Constanta (90)
Raspunsuri - Pagina 8

crig72 spune:
Fisun bubitele sunt cumva doar pe maini?eu am avut cu Mariuca probleme pana acum doi ani si numai vara.am fost la dermatolog si s-a rezolvat cu un preparat special.erau mari si rosii asa cum spui tu.i-a pus si un diagnostic dar sincer nu mai stiu exact ce.
Narcisa sanatate multa ,numai bine si pupici de la noi.
Roxana tin pumnii pentru azi!
www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&AID=4426358&IID=154054961" target="_blank">poze de aprilie

lulu77 spune:
Pupicei si de la noi .
Azi am avut program de "bucatareala" si am gatit cam mult e drept ,de dimineatza pana cum 30 minute
Acum ma relaxez ,va citesc si apoi fug la orizontala.
crig ,frumoase pozele .
tatiana ,fugi la turci ,sigur vei avea o vacanta de vis.
Alina 33+ cu LUCA GABRIEL chirias
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

roxanaz spune:
Cris saru mana, dau raportul cand ne intoarcem!
Alino ti-o iei....stai potolita!
Fisun cum mai e pitica?

Ontica Camelia spune:
Buna, buna!
De duminica seara nu am avut net, se pare ca niste vecini de "treaba" au taiat reteaua de pe scara in 2 - 3 locuri . Au venit cei de la firma de net luni si au remediat defectiunea, dar se pare ca pe noi ne-au sarit, i-am stresat cu telefoane si, azi au venit si au reluat masuratorile la retea
. bine ca au remediat.
roxana noi suntem bine, Alex este f incantata de surioara, deja daca ii cumpar ceva spune ca jumatate este al Teodorei-Lucia (asa o vom numi pe micuta). Sunt curioasa daca o va tine faza asta si dupa nasterea suroarei.
Am vazut si noi pozele Sinzi si Cristina. Alex dorea sa fie si ea ca Mariuca, eleganta .
ege multa sanatate micutei.
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia & Alexandra -Elena
(27 feb 2004)

ege spune:
fetelor,azi am vb cu dr,i=-am zis ca i s-au inmultit si i-am zios ca sunt bube mari ,cu un varf mic,o intepatura.mi-a zis ca crede ca sunt piscaturi de purici.daca era alergie nu avea varf.e tare dragutza dna dr dumbrava.din pacate tocmai acum cand dumneaei e in concediu,s-a imbolnavit pitica.multumesc lui DD ca e mai bine,nu a mai varsat si bubele au inceput sa ii treaca.
azi am cunoscut-o si pe leeann si cele 2 printese.ca toate fetele de pe forum,tare draguta
cami,cand ai dpn ul?
noapte buna!!
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

roxanaz spune:
buna dimineata!
Camelia ce nume frumooossss!!!!! imi place extraordinar de mult! pupici!
Fisun imi pare bine ca nu e decat o avalansa de ciupituri. sper sa nu se mai repete!
Cristina am fost aseara.....vb mai tarziu!
pupici tuturor si o zi buna!

ege spune:
azi noapte a facut febra,nu f mare,dar ea nu prea face febra de fel.
cand zic ca trece...
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

roxanaz spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103130&whichpage=3 s-ar putea ca Narcisa sa nasca azi..de urgenta! ii tinem pumnii mult de tot sa fie totul ok!

myral spune:
Buna fetelor! Deocamdata mai mult va citesc nu vreau sa ma bag ca musca in lapte, va multumesc pt. raspunsuri mult si incet, incet o sa va cunosc pe toate.Multa sanatate copilasilor!Eu tot cu intrebari, mai ales ca discutati despre copii in general, puteti sa recomandati un medic pediatru bun? Si inca ceva ca am intrebat si la odiseea mea dar nu m-am lamurit pe deplin, deci medicul pediatru nu trebuie neaparat sa fie si medic de familie, dar daca nu este atunci nu trebuie sa inscriu bebele si la unul de familie si la unul pediatru? Si daca nu se poate asa cum e mai bine sa gasesc un medic pediatru sau unul de familie nu neaparat pediatru, ma gandesc ca o sa am nevoie de trimiteri , retete compensate si nu as vrea sa umblu pe la mai multi doctori decat daca e absoluta nevoie.la toate fetele!Stiu ca Mamacita e f ocupata si intra mai rar(am vazut ca a avut si ceva probleme cu sarcina) dar totusi daca intra si citeste din urma o rog din suflet poate spune o parere la ce am intrebat si eu referitor la anestezie
Myral
31+

myral spune:
Am citit si eu despre Narcisa si ii tin pumnii, sigur va fi bine!Ege multa sanatate fetitei!Camelia tu cate saptamani ai si la ce dr. esti?Myral31+