Constanta (90)
Raspunsuri - Pagina 4
LeeAnn spune:
Camelia, anul trecut in mai cand am nascut-o pe Natalia, era voie cu costumase de acasa.
roxanaz spune:
neata dragelor
la multi ani Bia!!!! sa fii sanatoasa si fericita si sa ai parte numai de bucurii!!!!
Tatiana si cand veniti inapoi in Constanta? pe 28 iulie sper ca sunteti aici, da???
mamacita hihihihi cred ca pacientele au si mai mare incredere asa, cand te vad "la fel de gravida ca ele" . ai mare grija cu tensiunea aia, da? pls
Camelia da, ai voie cu haine ptr bebe, cel putin eu la Patrick l-am tinut numai in hainele de acasa.
Jo de ce zici ca te bati cu raufacatorii? da si tu mai multe detalii ca nu am inteles nimic din mesaj
o zi frumoasa tuturor!
Ontica Camelia spune:
La multi ani Bianca! Multa sanatate, bucurii si o copilarie fericita!
Multumesc pentru informatii, am pus in bagaj si cateva body-uri, pantalonasi, caciulite, voi vedea eu ce imi va fi de folosinta acolo.
o zi buna!
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)
mav spune:
LA MULTI ANI, BIA!!!!!!
Tatiana, sa va traiasca fetita iubita, sa fiti toti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!!!
Cami, caciulite in toiul verii?! Crezi ca bebelinei o sa-i fie frig? ...Am auzit ca nu este aer conditionat in spital...
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
roxanaz spune:
noi am stat in rezerva cu are conditionat....si stiu ca majoritatea rezervelor au. Camelia si eu zic ca nu o sa ai nevoie de caciulite, la nebunia de caldura care e...
http://good-times.webshots.com/photo/2847669400088100014xgbSgp am pus ceva poze din week end de la plaja...pentru cand aveti chef sa va uitati la ele
jone spune:
ah.mesajul meu fuse o rabufnire.sunt un pachet de nervi si la marginea rabdarii.
o fi de la vreme sau mi-o fi scazut magneziul?am nevoie de o pauza.
jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!
Ontica Camelia spune:
quote:
Multumesc pentru informatii, am pus in bagaj si cateva body-uri, pantalonasi, caciulite, voi vedea eu ce imi va fi de folosinta acolo.
o zi buna!
Stiu cam care sunt dotarile din spital, dar m-am gandit ca paza buna trece primejdia rea. mai bine le plimb degeaba decat sa am nevoie si sa nu fie. La o adica vor fi caciulite plimbate, nu?
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)
roxanaz spune:
neata neata
ce vant a fost ieri....si fara nici un strop de ploaie. asa ca azi iar caldura mare.
o zi frumoasa tuturor!