Constanta (90)
Raspunsuri - Pagina 6
roxanaz spune:
Camelia chiar ca mai e putin. cum te simti? Alexandra ce mai zice, face planuri pentru surioara? eu nu mai stiu, la ce nume v-ati gandit?
Myral, cezariana de urgenta este facuta de dr. Tomescu si nu e verticala. nu am avut nici o atza (totul a fost facut cu sutura intradermica) si de abia se vede. asa ca crede-ma, e o mare maesttra . preturile mele nu mai sunt updatate....ca au deja 3 ani
despre contractii....ce sa iti zic. eu am avut in ultima luna dilatatie 4 si tot nu am nascut inainte de termen. si contractii la greu. daca nu ai alte contraindicatii sfatul meu ar fi sa incerci sa nasti natural cu epidurala....e ceeel mai bine.
azi a fost din nou apa gheata......doar cu picioarele am intrat. sper sa se incalzeasca totusi pana saptamana viitoare.
pupici tuturor, o seara frumoasa!
lulu77 spune:
Buna dimineatza!
De azi sunt ofcialin concediu ,sunt acasa,va trebui sa imi fac de lucru ,caci altfel innebunesc.
Ieri am reusit sa ajung la plaja ,la ora 8.30 eram pe plaja ,dar slabe sanse sa innot ,era prea rece apa ,noroc cu dusurile instalate pe plaja ,la care m-am udat non- stop.
va doresc o saptamana racoroasa si cu apa cald ala amre pentru cine are program de plaja !
33+
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
roxanaz spune:
buna dimineata dragelor
ce somn imi e....si chef as avea si eu de o vacanta mica!
Alina sa stai in conced cumintica. si nu iti face griji ca gasesti vesnic ceva de facut
o saptamana frumoasa tuturor!
Madamsadamy spune:
Buna ziua.
Sant super de bucuroasa si de fericita. Multumesc celor care m-au indrumat zilele trecute. Sincer eram la pamant. Chiar si ziua Andreei a trecut, am participat dar.....
Deci vestile bune sant: Mihai nu are tromboflebita!!!!!!!am facut mai multe investigatii printre care si un eco Doppler care a spulberat suspectia. Este doar o inflamare a celulitei. Cine il stie pe sotul meu se poate mira ca si mine, CELULITA? Asta e.
Camelia multa bafta.
Dupa aproape doua saptamani de pauza incep din nou plaja. Poimaine la max 9.30/10 santem pe plaja. Mai vine cineva?
Va pupi si va doresc numai bine.
sinzi_ana spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2316390910087737923AnkCzN
Roxa am o surpriza:
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
roxanaz spune:
Dana imi pare bine ca nu e vb de tromboflebita.
Sanzi undeee???? hehehe cu calu'. super misto! unde?
PS: vai de mine ai tuns cupiluuu'!!!
crig72 spune:
Dana ma bucur ca te-ai linistit!numai bine in continuare!
eu incerc sa-mi revin dupa weekend.Am fost nasi sambata si ne-am distrat foarte frumos.acum sunt ingrijorata ca nu am cu ce sa ma incalt pentru ca bataturile mele sa nu sufere..hihi.cred ca v-am mai promis poze dar sincer nu am avut timp sa le pun pe site. o voi face in curand.(la noapte cu siguranta ca doar sunt in vacanta)
Mariuca e ok.Continuam tratamentul si speram sa fie totul bine.
Saptamana trecuta a reinceput antrenamentele la dans.A avut si spectacol si a fost foarte incantata ca a dansat cu cei mari.
Camelia pupici multi!
azi vreau sa ajung si eu la plaja ...pacat ca e apa rece..ca dupa soare nu ma omor.
bye bye!
www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&AID=4426358&IID=154054961" target="_blank">poze de aprilie
nastasie spune:
vroiam si noi sa va dam o veste buna.am scapat de pampers ziua.mai puneam doar seara ca inca mai bea lichide peste noapte.in schimb nu vrea sa faca treaba mare.cred ca nu mai simte pampers-ul si refuza sa faca la olita.aseara a trebuit sa-i pun un supozitor.dati-mi o sugestie ca nu vreau sa devina obisnuinta.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
sinzi_ana spune:
Camelia, fetelor cu 2 copii, eu va admir...Nu as putea sa ma inham iar la un bebe...uf...nu stiu de ce simt asa...imi plac bebelusii de mor, si mi-e dor de David bebe...dar nu mai am curaj sa o iau de la capat...
Azi am fost la o prietena (colege de parc si baietii de aceiasi varsta) care mai are un baietel de 5 luni si seamana asa mult cu primul incat mi-a rascolit o gramada de amintiri...
Roxa, am fost la Slobozia, la herghelia Hermes (parca, unde au facut cam ca in Dallas)...au niste cai superbi, si am savurat fiecare moment ...am dat si trap saltat si asezat si galop...
Am plutit apoi, si inca mai plutesc...imi era tare dor sa ma urc iar pe un cal!!!!!
Oricum dupa ani in care nu m-am mai suit pe cal, iti cam pierzi (bine) din indemanare...
Adinutza, suna-ma cand ai timp!!! David se descurca tare bine, si e ff mandru ca are scooter de baieti mari (a noastra e cu 2 roti in spate, una in fata)!!! A ramas impresionat ca Bogdan i-a lasat lui jucaria toata vara!!!!!
Fetelor...eu sunt in mare impas...
Vreau sa plec miercuri intr-un tur de forta in Moldova, Maramures, Cluj...o saptamana...Nu stiu daca sa il iau pe David sau nu cu mine...vom fi mult pe drum si parca ma strange inima sa il las acasa
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
crig72 spune:
quote:
Originally posted by nastasie
vroiam si noi sa va dam o veste buna.am scapat de pampers ziua.mai puneam doar seara ca inca mai bea lichide peste noapte.in schimb nu vrea sa faca treaba mare.cred ca nu mai simte pampers-ul si refuza sa faca la olita.aseara a trebuit sa-i pun un supozitor.dati-mi o sugestie ca nu vreau sa devina obisnuinta.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Bravo Razvan!!Adriana nu cred ca e o solutie tocmai buna sa-i pui supozitor.Imi aduc aminte ca Mariuca la fel facea.Facea doar seara dupa ce ii puneam pampersul.Noi cu olita nu prea.In schimb aplauze din plin la buda si cred ca astea au fost de folos eventual imitatiile noastre..haha..ma distrez cand imi aduc aminte.succes si nu te panica peste putin timp o sa ne dai alte vesti bune desigur.
sinzi inca mai dormiti?
www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&AID=4426358&IID=154054961" target="_blank">poze de aprilie