Mamici de iulie-august 2007 (72)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Neata fetelor!
La mine nimic nou. Parca sa zic ca am avut ceva contractii azi noapte pe la 2 cand ma plimbam prin Metro , dar in rest nimic.
Jadi[/b] m-am de dodo. E frummmmmos tare...chiar nu se mai pune chestia aia cu cioara...Mie mi se pare ca seamana cu Ines a lui Valen. Pozele sunt super...

Andreea saptamana 39 Radu Stefan
AMR 1 SAPTAMANA si ceva...
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freya spune:

Buna dimineta si multi !
Desi sunt pe ultima suta de metri (mai bine mai tarziu decat niciodata!) as vrea sa ma alatur si eu grupului de mamici de iulie-august:
Freya, UM 08.11.06, DPN 15.07.07,Maternitatea Odobescu Timisoara, Dr. Anca Cretu,Luca
M-as bucura sa ma adaugati la lista de gravidute!

Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bine ai venit Freya o sarcina usoara si o nastere asemenea! Sigur 15 iulie e termenul? Si niciodata nu e prea tarziu sa ni te alaturi, asa ca te asteptam sa postezi pe aici!

Lavinia, eu dupa prima nastere, visam noaptea ca mi se misca copilul in burta, se zice ca depresia vine uneori si din sentimentul ca te simti goala pe interior dupa ce atatea luni ai simtit ceva miscand! Asteptam sa ne dai vesti imediat ce nasti!
Haideti cu pampoanele pentru Lavinia!

Andreea, nu ai nascut inca? . Nu stiu ce sa zic de dodo, e asa de mic incat mi-e greu sa nu il iubesc!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Freya bine ai venit printre noi! Sarcina usoara sau mai bine iti spun de pe acum nastere usoara si refacere cat mai rapida, un bebel papacios cu ocolit de colici Imi place numele pe care l-ati ales pt nazdravan

Lavinia-nasica de moflea cu Lorina Maria 38+
AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Lavinia, mult noroc si sa te intorci acasa si pe forum fericita de tot!!
Andreea, flacaului tau ii place sa creeze un pic de suspans! Nu-i nimic, noi avem rabdare, numai sa ai si tu.
Freya, bun venit si nastere usoara! Esti tare aproape de termen.

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!

Mergi la inceput

He he, stiam eu ca bantui pe acilea Eu acumma visez mereu fara burtica Si sa ma vezi ce supla sunt Dar, cum spui tu, se poate inversa situatia, adica sa ma visez insarcinata dupa ce nasc

AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Freya bun venit la noi. Si eu cred ca totusi pe 15 august e termenul.

Lavinia o timida deocamdata...patram legatura , da?

Simona 35+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Lia multam fain Am scris amandoua in acelasi timp

Eu acu ascult o melodie care ma topeste, de pe coloana sonora a Grey's Anatomy. E cantata de Inara George si se numeste Fools in love Se potriveste perfect si cu ipostaza de mami, dar numai la refren

AMR 4 zile

Mergi la inceput

Simo keep in touch

AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Au inceput sa se coaca pepenasii? Normal pe caldurile astea. De azi insa, oficial si cu hartie la mana, va asteptam sa dati gust la salata de fructe de la scutecele:)) Celor care au nascut le uram nopti line si bebelusi sanatosi. Celor care stau sa nasca le uram sa nasca in zece si minute si, evident, fara dureri! Pepenasii

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput