Mamici de iulie-august 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 12
Irinusha spune:
Burticutze si mamici, scuze de disparitie, n-a fost planificata, pur si simplu a aparut o prietena in vizita si n-am mai avut timp. Ieri am plecat si noi acasa la noi si azi ne-am mai potolit.
Intai mii de multumiri ptr. galerie si primirea calda! Sunteti niste dulci!
Si din partea mea ptr. Jadi si Kitty un "Bine ati revenit" cald! Refacere rapida si bb-i cuminti si scumpi!
De Andicu ce mai stiti?
Jadi, pe tine chiar nu ma asteptam sa te vad asa repede dupa cezariana ... ts, ts, ts, cum ai asa curaj!
Simo, cu intarziere, dar din inima: La multi ani!!!! Nastere usoara, bb-lus sanatos ... si tot ce-ti mai doresti!
Dana, e prima oara cand a fost si ptr. mine "lumea mica" ;) Normal ca Magda a stiut ca am nascut, doar e var-mea :) Am vazut ca vorbeai de Ploiesti, cum e, te intorci?
Roxy, hai ca scriu aici pe scurt ce-ti trebuie la spital:
Ptr. mamica:
- pijamale - camasi de noapte mai bine spus, sa ai mai usor la control; mai multe (3 min.), eu pe prima am facut-o "varza" in prima noapte.
- ptr. zi, training sau costum de casa (Hausanzug) ptr. stat prin spital - n-am vazut pe nimeni in pijamale plimbandu-se pe holuri
- sosete calduroase ptr. nastere - eu n-am avut nevoie
- si chestii personale ... med., trusa cosmeticala, etc
Ptr. bb:
- haine de plecare
- maxi-cosi
Primesti mancare/bautura; tampoane+chiloti de unica folosinta (Einmalhöschen); in caz ca nu alaptezi lapte ptr bb (trebui intrebat ce lapte au ei, in caz ca nu-ti place iti aduci tu); haine + scutece ptr. bb
Wichtig: Mutterpass-ul + Versichertenkarte - ptr. acte mie mai mi-au trebuit copii dupa cert. casatorie + Familienbuch
Daca imi mai aduc aminte de ceva iti sctiu Pm
Sunt ceruta la datorie, restul mai tarziu ... poze tot asa. Pupici + numai bine!
Mandra mamica de
Cristian (3 Mai 04)-alias: Cris, Leul, Misu & Amélie (26 Iunie 07)-alias Bb, "Fomista", "Frumusete mica"
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Crisulica
jadi spune:
SMS de la Mioara2004:
Am nascut 1 iulie ora 0.30, natural, DORU ANDREI de 3.400 g, 53 de cm, apgar 10, travaliu 2h30min. Am alaptat deja!.
Bine ai venit pe lume Doru Andrei sa fii un baiat cumintel, frumos, destept dar mai ales sanatos. Mioara sa te bucuri de baieti (copil si sot) si sa veniti repede acasa!
Deni & Vlad & Tudor
jadi spune:
Ies rapid la cumparaturi si ma intorc sa modific si lista! Daca nu o face cineva in locul meu!
Deni & Vlad & Tudor
karligutza spune:
Buna dimineata repejor si sa raspund la curiosi: duamnelor, duomnilor, ete ca NU m-am sexat pen'ca am fost obosita, plictisita si deci sunt toata numai niste scuze. Dar pe bune ca dupa o zi in care m-am trezit la 6, am bantuit afara din casa pana la orele 23.00 zau daca mai avea cine... caci doar asa ca exercitiu nu merge (trebuia sa facem cumva sa imi si placa, nu?)... astfel incat le dezamagesc pe jadi, estecri si pe cine oi mai fi facut curioasa, dar zau ca imi pare rau si mie. In plus, sa stiti ca m-am gandit si sa trec peste toate starile de mai sus si sa purcedem, dar unde credeti ca statea FRICA? HMM? fix in coastele mele; deci fetelor, ce facem cu frica si dupa ce nastem? o luam ca de la inceput?
iar de azi pana pe 6, no chance! nu mai suntem singurei prin casa! si in plus cred din nou ca frica nu se va cobora de acolo de unde s-a infipt... mi-a ramas acum gandul de acomodare cu inducerea, care sper sa nu fie una dintre cele mai rele experiente; asa ca merg inainte cu "Doamne ajuta!"
Lavinia multa bafta joi! daca nu mai intri de maine, te invit sa urmaresti spectacolul majoretelor uite acum si uite aici...
hey hey hey...
unde fugi?
stai asa ca te prindem din urma!
hey hey hey!
nu te ascunde...
aoleo, Lavinia fricoaso!
poftim mai multe incurajari!
si daca CUCOANA FRICA e inca pe la tine, facem repede si o vrajitorie , ca doar de cand tot forumim aici, am mai furat si noi meserie de la tine!
Te asteptam mamica!
