Mamici de iulie-august 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 17
roxanadum spune:
Salut burtici si mamici!
Dupa maratonul de cumparaturi am picat lata. Ieri chiar am exagerat, am fost in IKEA. Dupa ce vineri seara m-am plimbat tot Carrefourul. Asa ca am stat in pat cu niste simptome ca de cadere de calciu. Nu mai stiu ce sa fac, astept sa treaca. Cica e normal.
Pentru pofte de nastere - stiti site-ul asta?: http://www.babycenter.com/videos/?_requestid=130276
Mie mi-a placut tare mult.
Mi-am luat de la IKEA o masutza super faina pt laptop. Acum pot sa stau si eu ca boieroaica si sa scriu mai des.
Roxana 37+ cu Robert
roxanadum spune:
Sa va intreb ceva: cupilul meu isi tine capsorul undeva sub sanul meu drept intre stomac si ficat. Si impiiingeeeee! In sfarsit, si din picioare si din toate alea. Dar, aici unde are capul, ma ustura de nu mai pot. Ustura inauntru sub piele de 2 zile. Nu am arsuri, nu e stomacul, pt ca e in stanga sub coaste. A mai patit cineva asa?
Roxana 37+ cu Robert
madabout2003 spune:
Karligutza felicitari pentru dl. inginer!
Si o poezioara drept premiu!
Poezie(si inginerii pot scrie versuri)
Intr-o balta neagra,
Patru ochi luceste.
Ce sa fie oare?
Cred ca e doi peste.
Pe un camp cu viorele
Crestea numai ghiocei.
Si-a venit mandrele mele
Si le-a cules ei pe toti.
Creste iarba, iarba deasa
Perpendicular pe casa.
Vine calul si o paste.
Alta iarba se dezvolta.
Tara mea cu rauri multe
Si cu frunze si cu flori.
Ai in tine-o populatie
De mai multi locuitori.
Si din bolovani cu apa
S-au format inspre apus,
Muntii tai de incretire
Orientati cu varfu-n sus.
Trece lebedele-n zare.
Eu ma uit, ele dispare…
Ps Sper ca nu e suparacios dl. inginer eu am murit de ras cand am descoperit poezioara si nu pot sa ma abtin sa nu o trimit inginerilor..
MADA 31+, cu Emily
Noi doi+1
karligutza spune:
Mada multumesc!!!
dom'inginer a zis asa: "misto poezia"
iar io zic:
"trece gastele in zare, eu ma uit, ele dispare"
karligutza, sapt.39 cu la purtator
karligutza spune:
gaste, lebede, ma rog... tot aia...
nush de ce am retinut eu gaste
oi fi nevasta de inginer?
cristina26 spune:
madabout2003tare faina poezioara ta.
Mioarafelicitari pt aducerea pe lume a lui Doru. Refacere rapida si bebe sanatos si mancacios!
Am deja 37 de saptamani sunt tare fericita.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
37+ Ingrid Ecaterina si mami
christyne spune:
Felicitari si din partea mea Mioarei. Sa te intorci sanatoasa acasa cu puiutul mic.
Fetelor, am vorbit cu doctorul si m-a programat si pe mine pentru data de 5 iulie pentru inducere. Termenul era pe 16 iulie, dar el chiar pe 16 trebuie sa plece din tara si vrea sa ma lase in regula. O sa avem 38 de saptamani si 4 zile. Sper sa fie totul ok. M-au luat niste emotii de nu mai pot. Puneti-ma si pe mine pe lista, va rog!!!
Christyne + Mihai + bb2 (16.07.2007)
estecri spune:
super tare si descantecul si poezia!!
Poezia trebuie sa o citesc si eu sotului care tot inginer este...
Karligutza sa nu te astepti sa automatizeze tot!!Al meu a schimbat o priza in casa si injura de mama focului ...ca de aia exista electricieni, zugravi si ca toti trebuie sa manance o paine...IOnginerii cica dau doar ordine si organizeaza programul de lucru al echipei din subordine...(deci mai exact...eu ii spun ca "freaca menta" ...glumind ...ca stiu ca are super raspundere!!!)
Sorina 37+
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
AMR 12 ZILE
karligutza spune:
unde mi-ati umblat duamna Simo?
am impresia ca dumneavuastra ati petrecut ca-n povesti de ziua matale! deci AMR 1 zi?