Constanta (90)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

pentru toata lumea .
roxana , nu ma bate ,azi am fost mai cuminte ...dar ...tot mi-am gasit ocupatie ,deh ,pliktiseala ,am facut curat ,"razie" prin sertarele cu acte ,medicamnete ,etc ..cate am putut arunca ,ce inseamna femeia gravida si cu timp liber

narcisa , tinem pumnii si doamne ajuta sa fiti bine si tu si bebe.
ege ,sanatate fetitzei .

Fug la barlog cu o carte noua ......imi cultiv copilul !

Alina 33+ cu LUCA GABRIEL chirias

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Camelia, mi-am adus aminte esti la dr. Dobre.Flisa tu ai fost internata in spital, ai avut probleme cu sarcina? Tu ziceai ca o sa-mi spui mai multe despre conditiile de acolo, eu am mai intrebat si am aflat si pareri mai bune, as vrea sa o aflu si pe a ta daca se poate as vrea sa fiu pregatita ca si eu am ceva probleme cu sarcina, totusi imi doresc sa nu ajung pe acolo pana pe la sf. lui august cand voi naste si atunci sa stau cat mai putinMyral31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

quote:
Originally posted by ege

cami,cand ai dpn ul?

ege dnp 10 august, dar mi-a spus medicul ca poate fi si mai devreme, fiind a 2 a sarcina si bb-lina destul de mare. sanatate micutei tale!
roxana si noua ne place combinatia, tocmai de aceea am si ales-o .
myral am 36 saptamani de sarcina.

Cam nor azi, sper sa nu inceapa vreo vijelie, azi dupa-amiaza trebuie sa ajung la medicul de familie.

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Myral conditiile daca stai in rezerva sunt ok. cel mai mult conteaza ca ai baia ta care e curatata zilnic. ma rog, asta ptr mine a fost lucrul cel mai important

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

bine spus, roxana.conteaza mult.
narcisa, tinem pumnii.multa sanatate

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Narcisa mult noroc, numai bine iti doresc sa te intorci cu noua bebelina sanatoase acasa! Si cand te vei linisti sa mai intri si pe aici pe la noi sa ne povestesti. Iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

narcisa si noi iti tinem pumnii.
ege continua sda faca febra.mai devreme avea 38.2 rectal.o tin cu nurofen si calpol.sper sa trecem si peste asta.i-am trimis kk la analize.
cami,deci mai ai putin.

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

fetelor, am si eu nevoie de un oftalmolog pentru razvan.si sa aiba program maine dupa masa.ii lacrimeaza ochii si i se aduna mizerii, stiti voi, alb-galbui.si dimineata sunt uscate.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LeeAnn spune:

Fisun, vezi daca are Ege nume rar, te recunoaste lumea oriunde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Fisun,cum mai este Ege? Febra + bubite posibil o boala a copilariei.Trebuie s-o vada un pediatru,sau mai bine mergi la infectioase pentru o parere. Ai incercat Aerius (sirop antialergic)? Local e f buna solutia Calamine.
Myral,poti inscrie copilul la medicul vostru de familie cu conditia sa ia si copii-el se va ocupa de vaccinari ,sfaturi de crestere etc. Pentru probleme mai serioase(doamne fereste),mergi la peiatru.
Lulu ce carte citesti? Tare-as vrea si eu,dar nu-mi mai gasesc timp.

Eu maine seara merg la Bucuresti sa-mi astept sotul din voiaj. Azi am facut o gramada de pregatiri (mamele de fapt ),iar maine ma voi ocupa de fizicul meu.
Va pup!

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)

uite asa cresc eu

Mergi la inceput