Constanta (90)
Raspunsuri - Pagina 5
myral spune:
Buna fetelor! Sunt si eu o graviduta din Constanta care ar avea nevoie de cateva informatii(de fapt sunt cam multe) legate de nasterea in spital avand si amenintare de nastere prematura. Am incercat si la celalalt subiect de constanta dar se pare ca acolo sunt mai mult aspirante (care incearca de multi ani) asa ca nu prea m-am integrat. Aici nu mai astept integrarea si apoi intrebarile, sper doar sa primesc si eu cateva raspunsuri, daca stiti binenteles.In primul rand a nascut (sau a facut cezariana) cineva cu dr. Tomescu Aneta? Am intrebat-o de cezariana(ea va fi in concediu in perioada DPN-ului meu si am si mici probleme de sanatate)si a zis ca nici sa nu auda de asa din start fara discutii.Am inteles ca mamacita este dr. anestezist in spital si f amabila, as intreba-o ceva, in cazul unei cezariene anestezia e problematica pt inima(eu am ceva probleme minore neinvestigate suficient gen palpitatii si presiune in piept+puls crescut dar tensiune buna, chiar mica), iar in cazul unei nasteri naturale dpdv al inimii cum e mai bine cu anestezie sau fara (eu as prefera fara dar mi-e teama ca efortul nasterii ar putea afecta inima).Acum ultima intrebare este referitoare la preturi binenteles, va rog niste sume aproximative macar, iar pt o rezerva ar trebui sa vorbesc cu cineva dinainte ca DPN-ul meu poate fi oricand(sper cat mai aproape de termen) sau pot vorbi la internare cu cineva.Am zis ultima dar as mai intreba si de dr. Razvan Stanca daca stie cineva ceva, lucreaza si in spital?In speranta ca nu v-au deranjat multele mele intrebari va rog sa-mi spuneti cate ceva daca stiti, sau daca v-am parut exagerata va rog sa ignorati mesajul meu. Asa cum spunea Roxana e liber sa scrie pe forum cine vrea, la fel si cu raspunsurile.Multe multumiri anticipat Myral31+
lulu77 spune:
Pupici la toata gasca ,nu ma injurati ,dau raportul mai rar ,sau il dadeam mai rar ,dara cum ,incepand de azi sau mai bine zis de luni sunt oficial in concediu era cazul ,nu ?
Acum ma intreb ce voi face eu zilnic ? Pai ...stau pe DC ,ma plimb eu si "chiriasul" meu ..si ma mai gandesc cum ma destrabalez pana vine pe lume chiriasul.
Maine abia astept plaja ,poate am noroc de vreme ,de fapt de apa calda ,soarele nu ma intereseaza .
myral ,bine ai venit printre noi
Despre doctorita Tomescu ...roxanaz a nascut cu ea ,prin cezariana ,sigur iti va raspunde la mesaj , dar probabil acum este cu voinicul ei la plimbare .
Ai dreptate , mamacita este anestezista ..dar gravidutza si ea si probabil cand vei naste ea va fii in co ....are cam acelasi DPN ca si tine ,daca nu ma insel.
Despre alti doctori sau raspunsuri la intrebarile tale ,din pacate nu ma pricep ......eu se pare ca voi naste prin cezariana din 2 motive ( circulara simpla de cordon si bebe mareeeee) ,desi eu si doctorita speram sa se schimbe situatia .
Pupici si un week-end plakut asa cum va doriti voi .
Alina 32+ cu LUCA GABRIEL chirias.
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
myral spune:
Alina uite ca am gasit si pt tine o intrebare Circulara de cordon se vede si la eco 2d? Tu la ce dr. esti? De fapt sunt 2.Myral31+
ege spune:
buna seara!
myraql,bine ai venit!pt rezerva vb cu asistenta sefa.in ceea ce priveste preturile stiu ca cumnata mea a dat 300 de euro la dr.depinde de dr si de tipul nasterii,cezariana sau natural.mult succes!
tatiana,sa va traiasca bia,chiar daca e cu intarziere!
eu sunt tare suparata.ege a facut enterocolita.a varsat de 3 ori intr-o ora,apoi i-am dat 6 pic de metroclopramid,nu mi-a mai varsat 3 ore si a mai varsat inca odata in somn.a avut si 4 scaune dintre care 2 mai apoase.am sunat-o pe dna dr dumbrava,e plecata in concediu,dar ne-a dat tratament prin tel si am fost si la dr voinescu.i-a facut un metrocopramid injectabil lui ege.deocamdata e bine,sper sa se puna pe picioare,ca sunt terminata.tare imi e frica de varsaturile astea.
mi-am facut programare la dr circo sa vad daca am sau nu am probl cu tiroida.
va pup si va doresc un wee cu soare!