Sotul sau Simo o sa ne dea de veste! Iar ref.la weekendul viitor, hai sa privim asa: "unde-s 3 puterea creste!" nu? ce sa ne mai creasca in 2? e si mai bine in 3!
karligutza
sapt.39 cu la purtator
karligutza spune:
quote:
Originally posted by jadi
SMS de la Mioara2004:
Am nascut 1 iulie ora 0.30, natural, DORU ANDREI de 3.400 g, 53 de cm, apgar 10, travaliu 2h30min. Am alaptat deja!.
Bine ai venit pe lume Doru Andrei sa fii un baiat cumintel, frumos, destept dar mai ales sanatos. Mioara sa te bucuri de baieti (copil si sot) si sa veniti repede acasa!
Deni & Vlad & Tudor
mi s-a facut pielea de gaina!
ce surpriza!
banuia ea Mioara ca o sa i se intample asa "brusc si dintr-o data"???????? Felicitari MIOARA!!! sa fiti sanatosi si tu si bebe si tati!!! si fericiti in noua formula! Iar detaliul cu travaliul asa scurt... ma face sa zambesc! poate poate o patim si noi la fel! hm? "pasarea mihai viteazu' oare?" (adica pasarea malai viseaza? )
multumim de vesti jadi si spor la cumparaturi... de ce iesi dom'le din casa? stai cuminte ca se supara soacra!
karligutza
sapt.39 cu la purtator
nusica spune:
UM: 18.10.2006, DPN: 25.07.2007
OARE SA FAC CEZARIANA SAU SA NASC NORMAL?
NUME BAIETEL: DENIS STEFAN
ilenutza spune:
Mioara, wow, refacere usoara si bb papacios!Felicitari
Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.
AndraZ spune:
Ziua buna!
Fetelor, sunt tare trista....ieri nu mi-a mers forumul deloc ....nu stiu ce s-a intamplat dar mi-a cam distrus universul lipsa DC-ului, ca deh, nu vb lumea degeaba ca forumul creeaza dependenta.
Simo, iti urez LA MULTI ANI! cu intarziere. Eu si bebelina iti uram multa sananate, fericire, viata lunga alaturi de cei dragi si, nu in ultimul rand, sa iti dea DD un bebe sanatos,cuminte, frumos si mancacios!
Jadi, ti l-am vazut pe Tudor.....si sunt de acord cu fetele 100%: este un scump si un frumos.....cu pletele in vant....iar tu arati de 1000 de puncte...ti se citeste fericirea in fiecare por!
Kitty, sa-ti traiasca "cercelata" mica si bucalata! e o mandrete de fata!
Karligutza, felicitari pt diploma lu' Mr. Hook! Sa ii traisaca deploma si familia lui...si sa astepte cumintzel si diploma de tatic!
Luna, felicitari pt dimensiunile rasturnicii! Ma bucur ca este in parametri si ca totul merge bine. slava domnului ca te-ai linistit. Sper si eu maine sa ma linistesc dupa ecografie.....cu toate ca am eu un feeling ca asta poate fi ultima noapte dormita acasa, in patul conjugal, toti 3....ca parca vad de maine platesc chirie la spital pana nasc....ce placere!
Mioara, felicitari pt bebe Doru Andrei! Bun venit pe lume piticului si multa sanatate la amandoi! Refacere usoara si te asteptam pritre noi!
Andrea, tot nenascuta esti?
Irinusha, bine ai revenit! Asteptam detalii despre mica Amelie!
Andra
36s Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
Mara Teodora
Annisia spune:
Bravooo Mioara!!! Ce repede ai nascut; super! Eheeee cine nu ar vrea sa scape asa ieftin??!!!
Fetelor, am observat ca doar un pici s-a nascut fix la 40 de saptamani. E o regula sau doar asa s-a nimerit la voi? Adicatelea si eu ma pot astepta sa nasc mai repejor? Eu am termen pe 2 septembrie, dar tare mi-ar placea sa fie mai devreme, cam pe la jumatatea lunii august...
Pana atunci, va las pe voi ca sa imi povestiti si mie cum fuse treaba pe la maternitate... Bafta multa, burticute dragute!
http://family.webshots.com/photo/2648374680101620375lGUkcJ
Bebe Yannis Edmond in evolutie
ddanagh spune:
Bun venit Freya si Nusica. Nusica scrie repede 10 mesaje sa te putem vedea in timp real.
Mioara . Asa DA , domnule !!!! Un travaliu de respectat. Sa dea Dumnezeu sa se ia. Un Apgar 10 . Si el sa ia la noi toate.
Irinusha e mica lumea si rotunda. Al meu sot a lucrat vreo 3 ani in Stuttgard la Alcatel si acum lucreaza tot pentru ei astfel ca vine destul de des acolo. Am mai fost si eu insa acum nu cred ca voi mai ajunge curand. Voi unde stati? Cat despre Ploiesti sper sa reusesc sa ne mutam la sfarsitul lui iulie. Inainte de a naste nu mai avem nici o sansa. Saptamana trecuta i-am dat afara pe zugravii aia vechi. AM altii acum care sper sa termine.
Lavinia pentru incurajare
In alta ordine de idei - e iulie dragele mele. Vin bebicii. Asadar pentru surprize
Dana S37 + cu Daria Stefania