Mamici de iulie-august 2007 (72)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Alina.a asteptam vesti de la tine! Speram ca sunteti bine si tu si bebe Elisa!

Fetelor!!!!!!!!!! Am intrat in 37 de saptamani!!!!!!!!!!!!!

Fi-mea se tot antreneaza sa iasa afara. Azi diminerata m-a trezi din somn pe la 5 cu niste contractii de am zis ca sigur nasc. Erau la interval de 8-10 secunde si durau cam 10 secunde....cu dureri de spate, dureri de burta, stari de voma....tot tacamul.....poate nu nasc acasa ......de azi imi pun bagajul la usa, ca vad ca Mara mea este totusi "pregatita" sa o vada pe mami.....

Andra
37s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Ia uitati ce semnatura am

Dana S37 + 4 cu Daria Stefania

AMR 2+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

mioara sa-ti traiasca puiul si sa veniti repede acasa. Super rapid travaliul ...bravo mami!!
cum fac fetelor sa scriu si eu la semnatura ca au m,ai ramas 12 zile pana cand nasc?
karligutza imi pare rau...dar lasa ca poate vine bebele singurel!!

sorina 37+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani
AMR 13 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

pentru toate fetele. Am citit tot din urma. vad ca aseara nu prea ati avut somn.
Mioara sa te bucuri de bb, sa fie cuminte si sanatos.

Oana 36+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by ddanagh

Ia uitati ce semnatura am

Dana S37 + 4 cu Daria Stefania

AMR 2+ saptamani

ce semnatura ROZ ai!!!

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by estecri

cum fac fetelor sa scriu si eu la semnatura ca au m,ai ramas 12 zile pana cand nasc?
AMR 13 ZILE

Exact cum ai scris deja. Dupa semnatura ta setata din profilul personal, dai un enter si pui textul dorit. Apoi il selectezi si iti alegi formatul textului, culoarea, literele sau alte iconuri, care sa inveseleasca atmosfera...

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Revin cu o {b]rugaminte/intrebare[/b]:
stiu ca am tot spus/m-am tot vaitat ca imi pleaca medicul in concediu. Acum am o dilema: dr va pleca pe 13. Pe 5 fac o eco. Daca bb e bine, e dezvoltat, sa vb cu dr. meu sa-mi faca cezariana pe 12? Adica va fi totul ok pentru bb? Sau e mai bine sa mai astept si sa nasc cu altcineva? Mai sunt fete care au nascut la 38 de saptamani? (Of! M-as fi simtit mai bine daca erau macar 38 de sapt si ceva, 2-3 zile acolo. Nu stiu de ce.)
Nu ma gandesc ca dr. nu va fi apoi in spital sa ma "guguleasca". De asta imi pasa cel mai putin. Vreau doar sa fie totul bine pentru bb! (Asa...eu care ziceam ca pentru bb stau si pana la 42 de sapt., daca are el chef, acum ma gandesc la 38!!!Of!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Sorina, schimbi semnatura cu cate o zi in minus daca te loghezi zilnic la "Profil Personal" si schimbi acolo efectiv cifrele!

cat despre bebe... si eu il astept "brusc si dintr-o data" ca Mioara... ea avea DPN 7 iulie si a nascut pe 1. Daca aplicam regula de 3 simpla si punem ca eu am DPN 11 iulie, ar trebui sa nasc pe 5 iulie? deci scap mai repede de data de 6 ; dar se aplica matematica si in cazuri d'astea?

karligutza, sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Revin cu o {b]rugaminte/intrebare[/b]:
stiu ca am tot spus/m-am tot vaitat ca imi pleaca medicul in concediu. Acum am o dilema: dr va pleca pe 13. Pe 5 fac o eco. Daca bb e bine, e dezvoltat, sa vb cu dr. meu sa-mi faca cezariana pe 12? Adica va fi totul ok pentru bb? Sau e mai bine sa mai astept si sa nasc cu altcineva? Mai sunt fete care au nascut la 38 de saptamani? (Of! M-as fi simtit mai bine daca erau macar 38 de sapt si ceva, 2-3 zile acolo. Nu stiu de ce.)

Pai pana pe 12 iulie, o sa ai 38 de saptamani deja, nu??? Avand in vedere ca mai multe fete au nascut pe l 37, 38 de saptamani...nu ar trebui sa fie o problema. Totusi, daca nu vrei cezariana, e mai bine sa il lasi pe bebe sa-si faca programul complet. Stie el mai bine cand trebuie sa se nasca... De ce sa fortezi lucrurile mai ales daca spui ca nu vrei neaparat sa nasti cu medicul care te-a urmarit pe parcursul sarcinii...

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Annisia, pe 12 fac exact 38 de sapatamani. DPN-ul e pe 26. Cezariana voi face fiindca si pe Stefan l-am nascut cu cezariana. Nu am alta alternativa. Cat despre a naste cu medicul care m-a urmarit in cele 9 luni de zile...sigur ca asta as vrea. Dar daca sanatatea lui bb e pusa in pericol pentru asta accept orice alt medic. Numai sa fie bb bine. Stiti ce ma gandesc? Daca am avut ovulatie mai tarziu si bb nu are de fapt 38 de saptamani, ci mai putin? Parca gabiarama spunea ceva de genul asta...

Mergi la inceput