cred sa fie asa periculos vinaromul.
o saptamana minunata pentru toate burticile si toate mamicile. Sa vedem ce bebei frumosi mai vin zilele astea!

Roxana 37+ cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by andreea c

Dana merci de urari. Poate nasc azi ca sa am doua evenimente de sarbatorit .
Andreea saptamana 40 Radu Stefan
AMR 7 ZILE...DNP 9 IULIE
POZE

Andreea, multi ani fericiti alaturi de sotul trau si de copilashii vostri!

LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

andreea la multi ani fericiti alaturi de sot!!!
poate reusesti sa-i faci o surpriza azi...binenteles daca esti de acord si tu si bebe.

Sorina 37+
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
AMR 12 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

mioara, felicitari pentru bebe doru andrei!

sa fiti sanatosi si fericiti in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

quote:
Originally posted by andreea c

Neata!

Eu tot nenascuta si am asa un chef...
Mioara felicitari pt. bebe Doru. Sa creasca mare si sanatos. Vreau si eu o nastere ca a ta .
Fetelor care sunteti la a doua sarcina ne spuneti si noua "incepatoarelor" ce nu trebuie sa mancam daca vrem sa alaptam?
DEPIDE DE BURTICA LUI BEBE.AL MEU A PLANS NON-STOP PANA LA 4 LUNI,ASA CA NU MANCAM FRUCTE,LEGUME,SUCURI,DOAR CARTOFI,CIORBA,SUPA,BRANZA ,IAURT ,LAPTE DULCE...SI CAM ATAT...SI TOT IL DUREA BURTICA.ABIA DUPA 6 LUNI AM INCEPUT SI EU SA GUST CATE CAVA INTERZIS.ACUM MANANC CAT POT,PEPENI,FRUCTE,SALATA DE VINETE,TOT CE NU AVEAM VOIE ATUNCI,CA NU SE STIE DUPA CE NASC.
lA SPITAL SA AI GRIJA CE MANANCI,DUPA CE NASTI,CA E NASPA CU STOMACUL DUPA CLISMA,EU AM MANCAT IMEDIAT UN MAR SI BINEANTELES CA M-AM DERANJAT LA BURTA SI EU SI BEBE.TREBUIE SA INCEPI SA PAPI USOR...
SPER CA NU V-AM INTRISTAT DAR ASA A FOST LA MINE,ACUM DEPINDE DE FIECARE BEBEL IN PARTE.
Andreea saptamana 39 Radu Stefan
AMR 1 SAPTAMANA si ceva...
POZE

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 37+
poze Iosua

MAI E UN PIC,UN PIC

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

MIOARA FELICITARI PENTRU BEBE.
BUN VENIT NOILOR GRAVIDUTZE.
Eu azi merg la echo sa vedem daca s-a intors,daca nu tot azi programam cezariana sau inducere,depinde de situatie.
Tot azi am inceput sa spal lucrurile lui bebe si sa le calc,tre sa-i scriu sotului o lista cu programul de laptic al lui Iosua si restul-o sa stea sotul cu el cat voi fi in spital.Sper sa se descurce,in fiecare zi ii spun cate ceva,dar cred ca uita tot,mai bine ii fac cateva liste si gata.
Si cred ca bebe 2 nu mai vrea sa stea prea mult in burtika ,se agita tot timpul,si am inceput sa am dureri -prea tari-ca la menstruatie.Dar sper sa stea macar pana la 38 de saptamani,asta insemnand duminica viitoare.
Va pup si va doresc o zi buna.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 37+
poze Iosua

MAI E UN PIC,UN PIC

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

oana stiu ca avem aprox. acelasi DPN

Nasol cu regimul dupa nastere dar asta e...

si eu cand l-am lasat pe sot singur cu Victor i-am scris tot programul, vreo 2 zile am compus ca sa nu uit nimic si sa imi spuna pe urma candid :'dar nu mi-ai spus/scris'

Nu poti sa il lasi pe Iosua la bunici in perioada aia?la tine la spital cine o sa vina?ca iti trebuie o supa ceva.Si de ce faci inducere in caz ca nasti natural?

Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

Mergi la inceput