Constanta (90)
Raspunsuri - Pagina 3
dadi_t spune:
La multi ani Paul, Oana si Maria!
Sa cresteti mari, frumosi, destepti si sanatosi!
Adriana, sa stapanesti sanatoasa Matiz-ul! este o supermasina pentru dame!
Intr-adevar aceeasi senzatie am avut-o si eu cand am trecut de pe dacie...matizul era nava spatiala!E f usor de manevrat in trafic si o parchezi aproape oriunde...si de-a latul...
Mamacita...mi-a sarit inima din piept...mai cu asa bolid circuli tu??!!! Si ....bataitza...pai inca mai conduci...e prudent??!!
Roxi, sar-mana...suntem bine. Io plec iar la un simpozion la Caciulata. Pe Andreea o las in drum la Bucuresti la vara-sa, iar pe BIBIca din pacate n-am cum s-o iau si o las cu bona 4 zile acasa. Apoi....imi permit si io un concediu de 5 zile la ...socrii la Bacau...cam astea-s planurile pentru urmatoarele 2 saptamani...
.pupici tuturor!
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!
roxanaz spune:
neata neata
Cristina bine ati revenit! asteptam poze multe!![]()
hahahaha Tania ce funny ai fost cu parcatul de-a latul!![]()
. distractie placuta la calimanesti. si pupici fetelor.
Fisun tiroida ai precis
. adica fara ea nu se prea poate. de unde crezi ca ai probleme cu tiroida?
Anca va trimitem ceva soare ca aici e din belsug.
o zi frumoasa tuturor!
Cornelia spune:
Buna fetelor!
La multi ani sarbatoritilor ultimelor zile: Andreea, Patrick, Annelies, Oana, Paul!
Narcisa, iti doresc nastere usoara si o fetita sanatoasa!
Cristina, bine ati revenit!
Multumim pentru urarile de ziua Mariei!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
flisa spune:
Azi a implinit teroristul meu 8 luni 

Doamne, ce baiat mare am !!!
Hai ca acum face putin nanitza si ma duc sa fac putin
dar mai intai sa-mi beau
ca n-am apucat mai devreme.
Pupici si o zi buna!!!
Rares
baietelul mamii
mihaela77O spune:
mav,multumesc mult de tot pt introducerea in listuta,si
,tuturor sarbatoritilor,de ieri si de azi,sa fie sanatosi,in primul rand,si apoi norocosi si fericiti!
MIHAELA MAMI DE ANDREE(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
mihaela
nastasie spune:
la multi ani, sarbatoritilor.
tania, credeam ca numai eu am avut senzatia asta.cand te urci in el ai senzatia , din cauza parbrizului , ca esti in limuzina.si acum imi convine ca e numai a mea ca sotul e plecat la curs la bucuresti.asa ca sunt sefa.te pupic.
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004
jone spune:
eu parca sunt
.ma lupt cu "raufacatorii".
la multi ani sarbatoritilor! multa sanatate si o viata usoara!
pupici
jo
si alexandra
recomandari,
home sweet home!
mamacita spune:
quote:
Originally posted by dady68
Mamacita...mi-a sarit inima din piept...mai cu asa bolid circuli tu??!!! Si ....bataitza...pai inca mai conduci...e prudent??!!
pai...doar v-am mai spus ca circul cu un urias
Iar bataita tine-o pentru tine,ca era sa ard claxonul pana sa-ti atrag atentia,mandra ce esti
LA MULTI ANI sarbatoritilor!
Eu am lipsit ceva mai mult decat mi-as fi dorit de la postari,caci mi-a luat-o razna rau tensiunea,ajunsese la 170/110 mmHg,acum s-a stabilizat la dublarea dozei de Dopegyt,dar greu,cam intr-o saptamana.Foarte riscant,dar deocamdata suntem ok.
Atat ca mi-ar trebui o zi de cel putin 30 ore
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
ADINUTZA spune:
La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile!
Eu sunt cu gatul in pioneze, cand m-a vazut dr ORL-ist de la Spitalul militat a vrut sa ma interneze, dar am refuzat pentru ca am o multime de probleme de rezolvat zilele astea.
Andrada va participa la spectacolele de la Cazino, ca si Mariuca incepand de joi.
Crig, bine ati revenit!
Sanzi, maine las ce ti-am promis la soacra ta!
noi
Ontica Camelia spune:
Buna dragelor, ce mai faceti?
Am o
pentru cele in tema sau care au trecut in ultimul timp pe la maternitatea din C-ta, tinand cont ca a trecut ceva timp de la nasterea Alexei, perioada in care nu am avut voie sa-i duc hainute de acasa: acum se mentine aceeasi restrictie sau pot pune in bagaj si haine pt bb-lina?
Astept vesti.
Adina ai baut rece sau este de la AC? Succes Andradei.
Mamacita mai poti? Nu te lasa inima sa intri in prenatal?
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia
& Alexandra -Elena
(27 feb 2004)