Mamici de iulie-august 2007 (72)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Karli, bebelina va fi cu sigurantza sanatoasa ca are o mami foarte responsabila, asa ca nu cred ca are rost sa iti faci griji. Totul va fi bine, o sa vezi. Iti va demostra ea saptamana asta de ce plamani mari si fortosi dispune si cata sanatate debordanta are! Tu doar tre' sa o incurajezi sa iasa la lumina si sa ii explici ca acum e momentul ei si tre' sa profite din plin de el.

Andra
37s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Fetelor, noi ne ducem la nani, ca astazi am avut o zi plina de contractii si de stari aiurea, asa ca incercam sa ne odihnim cat mai mult ca sa crestem mari si sanatoase. Plus ca incercam sa ne facem somnul de frumusete pt ecografia morfo de maine, sa dam frumos la d-na dr si sa nu ne interneze inca.

Va pupam si va uram somn usor!

Andra
37s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

Seara buna!
Fetelor, eu azi am avut probleme cu postarea raspunsurilor! Imi dadea eroare! Si acu' am vazut ca au aparut totusi! Ciudat!
Am citit, da' tre sa-mi reimprospatez memoria ca sa raspund!

Simona, mamica de Miruna, A M R 8 ZILE (teoretic!)

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Hello!
Mioara, sa-ti traiasc minunea, refacere rapida, cum ai avut si nasterea de altfel!
Deci de azi incepe sezonul nostru oficial! cred ca Horia al meu s-a prins de asta si mi-a servit vreo 2 contractii dureroase azi ce n-am stiut eu nici la prima sarcina ce inseamna asta! cred ca de maine iau si eu macar jumatate de salbutamol din ala pe zi, nu de 2 ori pe zi, ca parca totusi, nu vreau sa nasc la 35 saptamani! 2 saptamani daca mai sta piticul in burtica si sunt super fericita! Sau poate or fi de la descantecul Laviniei contractiile alea? Ca m-am prins ca nu trebuie sa-l citesc abia dupa ce-l citisem
Merg la nani deoarece azi am avut o zi f obositoare, inclusiv iesirea la o plimbare in familie a fost presarata cu momente obositoare si mai putin placute asa ca acum mi-s stoarsa!
Va pup, noapte buna, spor la nascut celor care se pun pe treaba in nopate asta sau maine dimineata pana mai intru eu pe DC

AndraSapt35 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Mioara, felicitari! Doru Andrei bine ai venit!
Sa fiti sanatosi, sa veniti repede acasa si sa auzim numai de bine!

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Lia, Simo felicitari pentru ziua activa! Sunteti curajoase!

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by papadie

Au inceput sa se coaca pepenasii? Normal pe caldurile astea. De azi insa, oficial si cu hartie la mana, va asteptam sa dati gust la salata de fructe de la scutecele:)) Celor care au nascut le uram nopti line si bebelusi sanatosi. Celor care stau sa nasca le uram sa nasca in zece si minute si, evident, fara dureri! Pepenasii

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Multumim frumos!

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nusica

UM: 18.10.2006, DPN: 25.07.2007
OARE SA FAC CEZARIANA SAU SA NASC NORMAL?
NUME BAIETEL: DENIS STEFAN

Bine ai venit! Sarcina si nastere usoare, refacere grabnica, lapte'n tite, bebe papacioas si scrie-ne mai des!

Simona, mamica de Miruna

A M R 7 ZILE (teoretic!)

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Io dezertez! ma terorizeaza niste tantari! Fug la dus si apoi in pat (in dormitor nu vin tantarii ca avem aparatu' contra lor in priza!)

Somn dulce! Mai raspund si maine!

Simona, mamica de Miruna

A M R 7 ZILE (teoretic!)

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

buna dimineata , sa va imbii cu o

Mioara si bebe Doru Andrei

Lavinia

tuturor sa ne mearga bine si in aceasta saptamana .

Otiliainceput 35+Laurentiu

Mergi la inceput