Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 6
Dorsilia spune:
si untul e ok, scrie peste tot ca se recomanda IN EGALA MASURA ca si uleiul de masline VIRGIN
Dorsilia spune:
SI DA, compotul se face cu zahar 5%, sau cu glucoza pulvis. Mai, ideea e ca orice e in exces dauneaza, sarea, zaharul, uleiul, carnea, totul...asa ca daca s-a stabilit ca pt bbi e sigura o anumita doza din toate astea, atunci asa este. Un varf de cutit de sare la o oala cu supa de pui n-a omorat pe nimeni.
Stiu ca de regula imi ocoliti postarile, si o puteti face si pe viitor si mai abitir, dar iata ca tot o sa mai postez din cand in cand :)) Si nu ca sa uzurp cruciada diversificarii corecte ci ca sa imi spun pctul de vedere dupa ce am scos cu bine un copil din scutece
Laura13 spune:
miro n-am fost subtila si nici nu am vrut sa jugnesc pe nimeni. a deju, sper ca stii, da?! doar ca eu spun tot ce imi trece prin cap, asa is eu de felul meu. cui ii place de bine, cui nu..... exista scroll, nu? cat despre poze, le-am vazut, dar ti-ai scos pozele de la semnatura! la asta ma refeream! dar trebuie sa zic.... a durat cam vreo 30 de sec pana sa imi dau seama la ce te refereai cu "nora", ma tot gandeam.... mai am vreun copil si eu nu stiu???? visinata, bat-o vina!
dorsillia nu cred ca se pune problema ca iti ocolim postarile, doar ca toate incercam sa facem cum e mai bine pt copilasii nostrii, unele dintre noi se iau mai mult dupa litera "legii", adica dupa carti si de aceea apar tot felul de discutii. dar eu zic ca sunt discutii construtive, chiar daca se mai supara cineva, mai deranjeaza pe cineva, uite eu azi am invatat sa fac compot (chiar nu stiam). pana la urma important e sa aiba de castigat copiii si sunt sigura ca mai sunt mamici care nu zic tot ce fac sau au de gand sa faca pt a nu supara sau deranja pe aici atmosfera. si asta chiar nu e bine. uite eu zic, chiar daca mic, eu ma gandesc serios sa il pun in premergator dupa ce se va ridica in picioare. poate nu vede toata lumea, da?
pupici la toata lumea!!!!!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
a_deju spune:
pai bre fetili.... cred ca n-a percutat nimeni ca e week-end, si e lumea ocupata :))) ia stati sa vedeti ce bice-mi iau de luni incolo :)))) in afara de faptul ca am fost sincera, n-am ce altceva sa-mi reprosez :)) lingurita mea la 1l de apa, care ulterior a fiert, e floare la urechea stanga pe langa cat zahar s-a tot adunat de la baby drink-uri si sucurile de la borcanas.... nu ca asta ar fi o scuza, ca nici nu caut asa ceva :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Laura13 spune:
a deju stai asa, nu te grabi, ca poate mai pe seara intra fetele noastre.
dar vroiam sa mai zic, eu i-am dat zahar, cand a inceput sa nu mai bea ceai, am incercat si varianta de ceai indulcit, nu am zis nimic atunci de frica bicelor, dar nu vreau sa o las singurica pe andreea sa ia bataie.
miro vroiam sa zic.... de ce sa nu spui tot ce ii dai de mancare Karinei? pana la urma tu esti mama ei, chiar daca ni se par unele chestii ca nu ar fi ok si chiar daca exprimam acest lucru intr-un mod mai mult sau mai putin frumos, important e ca tu sa te stii cu constiinta impacata. eu cel putin asa sunt vizavi de copilul meu.... si cam vizavi de orice in viata. daca eu stiu ca am facut tot ce tinea de mine ca fie ceva bine, atunci dorm linistita noaptea. in plus, stai linistita ca o luam, chiar daca ai pus-o la olita de la 7 luni! apropo.... peste vreo 2 sapt vreau si eu sa imi iau olita, dar voi lua din aceea cea mai simpla, fara melodii si alte chestii. sa vedem ce o sa zica domnisorul. ca tin la curent
mai vroiam sa zic..... dandusa si Dani mai sta singurel in camera (adica pe jos in sufragerie cu multe multe jucarele in jurul lui), cam 10-15 min. chestia e sa fie odihnit, ca daca e obosit/mofturos, nu vrea decat cu unul din noi.
si vroiam sa va intreb: cum rezolv cu maraiala datorata neputintei de a se ridica, inca, in patru labe???? ca ma dispera........ daca il iau de jos ince sa maraie ca el vrea sa mai incerce, daca il las sa se chinuie, maraie ca nu reuseste! eu ce fac? in plus, ma gandesc, cum va invata daca eu tot il iau in brate si ii gasesc alta ocupatie??
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
Laura13 spune:
sa intreb... nu dati cu rosii.... cat e maximul de laptic pe care ar trebui sa il bea un bebe de 7luni1/2 la o masa? ca Dani bea cam 260-270 la o masa, are 2 mese de acest gen si una de san+60ml de lapte praf. e mult? exagerat de mult? sau e ok? sau ii dau cat vrea el? si daca i se face rau? ca am senzatia ca ar bea si ar bea, fara sa se mai opreasca. a deju nu ne invidia, da?
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Laura13 spune:
helloooooooooooooooooooooo.....helloooooooooo......helloooo.....hello (asta era ecoul)
nu e nimeni pe aici?? weekend, e drept, dar chiar NIMENI???
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
a_deju spune:
laura, chit ca crapa capra piatra-n patru de ciuda, la modul cel mai serios: lasa copilul sa bea cat lapte doreste. laptele este baza, si foarte bine ca daniel este doritor, spre deosebire de alte specimene care fac de rusine rasa pisiceasca... aia cu i se face rau.. i'm sorry, dar chiar nu cred ca e posibil asa ceva... la fel cum nu cred ca poti face un copil la aceasta varsta sa manance mai mult (sau mai putin) decat exact cat vrea. fii convinsa ca el isi stie limitele, si cu atat mai bine ca pare a nu se putea opri din milkuit... vezi, uite un copil care stie ce-i bun :) sa va traiasca
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by a_deju
laura, chit ca crapa capra piatra-n patru de ciuda, la modul cel mai serios: lasa copilul sa bea cat lapte doreste. laptele este baza, si foarte bine ca daniel este doritor, spre deosebire de alte specimene care fac de rusine rasa pisiceasca... aia cu i se face rau.. i'm sorry, dar chiar nu cred ca e posibil asa ceva... la fel cum nu cred ca poti face un copil la aceasta varsta sa manance mai mult (sau mai putin) decat exact cat vrea. fii convinsa ca el isi stie limitele, si cu atat mai bine ca pare a nu se putea opri din milkuit... vezi, uite un copil care stie ce-i bun :) sa va traiasca
Andreea, cred ca am mai zis, daca nu, am avut de gand. Dani a inceput sa bea asa bine laptic de cand i-am schimbat tetina (ma rog, initial am largit-o pe cea veche, acum am de la chicco cu 3 picaturi), ii vine mai bine lapticul, nu se ineaca, dar papa ffff bine. pana atunci manca 160-180ml, dar dura cam 1/2h, de multe ori aproape adormea ci bube in gurita. ai incercat sa ii schimbi tetina? sunt sigura ca da, dar mai intreb si eu. motanelul si pe mami lui.
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
editez: ca nu adormea cu bube in gura ci cu bibe!!!!
Laura13 spune:
a deju hai ca nu vreau sa te supar azi, chiar nu vreau, dar.......... mama.... ce mai seama motanul cu tati!!!!!!! sunt leiti!!
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi