Mamici de iulie-august 2007 (72)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna seara !
Bun venit pe lume noilor bebelusi, mamicilor refacere rapida, si multa multa sanatate la mamici si bebei.
Mioara excelent sa nasti in 2h30. Poate ne dai reteta.
Ma duc sa mai citesc ce-ati scris pe weekend si revin sa scriu (daca nu adorm).
Pupici multi si o noapte linistita va doresc!

Jeni33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by karligutza

unde m-ati umblat duamna Simo?

am impresia ca dumneavuastra ati petrecut ca-n povesti de ziua matale! deci AMR 1 zi?

karligutza, sapt.39 cu la purtator

Macar de ar fi fost asa....dar am umblat lelea cica, pana la ai mei si inapoi, insa nu am stat cumintica deloc, mai mult in picioare ca m-am simtit in stare...si cine se resimte acum? IO! Parca am participat la maraton....

AMR any day now

Simona 35+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Oana sincer nu cred ca tu sau vreuna dintre noi poate sa hotarasca ce si cum sa nasca, cu atat mai mult CAND....Deci eu as sta linistita pana pe 5, sa vezi care mai e treaba ecografic. Si nu uita ca dr tau e un dr foarte bun! Asa cum ai mers pe mana ei 9 luni de zile si nu ai avut nimic sa-i reprosezi, ai incredere inca odata in ea si vezi ce hotaraste.

Edit ca am uitat. Lia felicitari de excursia e propriile picioruse, dar nu exagera.

Simona 35+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Simo78
Edit ca am uitat. Lia felicitari de excursia e propriile picioruse, dar nu exagera.
Simona 35+ Matei Hisham
Crash test dummies

Hehe! Simo-maratonista! Stiu ca ai dreptate, dar am luat-o si noi treptat, cu deplasari scurte (asat dupa ce mi-am testat rezistenta prin casa). Deocamdata suntem foarte ok!

Hai sa va intreb altceva: credeti ca ar fi sigur pentru mine sa dau cu vopsea un perete? Mi s-a pus pata pe un perete urat de tot din apartamentul in care stam si vreau sa-i reimprosptez vopseaua. E in baie, iar proprietarii s-au zgarcit acolo la greise si faianta si arata tare aiurea... Are ceva daca umblu cu vopsea? Ma gandesc la toti vaporii aia, la cate chimicale sunt in vopsea etc.

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

eu de maine intru in Saptamana 40
si ma gandeam ca asa cum l-am ajutat eu la pregatirea prezentarii pe domnu'sot.. asa sa ma ajute si el pe mine acum...
deci o sa incep repetitiile la modul urmator!

"Buna ziua, onorat doctor!
Numele meu este karligutza,
am absolvit cu bine 39 de saptamani
si sub indrumarea domnului HOOK
am realizat "proiectul" cu tema "karligugurutza"...... " hm?

suna bine prezentarea pana aici?
in incheiere o sa fac si-o simulare! dar asta n-o repet acasa ca e periculos! daca nu stie domnu'HOOK sa ma mai indrume?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by karligutza

eu de maine intru in Saptamana 40
si ma gandeam ca asa cum l-am ajutat eu la pregatirea prezentarii pe domnu'sot.. asa sa ma ajute si el pe mine acum...
deci o sa incep repetitiile la modul urmator!

"Buna ziua, onorat doctor!
Numele meu este karligutza,
am absolvit cu bine 39 de saptamani
si sub indrumarea domnului HOOK
am realizat "proiectul" cu tema "karligugurutza"...... " hm?

suna bine prezentarea pana aici?
in incheiere o sa fac si-o simulare! dar asta n-o repet acasa ca e periculos! daca nu stie domnu'HOOK sa ma mai indrume?

Adevarul e ca toate avem maaare nevoie de "indrumare", duamna inginer! Dar daca domnul HOOK te-a dus pana in saptamana 40, cred ca merita si el acolo, o diplomitza de "indrumator" autorizat sau ceva de genul asta. Ce spui?

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Annisia

Bravooo Mioara!!! Ce repede ai nascut; super! Eheeee cine nu ar vrea sa scape asa ieftin??!!!
Fetelor, am observat ca doar un pici s-a nascut fix la 40 de saptamani. E o regula sau doar asa s-a nimerit la voi? Adicatelea si eu ma pot astepta sa nasc mai repejor? Eu am termen pe 2 septembrie, dar tare mi-ar placea sa fie mai devreme, cam pe la jumatatea lunii august...
Pana atunci, va las pe voi ca sa imi povestiti si mie cum fuse treaba pe la maternitate... Bafta multa, burticute dragute!

http://family.webshots.com/photo/2648374680101620375lGUkcJ

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Vai de mine! De ce sa iti doresti sa nasti la mijlocul lui august, cand tu practic atunci abia intri in luna a noua...DPN 12 sept, nu? E ceva in neregula cu sarcina?

Simona 35+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Lia promis diploma de tatic! promis... facut! vedem ce iese si diploma dam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Karli, felicitari pt intrarea in saptamana 40. Maratonisto, esti printre putinele care au atins aceasta venerabila varsta pana acum. Felicitari familiei Hook! Insa vezi ca sapta asta tre' sa vb cu printzesik din burtik sa isi faca simtita prezenta singura, fara "ajutorul" lu' dom' doctor.

Simo, Lia, ma bucur ca ati avut activitati care a implicat iesirea din casa...si eu mi-am luat inima-n dinti si am plecat putin pe afara....insa am apelat la masina pt o plimbare scurta pt ca pe jos mi s-a parut un act de eroism si nu am vrut sa risc sa nasc prin parc.

Lavinia, bafta maine la dr si speram sa auzim vesti bune de la tine! Tine-ne la curent cu nasterea micutzei Lorina. Eu si cu Mara iti tine pumnii sa iasa totul ca la carte si sa luati amandoua nota 10. Nastere usoara si refacere rapida!

Andra
37s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Andra multumim! multumim si lui Doamne-Doamne caci inca ma simt bine si sper ca bebelina sa fie sanatoasa asa cum am fost si eu pe timpul sarcinii!
iti trimit si eu o floricica ca esti asa dragutza si tii cu noi!

Mergi la inceput