Mamici de iulie-august 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 16
ghinetz spune:
Sunt singurica acasa si ascult folk. (Sotul e la un examen) Ma destrabalez cu o cioco cu caramel. Curat dezmat! Si parca m-am mai linistit cu toate grijile mele. Lia, Anto
quote:
Depinde de tine sa decizi cum preferi si bineinteles de sfatul doctorului.
O sa ma las total in voia medicului. Sa vad ce zice ea joi, la eco. Doar ea stie mai bine. Si chiar am toata increderea in ea.
(Pe bune, Baniciu asta e ca un drog. Adica ma face sa uit de toate...)
Maine fac ultimele cumparaturi, mai spal ce e de spalat si apoi, gata, pregatesc camera pt bb. Adica imi preagtesc mica farmacie - sa am totul la indemana - cosul unde face bb nani, locul unde ii voi face baie, masa de infasat (asta e biroul, ca nu avem masa speciala) Abia astept.
Oana 36+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Lavinia, dar poate nu te tine in spital pana joi, nu? Oricum ne auzim la un telefon.
(super vraja! mi-a placut)
Oana 36+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
roxy spune:
Irinusha multumesc pentru ca mi-ai scris, as dori sa te mai intreb numai ce reprezinta Familienbuch, certificatul de casatorie sau ce?
Si inca ceva si promit sa termin...cate zile poate sa-si ia sotul liber de la servici atunci cand naste sotia, daca nu vrea sa-si ia concediu?
multumesc mult .
Felicitari tuturor fetelor care au nascut , sa aiba laptic suficient si bebelusii sa creasca mari si sanatosi.
Nastere usoara celor care se pregatesc .
roxyAlex
sunt in saptamana 35
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
ddanagh spune:
Karligutza daca nici dupa vraja Laviniei nu nasti apoi nu stiu ce sa cred .
Lavinia foarte ademenitoare vraja ta.De saptamana viitoare cred ca o invat si eu.
Dana S37 + 4 cu Daria Stefania
AMR 2+ saptamani
karligutza spune:
Lavinia ma prapadesc de ras pe aici... emotionanta galeria mea? dar a ta cum e? multumesc... vezi ca dupa regula mea de 3 simpla in comparatie cu nasterea pe care a avut-o Mioara mi-a iesit ca nasc tot pe 5... deci fii antena aici'shea... si tu Dana ca ziceai ca daca nici dupa vraja Laviniei nu iese socoteala... imi fac bagaju' si ma duc in Honolulu...
karligutza, sapt.39 cu la purtator
karligutza spune:
Lavinia ma prapadesc de ras pe aici... emotionanta galeria mea? dar a ta cum e? multumesc... vezi ca dupa regula mea de 3 simpla in comparatie cu nasterea pe care a avut-o Mioara mi-a iesit ca nasc tot pe 5... deci fii antena aici'shea... si tu Dana ca ziceai ca daca nici dupa vraja Laviniei nu iese socoteala... imi fac bagaju' si ma duc in Honolulu...
liadorian spune:
Dragele mele, regula voastra de 3 simpla m-a facut sa ma bag sub masa si sa ma treaca toate sudorile. Pai voi vreti sa spuneti ca eu chiar trebuie sa nasc??!! Cum vine treaba asta?! Eu am vrut burtica, bebelush, funditze etc. si gata! Lavinia, cu sau fara voia ta o sa imprumut galeria pe care ti-o face Karli, ca tare imi trebuie si mie. Dar o vraja de nascut in 2h30 nu stii?
Cred ca pana una alta o sa-mi trag doua plame sa-mi revin, fiindca stiu de unde mi se trage: de la oglinda mamei mele. Am fost in vizita la mama (da, da! chiar eu! pe cele doua piciorushe ale mele! ) si ce credeti ca-mi provoaca acolo un soc de proportii? Oglinda, domnule! Oglinda mea de-acasa ma arata mai mica decat aia de la mama. Cand m-am vazut acolo cata mi-s/miss , cand am vazut ce bombata e burtica mea... Sincera sa fiu a trebuit sa stau jos si m-am uitat repede dupa o tarie ceva, ca simteam ca-mi vajaie cele urechi!
Dar, vorba cantecului, "noi o scoatem la capat/cand se stinge lumina". Noaptea e un sfetnic bun. Pana maine mai am timp sa-mi revizuiesc atitudinea si sa-mi iau in serios rolul de mami calma si pregatita pentru toate cele ce urmeaza. Azi - si numai azi - imi propun sa fug de-acasa!
Nu faceti ca mine!
LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!
karligutza spune:
Lia esti un fenomen...
ok.. azi ai voie sa iti dai si 2 palme si sa fugi si de acasa!
DARRRRRRRRRRR!!!
daca tot o apuci pe coclauri... vezi daca nu cumva o sa gasesti si tu vraja cu nascutul in 2h30'... deci atentie!!!! ; si daca o gasesti inseamna ca n-avem ce face, dar o sa facem ca tine! vom fugi un pic de-acasa
madabout2003 spune:
Hola, vorbaretelor! Deci asa faceti vraji pentru nasteri rapide... tinti_le minte pentru ca o sa am si eu nevoie peste vreo cateva saptamani!
Mioara felicitari! Bun venit lui Doru Condorul ( asa il cheama pe si pe frati_miu si am la rime de iti sta mintea in loc!) sa fie sanatos, voios, mancacios!
Eu ieri mi_am refacut lista cu ce mai am de cumparat, inca o multime de chestii, abia astept sa plec la shopping...
In rest ieri m_a scos al meu cu niste prieteni la o corida (e un romantic incurabil!!!) de ma batut un soare si mai stateam si pe un scaun taaare de am iesit de acolo intepenita! Plus ca mi s_a parut super barbar sa omoare taurii numai ca sa se distreze..ca pe vremea romanilor ...paine si circ..
Anto vroiam sa te intreb daca in Belgia exista chestia aia scor Apgar? Ca aici nu stiu..oricum bebelina mea o sa aibe de la mine 10 pe linie...mai ales daca iese in 2 ore jumate!
MADA 31+, cu Emily
Noi doi+1
karligutza spune:
Fetelor discutie intre mine (nevasta de proaspat inginer) si sor'mea:
Sora: ...si parintii i-au dat cheile de la o masina noua acum cu ocazia absolvirii??!!
Eu (citandu-l pe dom'inginer): ...daaaaaaaaaaa, pe langa moci'cleta!
Sora: aha, masina e marca "pejos"?
Eu: nu... e marca "ia-ti singur daca vrei"
Sora: de-acum asteptam inventiile ingineresti!
Eu: daaaaa, o sa automatizeze tot; doar iesirea lu'karligugurutza o mai lasa naturala!
deci asa se practica? chei noi, masini straine... hmmm; ia sa facem noi o reclamatie!