Constanta (90)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

La multi ani Paul, Oana si Maria!
Sa cresteti mari, frumosi, destepti si sanatosi!
Adriana, sa stapanesti sanatoasa Matiz-ul! este o supermasina pentru dame! Intr-adevar aceeasi senzatie am avut-o si eu cand am trecut de pe dacie...matizul era nava spatiala!E f usor de manevrat in trafic si o parchezi aproape oriunde...si de-a latul...

Mamacita...mi-a sarit inima din piept...mai cu asa bolid circuli tu??!!! Si ....bataitza...pai inca mai conduci...e prudent??!!
Roxi, sar-mana...suntem bine. Io plec iar la un simpozion la Caciulata. Pe Andreea o las in drum la Bucuresti la vara-sa, iar pe BIBIca din pacate n-am cum s-o iau si o las cu bona 4 zile acasa. Apoi....imi permit si io un concediu de 5 zile la ...socrii la Bacau...cam astea-s planurile pentru urmatoarele 2 saptamani...
.pupici tuturor!

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata neata
Cristina bine ati revenit! asteptam poze multe!
hahahaha Tania ce funny ai fost cu parcatul de-a latul!. distractie placuta la calimanesti. si pupici fetelor.
Fisun tiroida ai precis. adica fara ea nu se prea poate. de unde crezi ca ai probleme cu tiroida?
Anca va trimitem ceva soare ca aici e din belsug.
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

La multi ani sarbatoritilor ultimelor zile: Andreea, Patrick, Annelies, Oana, Paul!

Narcisa, iti doresc nastere usoara si o fetita sanatoasa!

Cristina, bine ati revenit!

Multumim pentru urarile de ziua Mariei!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

Azi a implinit teroristul meu 8 luni
Doamne, ce baiat mare am !!!
Hai ca acum face putin nanitza si ma duc sa fac putin dar mai intai sa-mi beau ca n-am apucat mai devreme.
Pupici si o zi buna!!!

Rares
baietelul mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

mav,multumesc mult de tot pt introducerea in listuta,si ,tuturor sarbatoritilor,de ieri si de azi,sa fie sanatosi,in primul rand,si apoi norocosi si fericiti!

MIHAELA MAMI DE ANDREE(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la multi ani, sarbatoritilor.
tania, credeam ca numai eu am avut senzatia asta.cand te urci in el ai senzatia , din cauza parbrizului , ca esti in limuzina.si acum imi convine ca e numai a mea ca sotul e plecat la curs la bucuresti.asa ca sunt sefa.te pupic.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

eu parca sunt .ma lupt cu "raufacatorii".
la multi ani sarbatoritilor! multa sanatate si o viata usoara!
pupici

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by dady68

Mamacita...mi-a sarit inima din piept...mai cu asa bolid circuli tu??!!! Si ....bataitza...pai inca mai conduci...e prudent??!!

pai...doar v-am mai spus ca circul cu un urias,v-a spus si Isidora si bineinteles ca e prudent,in asemenea conditii,e ca si cum as merge cu TAB-ul.
Iar bataita tine-o pentru tine,ca era sa ard claxonul pana sa-ti atrag atentia,mandra ce estiConcediu placut la Calimanesti,e superb,mie imi place mult zona aceea!

LA MULTI ANI sarbatoritilor!

Eu am lipsit ceva mai mult decat mi-as fi dorit de la postari,caci mi-a luat-o razna rau tensiunea,ajunsese la 170/110 mmHg,acum s-a stabilizat la dublarea dozei de Dopegyt,dar greu,cam intr-o saptamana.Foarte riscant,dar deocamdata suntem ok.
Atat ca mi-ar trebui o zi de cel putin 30 oreMunca e ca la nebuni,ma distreaza aceeasi faza ca si la Alex:ce socate raman pacientele cand vad aparand o anestezista aproape la fel de gravida ca si ele,recte 31 saptamani+.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile!
Eu sunt cu gatul in pioneze, cand m-a vazut dr ORL-ist de la Spitalul militat a vrut sa ma interneze, dar am refuzat pentru ca am o multime de probleme de rezolvat zilele astea.
Andrada va participa la spectacolele de la Cazino, ca si Mariuca incepand de joi.
Crig, bine ati revenit!
Sanzi, maine las ce ti-am promis la soacra ta!

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna dragelor, ce mai faceti?
Am o pentru cele in tema sau care au trecut in ultimul timp pe la maternitatea din C-ta, tinand cont ca a trecut ceva timp de la nasterea Alexei, perioada in care nu am avut voie sa-i duc hainute de acasa: acum se mentine aceeasi restrictie sau pot pune in bagaj si haine pt bb-lina?
Astept vesti.

Adina ai baut rece sau este de la AC? Succes Andradei.
Mamacita mai poti? Nu te lasa inima sa intri in prenatal?

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput