Mamici de iulie-august 2007 (72)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

stiu ca trebuie sa intru zilnic sa modific la semnatura AMR ...dar nu stiu cum sa scriu cu alte culori...selectez textul si de unde iau caracterele italice,m boldate sau culorile? sa nu aruncati cu rosii...neuronu singur saracu....

sorina 37+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani
AMR 13 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Freya, bine ai venit in grupul nostru !

34+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by estecri

stiu ca trebuie sa intru zilnic sa modific la semnatura AMR ...dar nu stiu cum sa scriu cu alte culori...selectez textul si de unde iau caracterele italice,m boldate sau culorile? sa nu aruncati cu rosii...neuronu singur saracu....

Cu ce culoare vrei sa iti apara scris? Spune-mi mie si te ajut!

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

cu albastru ca e baietel

sorina 37+
poze1
poza2
AMR 13 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Cel mai simplu este sa procedezi ca si cum ai vrea sa postezi un mesaj. Dai raspunde la subiect si iti alegi de acolo corp, litera, culoare... Copiezi exact ce iti apare (cu parantezele si semnele de rigoare) si pui toata chestia sub semnatura ta din profilul personal. Daca nu iti reuseste treaba uite aici...

[ blue ][ size = 4 ] AMR 12 zile [ / size = 4 ] [ / blue ]

Numai ca trebuie sa stergi toate spatiile. Eu le-am pus pentru ca altfel iti aparea exact produsul finit...

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

sa vedem daca merge

sorina 37+
poze1
poza2
AMR 12 ZILE

Mergi la inceput

eu cu bebe multumesc karligutei si annisiei
pup fete dulci cu burtici

sorina 37+
poze1
poza2
AMR 12 ZILE

Mergi la inceput

ia sa vedeti ce semnatura am...(nu e meritul meu!!)

Sorina 37+
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
AMR 12 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

In sfarsit am reusit sa prind si eu doua secunde la calculator. Sunt plecata la ai mei in weekend si sora-mea e cu sesiunea, asa ca nu am avut sanse sa ma apropii de forum in ultimele zile. Am citit totusi printre picaturi, nu stiu daca am reusit sa citesc tot, dar cu siguranta nu mai retin mare lucru...deh...neuronii,oboseala, etc.

In primul rand bun venit acasa proaspetelor mamici! Felicitari pt bebei cumintei...poate mai trimiteti si inspre noi putina cumintenie ca o sa ne prinda bine cand vom aparea pe lume!

Felicitari mioara pentru bebe si nasterea usoara! sa fie cuminte si mancacios asa cum le sta bine la bebei!

AAA...si LA MULTI ANI Simo!!!!Mai cu intarziere, dar iti doresc tot binele din lume si sa te bucuri de bebele tau!

Deocamdata nu mai stiu ce voiam sa mai zic.Eventual revin, ca se pare ca am liber la calc azi.

Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

back Sorina!

karligutza, sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput