Mamici de iulie-august 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 21

Ioana75 spune:
Buna dimineata! Pina citesc din urma, am intrat pe prima pagina si am vazut ca a nascut Mioara! Felicitari pentru bebe Doru Andrei
! Sa creasca mare sanatos si norocos
!
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

ddanagh spune:
Ile nici eu nu am avut unghii atat de frumoase niciodata, tocmai de aceea nu imi vine sa le tai, insa Andra ai pus punctul pe i. Azi ma duc sa le tund.
Dana S37 + 5 cu
Daria Stefania
AMR 2+ saptamani

ilenutza spune:
Dana, stai linistita ca alea erau de ..."poza"
A, si sa fiti pregatite si cu foarfeca pentru unghiile lui bb ca de obicei sunt lungi si e pacat sa lasati cupilul sa se zgarie singur.Cea mai buna forfecutza de bb e cea de la Chicco dupa parerea mea.Eu si acum o fol. pentru Victor.
Ile 37 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

BBlushaMe spune:
Neatza fetele si milioane de pupici dulcei!
S-au intamplat multe de cand n-am mai fost eu pe aici.
Felicitari noilor mamici. Sa le dea DD multa sanatate, frumosi, norocosi si mancaciosi.
Bafta multa si celor ce urmeaza sa nasca. Va facem galerie!
Cat despre mine.... astazi merg la medic sa vedem in ce stare sunt. BBlusha mea nu se grabeste sa iasa. Ii place la mami in burtica ca acolo e cald si bine. Om vedea ce-o zice doamna doctor. Ufff!! Sper sa fie totul bine. O sa va povestesc cand vin.
Anda 36+ si
Luana Nicole

liadorian spune:
La capitolul unghiutze, avantaj eu! Le-am avut mereu scurte, deci am scapat de-o problema!
Acuma nu ca s fi vreo somitate, de am ajuns sa ma citez pe mine insami, dar are cineva idee de raspunsul la intrebarea de mai jos? E ok sa umblu in perioada asta cu vopsele?
quote:
Originally posted by liadorian
Hai sa va intreb altceva: credeti ca ar fi sigur pentru mine sa dau cu vopsea un perete? Mi s-a pus pata pe un perete urat de tot din apartamentul in care stam si vreau sa-i reimprosptez vopseaua. E in baie, iar proprietarii s-au zgarcit acolo la greise si faianta si arata tare aiurea... Are ceva daca umblu cu vopsea? Ma gandesc la toti vaporii aia, la cate chimicale sunt in vopsea etc.LIA si
domnita Miruna Demetra

Mai avem 5 saptamani!

andutzy spune:
Forfecutza pt bebe am avut de la NUK si au fost destul de proaste. Am schimbat 2. Acum am luat una de la Baby NOva pt Horia, sa vedem cat or fi de bune!
AndraSapt35 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

ilenutza spune:
Lia am vrut sa iti raspund si am uitat!
Nu este deloc indicat, iti spun din experienta.Noi am renovat un apart. cand eram cu Victor insarcinata si m-a apucat pe mine harnicia [ ca si pe tine] sa vopsesc eu ceva pe acolo.Si mi s-a facut un rauuuuu si era vara ca acum, ca n-am mai fost buna de nimic toata ziua!
poate nu mai tii minte dar vaporii de vopsea sunt f. puternici, mai ales ca simtul nostru olfactiv s-a acutizat.
Andutza iti rec. chicco, stiu ca sunt scumpe dar fac banii.
Ile 37 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

ddanagh spune:
Lia, in locul tau as sta in banca mea. Numai de vopsele nu te iei acum. Am un ghid dat de la maternitate in care se precizeaza de ce sa te feresti in sarcina , printre care si vopseaua. Cum ziceai si tu e foarte toxica. Merita sa risti acum? Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa inhalez acum nice aburi de diluant. Mai bine spui asta alor tai sa fie gata cand revii din maternitate.
Dana S37 + 5 cu
Daria Stefania
AMR 2+ saptamani

liadorian spune:
E clar, vopsitul trece pe lista sotzului meu! Nu stiu cum, dar incet, incet lista lui cu chestii de facut se tot lungeste si a mea se tot scurteaza!
LIA si
domnita Miruna Demetra
Mai avem 5 saptamani!

estecri spune:
buna dimineata si de la noi!!
eu am dat cu lavabila si nu am patit nimic...adevarul e ca nu mirosea aproape deloc si geamurile erau deschise la maxim(ce -i drept nu am exagerat...)Cat despre celelalte vopsele chiar nu stiu ce sa zic...dar stiu ca vaporii aia puternici sunt greu de suportat...Pe de alta parte eu mi-am intrebat medicul daca pot sa ma vopsesc si mi-a spus ca fara nici o grija ...sa ma vopsesc , doar sa nu stau cu nasul in vopsea...
Sorina 37+
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
AMR 12 ZILE