Mamici de iulie-august 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 15
Annisia spune:
quote:
Originally posted by estecri
eu cu bebe multumesc karligutei si annisiei
pup fete dulci cu burtici
Bravoooo!!! Ai reusit!!!!! Eu ma bucur ca am putut sa iti fiu de folos! Vezi ca ti-am trimis o semnatura smechera prin PM. Numai sa stergi spatiile din interiorul parantezelor si UAU! toate fetele o sa stie ca esti aproape de ziua cea mare!
Gata fug in oras sa pap! O zi minunata in continuare va doresc!!!! Mai intru zilele astea sa vad daca s-a marit listuta de la inceput... Cea cu bebelinii nou nascuti. De acum e iulie si e randul vostru!
Bebe Yannis Edmond in evolutie
Ashera spune:
Mioara, felicitari ptr nastere si ptr bb de nota 10 ! . Te asteptam sa revi pe forum si sa ne povestesti cum a fost.
34+
Christian
liadorian spune:
Wow!! Deja avem un bebelush nou de intampinat! Bun venit pritre noi, Doru Andrei! Mioara, felicitari, mamico! Refacere rapida!
Pun repede niste fetitze la treaba, pentru ca niciodata nu se stie ce bebe e pe drum!
nusica, bine-ai venit prinre noi! Uite ce zi extraordinara sa primim si mamici noi, si bebelushi noi!
Oana, chiar nu stiu ce sa te sfatuiesc in legatura cu bebe. Poate ca ar trebi lasata natura sa-si vada de treaba, dar daca tot e vorba de o cezariana... Uite pe lista de la inceput de capitol cati bebei s-au nascut mai repede de 38 de saptamani si sunt acum bine. Oricum ai decide, eu o sa trimit spre tine si spre bebe numai energie pozitiva, pentru ca amandoi sa fiti puternici si sanatosi!
Sorina, super semnatura!
LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!
Antoanela23 spune:
Mioara, felicitari, ce frumos ca ai nascut pe 1 iulie.
Sa-ti traiasca baietelul, sa fiti sanatosi cu totii.
Karli, mersi . Iti doresc o nastere...cum iti doresti tu.
Oana, in principiu dupa sapt 37 bb e complet dezvoltat si toate reflexele sunt formate. Deci nu cred ca el ar fi in pericol daca faci cezariana la 38 de sapt. Pe de alta parte e perfect adevarat ca daca sta in burtica inca 1-2 sapt mai ia in greutate, are mai multa forta la supt, etc.
Depinde de tine sa decizi cum preferi si bineinteles de sfatul doctorului.
Bun venit noilor mamici, Freya si Nusica, scrieti-ne mai multe despre voi.
Nu e niciodata prea tarziu sa primim mamici in frup, chiar si dupa ce ne mutam la scutece mamicile noi sunt oricand binevenite.
Ile, aveam contractii dinainte sa-mi scoata cerclajul dar tocmai stiind ca-l scoate nu am luat nici o pastila sa le opresc.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)
siminoc spune:
quote:
Originally posted by liadorian
Fetelor, de pe la 4 nu mai am somn! Ma tot miram de ce si acum stiu: e 1 iulie!!!! Suntem deja pe ultima turnanta! Ca tot e moment festiv, in loc de "Buna dimineata!" si de va urez tuturor burtoaselor nastere usoara si va invit la sa ne facem curaj!
Mai avem 5 saptamani!
Buna dimineata, ziua, seara!
Lia, buna idee! Merge o bere rece, fara alcool! Pentru ultima turnanta, suta de metri sau cum o fi pentru fiecare!
Simona, mamica de Miruna, A M R 8 ZILE (teoretic!)
poze cu burtica si fara
siminoc spune:
quote:
Originally posted by liadorian
Fetelor, de pe la 4 nu mai am somn! Ma tot miram de ce si acum stiu: e 1 iulie!!!! Suntem deja pe ultima turnanta! Ca tot e moment festiv, in loc de "Buna dimineata!" si de va urez tuturor burtoaselor nastere usoara si va invit la sa ne facem curaj!
Mai avem 5 saptamani!
Buna dimineata, ziua, seara! Am dormit in reprize, ca mai toate noptile in ultima vreme! Azi m-am trezit pe la cinci si ceva si am adormit iarasi pe la opt, pana pe la zece si ceva.
Lia, buna idee sa sarbatorim! Cu o bere rece, chiar si fara alcool! Pentru ultima turnanta, suta de metri, ce-o fi pentru fiecare!
poze cu burtica si fara
ddanagh spune:
quote:
Originally posted by karligutza
cat despre bebe... si eu il astept "brusc si dintr-o data" ca Mioara... ea avea DPN 7 iulie si a nascut pe 1. Daca aplicam regula de 3 simpla si punem ca eu am DPN 11 iulie, ar trebui sa nasc pe 5 iulie? deci scap mai repede de data de 6 ; dar se aplica matematica si in cazuri d'astea?
karligutza, sapt.39 cu la purtator
Asta a fost primul lucru pe care l-am facut si eu. Un calcul repede. Bancherul nu se desminte.
Cat despre semnatura am ales roz pal pentru ca e pe duca
Dana S37 + 4 cu Daria Stefania
AMR 2+ saptamani
siminoc spune:
Ziua buna, mamicutze, bebeline, bebelushi si burticutze!
Lia, super ideea cu sarbatoritul ultimei turnante cu o bericioaica rece, chiar si fara alcool!
Freya, bine ai venit! Sarcina si nastere usoare, refacere grabnica si scrie-ne mai des!
Lavinia sa aiba DD grija de voi si sa auzim de bine! Abia astept vestile bune de la tine!
poze cu burtica si fara
freya spune:
Multumesc mult pt. primirea in mamicilor de iulie-august 2007!
DA, aveti dreptate DPN este 15.08.07 si nu 15.07.07, dar inca nu ma trezisem bine!
Va pup,
Freya 33+ Luca
lorinaoo1 spune:
Mioara ce fain, ai scapat usor. Felicitari si refacere usoara si bebe sa fie sanatos, mancacios si rozior (de sanatate, evident)
Siminoc
Dna Hook m-a emotionat asa o sustinere . Si chiar ma gandeam ca poate printesica ta are si ea nevoie de o galerie mai serioasa, ca o tine pe mami intr-un stres.
Hai Karligugurutza
uite cum te asteapta mami
si tati
Si acu sa incercam o vraja noua
Hocus pucus, flori de tei
sa vina la mama ei
abracadabra, flori de nufar
fugi, teama, ca nu te sufar
lelita cu ochi ca salba
fa sa vin' iute la mama
Acu sper ca nu trag piciorul prea tare la nasteri ca nu vrem sa vina bebeii din aug mai repede decat trebuie Deci cine are DPN-ul prin aug, sa nu citeasca vraja, da?
Pupici multi pt toate fetele si sa aveti grija de voi si de bebici. Io acu ma duc sa ma cosmetizez, mai fac ordine prin bagaje si maine la spital
Lavinia-nasica de moflea cu Lorina Maria 38+
AMR 4 zile