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
flisa spune:
myral, bine ai venit si aici. In legatura cu preturile stiu ca la cezariana este 300 EUR iar la nastere normala 200 EUR. Anestezia este 100 RON iar epidurala 100 EUR. Astea sunt preturile din spital sau erau anul trecut in nov cand am nascut. Dr Stanca are ore si in spital. In ceea ce o priveste pe dr Tomescu, cat am fost in spital am avut colega de salon o pacienta de-a ei ( sarcina toxica - varsa si apa pe care o bea, orice...) si nu a trecut intr-o sapt decat o data sa o vada in ziua externarii si saraca ..."cotizase". Am o prietena care a nascut cu ea si e foarte multumita de ea, deci parerile sunt multe si impartite.
Eu sunt cam suparata ca Rares a facut azi cam moale si nu stiu din ce cauza. Daca maine continua trebuie sa o sun pe pediatra ca nu stiu de la ce ar putea fi. Am vazut ca si ege a avut probleme cu "bebelul" SANATATE MULTA si sa se faca bine cat mai repede.
Pupici ca ma duc la culcare!
Rares
baietelul mamii
lulu77 spune:
quote:
Originally posted by myral
Alina uite ca am gasit si pt tine o intrebare Circulara de cordon se vede si la eco 2d? Tu la ce dr. esti? De fapt sunt 2.
Myral31+
Ufff ...chiar nu stiu daca se vede si la un echo simplu ,dar banuiesc ca da ,avand in vedere ca toate masuratorile si cele mai bune ,la o morfo fetala se fac in 2D si in 3D/4D......acum depinde fff mult si de indemanarea medicului ,echografistului .
Eu sunt la doctorita Belcin si voi naste la Medgidia.
Fetelor ,ati fugit la plaja ? Eu m-am trezit prea tarziu si dimineatza am pierdut plaja ,e deja prea tariziu ,pana ma misc eu si ajung la plaja (tareee departe este ,in fatza blocului ) se face deja fff cald asa ca am programat plaja dupa ora 16.00.
Pupici.
Alina 32+ cu LUCA GABRIEL chirias
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
ADINUTZA spune:
In seara asta de la 21:30 Andrada va avea spectacol la Cazinoul din Mamaia. Daca sunteti prin zona puteti sa o vedeti.
Mie mi-a trecut gatul, dar fac inca tratament.
Sanzi, cum se descurca David?
De saptamana viitoare ma mai eliberez si eu si putem sa ne intalnim cu copiii la plaja sau la pitici.
Tatiana, La multi ani Biei, sa fie sanatoasa si fericita!
Cami, deja ai facut bagajul?..Wow, ce putin mai e...
Fisun, sanatate multa lui Ege.
Roxa, super pozele, super baiat!
noi
roxanaz spune:
sara buna dragelor
Myral bine ai venit printre noi! eu am nascut cu dr. Tomescu si am facut cezariana de urgenta. ea este adepta nasterilor naturale si daca nu ai indicatie clara de operatie nu prea iti face . daca va fi plecata in concediu o sa te lase in grija altui medic dar nu stiu din prima cui te va lasa.
Fisun imi pare rau de Ege, stai linistita, trece repede. mai grija aveti sa nu luati si voi regimul e sfant. plus un enterol si niste smecta daca vrea pitica.
am fost azi la plaja si ardeaaa soarele....tare de tot. iar marea e rece....in-ghe-ta-ta! daca nici macar copilu' meu nu s-a bagat acolo....va cam dati seama
o sambata frumoasa tuturor. si o duminica la fel
myral spune:
Fetelor. Lulu,Ege, Flisa, Roxana multumesc pt raspunsuri ma ajuta mult. Roxana cezarina de urgenta a facut-o dr. Tomescu fiind dr. ta din cursul sarcinii, si asta de urgenta se face vertical cumva? Ai fost multumita, te-ai vindecat repede, ca eu ma si ingrijorasem ca nu prea se pricepe de asta a fost total impotriva fara sa stea la discutii.(si preturile ei la nastere sunt cele obisnuite cum au scris fetele aici?)Da ea intra in concediu cand ar trebui sa nasc eu dar am contractii de pe la 16 , 18 sapt destul de multe, ea e convinsa ca nu o sa ajung la DPN si ca o sa nasc cu ea. A fost destul de draguta si sper sa nu imi faca figura la nastere (am inteles ca sunt si dr. care inchid telefonul, din pacate).O duminica superba tuturor, eu sunt consemnata la pat!Myral31+
Ontica Camelia spune:
quote:
Originally posted by ADINUTZA
Cami, deja ai facut bagajul?..Wow, ce putin mai e...
Adina am facut deja bagajul fiindca mi-a spus ca poate veni mai devreme, fiind destul de mare. In jur de 15-16 merg la ultimul control apoi cu DD inainte. Acum mai depinde si de bb-lina, cat de repede vrea sa ne cunoasca si de afara... Cum a fost spectacolul?
myral bun venit in "gasca". Nastere usoara si sa fie cum si cu cine iti doresti (dr). Eu o sa nasc cu Dobre (Sp. militar) spre bafta mea ea pleaca in co la sfarsitul lui august .
roxana de la vijeliile astea s-au schimbat si curenti de apa si s-a racit apa marii, dragul de Pat, nu a putut face baie.
lulu azi ai ajuns la plaja?
ege multa sanaatte micutei .
O zi buna si multa sanaatte!
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)