Mamici de iulie-august 2007 (72)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata, burtici, mamici, bebici! Azi nu ne-am mai trezit "cu roua-n picioare" - se cunoaste ca a dormit printul consort langa noi! Asadar, pentru toata lumea si sa aveti o saptamana minunata, presarata cu bebei la termen! (Scriu asta fara sa ma uit la listutza!)

Lavinia, bafta muuulta, multa, multa! Suntem cu gandul la tine si la micutza Lorina!

Papadie, multumim pentru urarile frumoase!

quote:
Originally posted by christyne

Felicitari si din partea mea Mioarei. Sa te intorci sanatoasa acasa cu puiutul mic.
Fetelor, am vorbit cu doctorul si m-a programat si pe mine pentru data de 5 iulie pentru inducere. Termenul era pe 16 iulie, dar el chiar pe 16 trebuie sa plece din tara si vrea sa ma lase in regula. O sa avem 38 de saptamani si 4 zile. Sper sa fie totul ok. M-au luat niste emotii de nu mai pot. Puneti-ma si pe mine pe lista, va rog!!!
Christyne + Mihai + bb2 (16.07.2007)

Cristyne, mult noroc la inducere! Iti tin pumnii sa fie bine si pentru tine si pentru bebe, daca asta ati decis sa faceti tu si medicul tau!

Nusica, intrebai mai inainte cum sa nasti - natural sau cezariana... Pai daca sunt indicatii medicale pentru cezariana, fa cezariana, binele copilului e mai presus de orice. Dar daca sarcina a decurs normal, copilul a facut culbuta etc. de ce-ti pui problema unei operatii asa de serioase? Lasa natura sa-si faca treaba si ai incredere in corpul tau si in bebe, care stie ce are de facut ca sa iasa la lumina! Parearea mea...

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata la cafea!

Papadie multumim de urari!

Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna Dimineata dupa o noapte aproape alba!
Va spusesem ca plec la socrela. M-a terminat drumul desi e aproape relatic (90-100km). Imediat am resimtit drumul. Si ieri noapte si azi noapte am avut contractii dureroase si dureri de spate ceva de speriat. LA 3 dimineata luam No Spa si Utrogestan, si parca am atipit. Si acum ma mai doare spatele. Si cand ma gandesc ca saptamana trecuta imi trebuia sa merg la Bucuresti. Doamne bine ca mi-ati dat voi si Dumnezeu sa stau pe fundul meu acasa.
Karligutza esti pe ultima suta de metriiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!
Pupici, ma duc sa-mi duc copilul la antrenament la baschet si voi reveni.
Zi si saptamana usoara la toata lumea si meleoane de .

Jeni33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Neata fetele

Stiu ca mamii era in 39-40 saptamani si nu a mai scris de ceva timp. Presimt ca naste. Asa ca o incurajez un pic

Vreau sa va intreb si eu ceva din ciclul deschis de mult in odisee (ca doar suntem fumei): 'tara arde si baba se piaptana'. Voi cand plecati la spital va taiati unghiile mici? sau le puteti lasa asa momoase de la atatea vitamine?

Dana S37 + 4 cu Daria Stefania

AMR 2+ saptamani

Mergi la inceput

Graviduta inscrisa la noi prima pe listuta o fi nascut?

Vio ce mai faci? Nasti ?

Dana S37 + 5 cu Daria Stefania

AMR 2+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Neata!

Eu tot nenascuta si am asa un chef...
Mioara felicitari pt. bebe Doru. Sa creasca mare si sanatos. Vreau si eu o nastere ca a ta .
Fetelor care sunteti la a doua sarcina ne spuneti si noua "incepatoarelor" ce nu trebuie sa mancam daca vrem sa alaptam?

Andreea saptamana 39 Radu Stefan
AMR 1 SAPTAMANA si ceva...
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

quote:
Originally posted by ddanagh
Voi cand plecati la spital va taiati unghiile mici? sau le puteti lasa asa momoase de la atatea vitamine?

Cred ca raspunsul o sa il afli singura dupa prima zi cu bb!

Cand o vedeam pe Columbeaca la maternitate cu unghiile lungi si parul in vant si bb in brate mi se facea mila de saracu' copil!

Eu nu am mai avut unghii lungi de muuuuulta vreme!Poate sunt eu mai neindemanatica!

Asa, deci nu v-a placut deloc papusica facuta pentru bb!

O zi buna!!!

Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

Mergi la inceput

Andreea, Mi-a sarit in ochi poza cu 2 iulie 2005 - azi faceti doi ani de la casatorie. La multi ani impreuna, cu bebe sanatos care va sa va bucure fiecare clipa.

AMR 2+ saptamani

Mergi la inceput

Ba Ile, m-a distritat la culme papusica ta. Am vazut si prin magazine la jucarii pentru nou nascuti genul ala. Atentie insa la funtitele alea mici sa nu se desprinda cand le baga in gurita.

AMR 2+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Neatza!
Dana, eu nu le taiasem f scurt si la cateva ore dupa cezariana, doct mea ginec mi-a cerut"unghiile la control" si m-a rugat sa fac tot posibilul sa mi le tai scurt scurt pana a doua zi cand ma mutau in salon si incepeau sa mi-l aduca pe bebe Dragos pt acomodare.
De Anya mai stiti ceva?

AndraSapt35 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput