Constanta (90)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

cris, acu a adormit

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Sanzi, misto de tot! bine ca mai functioneaza herghelia aia, si caii par bine intretinuti!
Adriana pune-i pampers daca vrea kk. nu e ok sa ii pui supozitor. si incurajeaza-l mult cand face la olita. sau terceti direct la toaleta, vorba Cristinei....ca baietii mari. succes mult!

Mergi la inceput

Tatiana nu stiu pui...depinde de ce vreti voi. in Grecia inseamna avion, caldura mare, plaja, eventual ceva de vizitat...la munte e mai la indemana. sau el putin mai aproape. si mai relaxant cateodata iar daca vreti sa o luati si pe gaza mai degraba Turcia decat Grecia...sa simtiti si voi ceva vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Myral,eu am mers toata sarcina la dr.Tomescu,nu auzisem la vremea aia prea multe persoane sa nasca natural cu ea si mi-a fost foarte teama sa nu-mi indice cezariana,dar n-a fost asa;ba chiar m-a incurajat sa nasc normal.Cand am nascut eu a intrat in concediu si m-a lasat la dr.Rusu Nicoleta(a fost rezidenta ei),totul a decurs foarte bine si dupa nastere am reluat vizitele la dr.Tomescu.
Acum o cezarina merge cam 300e,epidurala 100e si rahia 1 milion.

Noi ne chinuim sa scapam de pampers,dar din pacate nu reusim.Nu vrea sub nicio forma nici olita,nici reductor.

Va pup si va doresc o saptamana frumoasa!

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)

uite asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

irina,nici ege nu vrea nimic.ce ma ingrijoreaza e faptul ca nu vrea sa faca pisu daca nu are pampers.si inainte sa faca plange,ma gandesc ca ii e frica sa nu o certam.nu stiu,desi eu niciodata nu am certat-o daca a facut pe ea.fratele meu a facut un soc nervos cand avea 2 ani si a tipat tata la el ca a facut pisu in pat si de atunci are strabism,cred ca asa se numeste.
ege e mai bine cu enterocolita dar imi e putin teama ca nu vrea sa manance.mananca f f putin,fata de cat manca ea.e normal?
de sapt viitoare merg la namol la eforie.
va pup si va doresc noapte buna|!

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

neata neata
Irina nu grabi copilul....eu am in casa exemplu, a scapat doar la 2 ani si 8 luni. asta dupa ce nu zicea nimic, nu facea decat in pampers si cand vedea olita se punea pe ras. deci.....eu sunt de principiul ca atunci cand e pregatit copilu'...totul decurge perfect. la fel si pentru tine Fisun. duceti copilasii la oala, daca nu vor nu insistati. mai incercati o data a doua zi, si tot asa.
Tatiana daca aveti nevoie de ceva idei sau oferte....da-mi un buzz doar.
Fisun e normal sa manance putin. las-o in pace. cand va fi insanatosita....o sa te sperie cu mancatul
cica de azi vine vijelia....macar de ar ploua nitel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata.stiu ca nu e bine cu supozitor.de facut facem si la toaleta direct , ca baietii.dar caca nu-l face nici la olita.ieri i-am explicat ca toti copiii fac la olita sau la toaleta.sa speram ca nu avem mari probleme.ieri a facut seara cand i-am pus pampers-ul de noapte.in rest sunt super multumita ca am scapat asa repede.multumesc mlt de sfaturi.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

cateva poze cu noi din Italia
http://www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&SID=163458&Show=Y
si de la nunta de sambata
http://www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&SID=163460&Show=Y
si seara buna!

www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&AID=4426358&IID=154054961" target="_blank">poze de aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

acum se pare ca a facut o alergie.azi mi-a varsat dupa ce a mancat un castravete din curtea vecinului,era cu buni.ii aparusera ieri,niste bube mari si rosii ,am zis ca a piscat-o tantarul acum s-au extins f mult.i-am dat zinnat 5 pic.oare sa o duc la urgenta? vad eu maine la ce medic o duc sa o vada.offf nu mai pot.cand ziceam ca am scapat...nu mai stiu ce sa fac,nu mai stiu

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

buna dimineata
Fisun nu ii mai da te rog zinnat pentru o bubita....e cefalosporina de generatia II - antibiotic si nu are nici o legatura cu vreo bubita! cel mai bine pune o mixtura mentolata pe bubite sau fenistil gel si du-te cu ea la un medic sa o vada. sanatate multa!
Cris suuper pozele! le-am vazut pe indelete si m-am bucurat pentru voi!
nu stiu daca ati citit subiectul de la nasteri dar Narcisa a avut ceva probleme...si e programata la cezariana pe 20 iulie. tinem pumnii bine de tot!
gravidutele noastre ce mai fac?
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput